25

Задава се по страшно

преди 3 години

Целият този "черноморски бетон" скоро ще буреняса и тогава съвсем за нищо няма да става.....

24

Анонимен

преди 3 години

какво значи бум на строителството? Ограничете го малко това строителство. НС да почне да пише истински закони, вместо да се навежда на лобитата на строителната мафия, а местната администрация да прилага тия закони като хората. Черноморските мутри направиха милиони и милиарди чрез схеми с ДДС, укриване на приходи и осигуровки, а държавата седи и гледа импотентно, че ония са "наши хора" и не може да им кършим хатъра. Калинки, шуробаджанащина и мутробарок на всички нива на държавната власт.

23

Кина

преди 3 години

Те и доста "инвеститори" първо си строят дворците с красивите гледки, после се сещат за пътя до тях хахаха. Че то от пътя, *** и водата трябва да се започне бе ! Но всяко разрешение за строеж си има Име на чиновтик и печат.

22

Анонимен

преди 3 години

а камионите всеки ден извозват хиляди кубици дървен материал - гората се сече безмилостно... никой не може да ме убеди , че няма връзка с тази варварска сеч и липсата на валежи и безводието... ще заприличаме на Афганистан

21

Водна криза

преди 3 години

Означава ли, че до сега туристите ни пънят язовирите като ходят по малка нужда.

20

Анонимен

преди 3 години

Има министерство на водите, има преизпълнение на приходите, па за толкова години да се беха сетили, че им трябва язовир. Аз ли да го изкопам?

19

123

преди 3 години

До АнонименТо като няма какво да се яде, само до строене на язовири им е било

18

Анонимен

преди 3 години

Язовир Индже войвода, приватизиран през 1999 година по времето на демократа Иван Костов. Писна ми от мутри и демократи.

17

Анонимен

преди 3 години

и варненци и бургазлии ще искат вода от великата водна планина рила!но нека преди това да дойдат и да видят как дървената мафия и ромските тумби завладяли нейните околнисти безпощадно превръщат прекрасните борови и елови гори в пустош.

16

будистки мирянин

преди 3 години

Той плямпащия РЕВИЗОРО изтъкна, че има бум в изграждането на туристическа инфраструктура по морето,Както и спускане на лакоми, некадърни, незаинтересоване и мързеливи парашутисти и калинки за министри под егитата Свети Будасега наивниците гласували за Гроб 3 мандата да стоят на сухо

15

Вуте

преди 3 години

До българкаБаце мисли стратегически - след бацев паток до Перник, колко му е да пуснат един паток и до бургас?

14

българка

преди 3 години

Сладководната вода е изчерпаем ресурс. Още от преди 50 г. арабите обезсоляват морска вода. В Перник море няма, но Бургас и Варна са на брега на Черно море - за сведение на управляващите ! Но НЯМА кой да мисли стратегически, макроикономически, държавнически ! НЯМА - 30 Г НЯМА КОЙ ! Ей заради това протестираме ! Всичко е ден за ден, да откраднат каквото могат. А хидроинженера без диплома Доганчо разпределя порциите!

13

картоф компиров

преди 3 години

на жалба на жители на самоковското село ярлово,че перничани им крадат водата като пресушават р.палакария,отклонявайки я от нейното естествено русло,кметът на община самоков влади георгиев отговори:ами аз тука изпратих едно писмо до министерството и чакам...в момента в община самоков има дискусия за вземане на огромни заеми и задлъжняване на бедното и население с още по-непосилни кредити.а кметът влади георгиев само мисли каква далавера да направи с местните ромски бизнесмени!

12

Анонимен

преди 3 години

Докато "калинки" управляват държавата ще дълбаеме в тинята. Вижте какви хора се водят властта ни, е някой смята ли че има един с истински образователен ценз и знания. Всичко е менте.

11

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Европростотията ВЕИ, прокарана от времето на Станишко и довършена от Рундьо Борисов от Банкя вкара в експлоатация стотици малки ВЕЦ. А още от деца знаем, че България, която е бедна на природни ресурси е бедна и на вода и няма голям капацитет за производство на ел.енергия от ВЕЦ-ове. Но онова банкянското и заобикалящите го не знаят и затова всичките МУ приближени станаха енергопроизводители. Ето защо ще ни пресушават язовирите и водата ще бъде дефицитна.

10

Анонимен

преди 3 години

Режима Борисов доведе държавата до 4та национална катастрофа без война

9

картоф компиров

преди 3 години

ами е го къде е язовир бели искър има-няма 400 км по права линия...а и сезонът вече е на привършване, така че купувайте сините тръби и почвайте да копаете към рила...за една зима може и да свържете варна с рила.другото решение е като кувейт и дубай-строителство на инсталации за обезсоляване на морска вода!ЕЙ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ПОЛОВИН ГЪРЦИЯ ИСКА ВОДА ОТ РИЛА!

8

никой не контролира

преди 3 години

язовирите и производството на енергия - само си пълнят чекмеджетата ...

7

1234

преди 3 години

Има 3000 направени от лошите комунисти, а герб ремонтираха 3 от тах за 10 г. Герб са бедствие, катастрофа във всяко отношение, прокоба....заради тях ще стоим без вода, скоро и без ток, без бдж транспорт и т.н. Номерата и лупингите на БМБ ще ни струват поне 20г мизерия

6

Анонимен

преди 3 години

Каква липса на туристи бе "бай"?! *** да видиш че няма къде да паркираш бе.! Плажовете пълни.Или се отчитат по-малко за да получават 60/40