37

1234

преди 3 години

Питам сайта!Пишете че корабът се намира в континенталния шелф на гърция.От къде сте сигурни че е шелф на гърция,?

36

Анонимен

преди 3 години

Няма друга сила която да спре Турция освен Русия разберете го това.САЩ само ще пискат уж мир да има не се заблуждавайте.

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащо са ти кюрдите,ако дават,да върнат Истамбул на гърците,че "Света София" да стане пак църква.Ако им се откъсне от сърцето може и да ни върнат Тракия,само че вече нямаме население за нея и трябва да си търсим и население и да пратим ромите.

34

Анонимен

преди 3 години

.В Турция има 20 милиона кюрди,а останалите в съседните държави!------------И 70%подкрепят Ердоган хахаха

33

Василев

преди 3 години

Турция е империя и велика сила, и никой не може да се гаври с нея!Агент Майк Меткаф!ЦРУ!!!

32

Додо

преди 3 години

Тъкмо ще се види колко стува Евроатлантизъмът, с неговите джендер-бендер идеологии, "права" на мюсюлманите и подобни безумия! Фесовете ще си опраскат етиопските гюпци като стой та гледай, а Меркел, Макрон и оная пияна тахтаба Юнкер (както и заметничката му с име, напомнящо дефекационни отпадъци) ще изразяват възмущение, а фесовете ще безчинстват.

31

Анонимен

преди 3 години

гръцка мишка пред Турски лъв и макорон с настани гащета

30

Анонимен

преди 3 години

Реджепа да си свива сърмите,че нещо много се открехва.Време е да се изтегли от Кипър и се ограничи с Анадола,какъвто му е манталитета.Отделно световните сили да създадат Кюрдестан,с последният 80 милионен народ,неосвободен от времето на Османската империя.В Турция има 20 милиона кюрди,а останалите в съседните държави!

29

Анонимен

преди 3 години

.....а 70% изобщо не желаят предсрочни избори.Монитор

28

Анонимен

преди 3 години

За какво Ердоган купи руските ракети против НАТОВСКИ самолети?Ама нищо де вие си мислете,че руснаците няма да разположат войска в България за да помогнат на Гърция.Ще видите и ще повярвате!

27

Добро утро!

преди 3 години

Това лъсна от покъртителен пост-молба на семейния приятел на Цветан Василев и част от Отровното трио адв. Николай Хаджигенов. Някой да отиде за час или два поне на барикадата на СУ?, жално пише във Фейсбук Хаджигенов, с което за пореден път лъсна, че шепа платени клакьори блокират цял град с над милион жители, само и само за да обслужат олигархични интереси.По-рано през деня, изследване на Барометър показа, че броят на участващите в протестите е в рамките на статистическата грешка, всеки трети категорично не ги одобрява, а 70% изобщо не желаят предсрочни избори.

26

Добро утро!

преди 3 години

Отровното трио остана без протестиращи, удари го на молби във Фейсбук.Пионките от Отровното трио на обвиняемите и подсъдими олигарси, финансиращи и дирижиращи протестите кървавия хазартен бос с 19 обвинения Васил Божков, разградския каолинов крал Иво Прокопиев и банкера-беглец Цветан Василев останаха без протестиращи.

25

Варна до 27

преди 3 години

Ти как си мислиш че Франция ще използва ядрена сила и тебе няма да те засегне.. Пий си ракията... Мисленето не ти се отдава

24

do 28

преди 3 години

На подлите им подариха много острови и територии, които не бяха техни. За разлика от феската република, които нямаха селя нина Стамболийски да подписва и не допуснаха да бъде разделена след ПСВ на зони между победители + кюрдска зона. Чърчел нарочно е дал острови на км от феската република за да има конфликти

23

Анонимен

преди 3 години

трябваше от години евро*ейският съюз да се готви за война с турция, забавянето е по вина на германия, където работят най-много турци

22

Анонимен

преди 3 години

Охохохо, Франция е супер ядрена сила. След САЩ и Русия те имат най-много ядрени ракети. Ако турчето продължава да лае, ще има ядрени пръчки по турция. Турция ще бъде унищожена и превърната в пепел.

21

Анонимен

преди 3 години

Християнски съюз срещу турция. Сега е удобен момент да изхвърлим тия ислямски варвари извън Европа веднъж завинаги.

20

Discovery

преди 3 години

За съжаление в открит конфликт гърците нямат никакъв шанс срещу Турция, хубавото е, че гърците имат съюзници, които биха ги подкрепили и Туриця няма да посмее да действа директно. Че то една Русия си затрая, когато Турция им свалиха един изтребител, какво остава за малка Гърция... Лошото е, че ние сме по-зле и от Гърция военно, а още по-лошото е, че и съюзници нямаме... така че в скоро време можем да се простим с югоизточните части и за съжалание, никой нищо няма да направи...

19

Анонимен

преди 3 години

Охохохо, Франция е супер ядрена сила. След САЩ и Русия те имат най-много ядрени ракети. Ако турчето продължава да лае, ще има ядрени пръчки от турция. Турция ще бъде унищожена и превърната я пепел.

18

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Християнския...военен съюз на Балканите между Гърция,България и Румъния ,е...належащ в една близка историческа перспектива за даване отпор на 80-сет милиона Турция.