255

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 278Кола на годината знаеш ли за коя година? Тва рушитата ще ме скъсате.Мисля, че руснаците трябваше да закупят лиценза за Форд модел Т. Това също е било "кола на годината".

254

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 271Хкрементче, ВАЗ са произвеждаше по закупен лиценз от FIAT 124 - кола на годината! АЗЛК няма нищо общо със Симка, по-скоро с BMW. Трай си, БуТаТино!

253

Анонимен

преди 3 години

Ами някой знае ли историята на лекарството прозак колко хора се самоубиха в щатите

252

Анонимен

преди 3 години

Те едни учени ама.... "Могат" да предскажат пика на епидемията пък не могат да предскажат края на света

251

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 273Като кое руско? Дай пример!Виж, на Запад има христоматиен пример за недобросъвестност. ТАЛИДОМИД! Родиха се стотици дечица с уродства, без ръце, крака. Препаратът не е тестван въобще за тератогенност! Прочети!Няма нито един аналогичен случай в Русия!

250

Анонимен

преди 3 години

Ваксина не се открива, тя се прави! Направиха я първи в този случай руснаците. Казаха каквото трябваше, за да мине 3-тия етап трябва не технологично, а биологично време! А то не може да се пришпори!Гледам с каква стръв плюете по Русия, ***! Ами ако в Оксфорд бяха избързали с няколко дни, да съобщат същото, пок ли щяхте да квичите?Защо лъжете, че в Русия не използвали доброволци? Отговарям - защото страхливи червяци като вас никога не биха станали доброволци!Слава на Русия и руската наука!

249

Анонимен

преди 3 години

Като всичко руско, кой знае какви странични ефекти ще има, ако въобще работи.

248

Анонимен

преди 3 години

Русофила разбира от нАука точно толкова колкото и свня от духова музика.

247

Анонимен

преди 3 години

А забравих Бутатино е копиран от италианският Пинокио.Руснаците са едни нещастни крадци Ваз Фият Азлк Симка и тн.

246

Анонимен

преди 3 години

Реално погледнато само човек нищо не разбиращ от наука може да повярва на твърдение неподкрепени от научна статия.Тоест типичен русофил.

245

Дядо Соци

преди 3 години

До Лично мнение 258 Братушките вярно биха ни дали ваксината без пари. Идеална възможност да ни отмъстят, за дето се откачихме от тях.

244

до 268 от "69&q

преди 3 години

Много точно! Навремето колкото и да не го харесвам Дянков беше прав за тях - ненужни феодални старци. Трябва заедно с доста измислени, неефективни промонополни комисии и агенции да бъдат закрити.

243

Реално погледнато

преди 3 години

Не учените са скептични а определени новинарски кръгове.Има голяма разлика!

242

Между редовете

преди 3 години

"в света няма ваксина, която да е лицензирана и да е базирана на тази платформа"Демег взвха хляба на писачите на вируси и ваксини за тях."че за да бъде убедена научната общност в пробива на Русия, изследванията за ваксината трябва да се публикуват в достатъчно реномирани списания и чак след това да..."Или с други думи -да прецакаме руснаците с процедури и да им откраднем производството..Ето защо е стенанието....

241

Пян Гъ

преди 3 години

Няма скептични, няма оптимистични. Ваксината или действа, или не. Ако действа, ще си я поръча целият свят. Ако не действа, няма да си я поръча. Ще стане ясно до два-три месеца. Какво разни "демократи" дават оценки?

240

Анонимен

преди 3 години

До Пляцебнъй ефектьА и да ги хване нещо винаги може да пишат, че е просто пневмония посред лято: я виж тая година в Рушия що нетипични пневмонии имаше. Важно е че КОВИД-19 жертвите бяха малко.

239

Анонимен

преди 3 години

До БуратиноТъй като българските русофили са така ентусиазирани, предполагам, че те доброволно биха се включили в тестването от фаза 3. Хем ще я получат безплатно, хем ще получат имунитет.Другари, време е да се запишете за клиничните изпитания. Така ще направите и още едно добро дело като спасите някой нещастен руснак, на който ще му се размине "доброволното" участие. С един куршум три заека.

238

Пляцебнъй ефекть

преди 3 години

То на нашите патологорусофили е достъчно една инжекция с физиологичен разтвор и да им се каже, че е руска и после нищо няма да ги лови.

237

тоя па бил учен

преди 3 години

земи си трай, кой те кара да се ваксинираш с руската ваксина. който иска, вече има. може и да не е перфектна, но я има. Хлорохина па да не е безвреден случайно, че се изтрепаха за първите доставки

236

Пинокио

преди 3 години

Така е. Само дето в страната на мужиците доброволно е малко относително понятие.