145

коментар

преди 3 години

Хвърлящите домати и яйца са за освидетестване!Губят връзка с реалността, объркали са тийм билдингас парламента.

144

ятак

преди 3 години

до господин 4ерепа , да знаеш 4е тоя хаджи ген4о е подкупен от боко от една *** яица нито един път не умери министерският съвет

143

Бсп за смях...

преди 3 години

Най-добре е да целят *** с домати и яйца, защото тя е дебела мишена и няма как да я пропуснат...

142

боко

преди 3 години

да се надяваме 4е есенните дъждове ще измият вонята от тия катунари нещастни

141

боко

преди 3 години

да се надяваме 4е , есенните дъждове ще измият и премахнат вонята която ще оставят след себеси тия катунари нещастни

140

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...

139

Анонимен

преди 3 години

Днес пътувам обратно за София от почивка на Сънито. Парите ,които изкарах като крясках по площадите ми стигнаха да си прекарам чудесно.Сега ми се ходи и на Балкан,пък може и до Гърция да прескоча. Но трябва пак да се търкалям и да ям и пия безплатна бира на площада.Да са живи и здрави отровното трио и другарите ко му ня ги.

138

Анонимен

преди 3 години

Заглавие от бъдещето: "137- ми ден на протести- Оставка НЯМА. Всичките 6 човека в палатка се чудят как да се стоплят. Отвън стоят полицията с топъл чай и одела за мръзнещите, а вътре в палатката Христо Иванов е пуснал на стария касетофон Хитачи, купен от баща му от Кереком- с революционни руски напеви":))))))))))))))))))

137

ЗАБЕЛЯЗАЛ СЪМ

преди 3 години

ЧЕ ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ГЕРБ СА ПРЕДИМНО БЕЗРАБОТНИ ТЪРТЕЙ И 800 000 ГЛАСА ОТ КИРО ЯПОНЕЦАГЕШЕВ ЩО МИ МЪЛЧИШ БЕ КАСКЕТ

136

Анонимен

преди 3 години

Аз забелязах наплив от приятелски покани във фейсбук по време на самоизолацията. Над 30 човека без реални снимки, реални приятели и с по 0 лайка на техните стени.--------------------------ЕЙ СЯ СЪЩИТЕ "ФАНТОМИ" ЗАМЕРВАМЕ КРАДЦИТЕ С ЯЙЦА - МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ДЕМОНСТРАЦИЯТА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ. ИЗВИНЕТЕ ЧЕ НЯМА КЪДЕ ДА СИ ПЕЙСТНА СНИМКАТА И АВТОБИОГАФИЯТА И ЕГН-то...

135

До 138

преди 3 години

До АнонименИ аз имах няколко такива покани.

134

Кога

преди 3 години

Ще се излюпи пиле от яйцата?

133

ПРЕМИЕР

преди 3 години

КАК ДА СИ СЛОЖА МАСКАТА БЕНАПРАВЕТЕ МИ ЕДНО ПОКАЗНО ....

132

Анонимен

преди 3 години

Аз забелязах наплив от приятелски покани във фейсбук по време на самоизолацията. Над 30 човека без реални снимки, реални приятели и с по 0 лайка на техните стени. Обаче пишеха на поразия в различни групи срещу правителството. Най-първите им писания бяха от декември 2019. Явно нещата са подготвяни отдавна.

131

ТУЛУП С 200

преди 3 години

До *** С 200Радев,пак ли ти бе ***?.Казах ти да храниш прасето и да не се излагаш!НЕЕЕЕ Е РАДЕВ ....ГНЯВ И СПРАВЕДЛИВОСТ Е ДЯДОВОТО...И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО

130

Анонимен

преди 3 години

Емигрант, Нидал Алгафари разказа за обучение на червени *** преди няколко дни. Как да си правят и подържат фалшиви профили във фейса и как да не допускат да ги разкрият.

129

Какво

преди 3 години

е това мацане по исторически сгради. Бодри дядковци колхозници търчат с касетки домати и яйца, снабдяват , хвърлят , някой плаща за удурмата и така вече седмици.

128

emigrant

преди 3 години

Гледам изказвания на инструктори на КГБ в сайта на ДНЕС.Какво трябвало да се прави,кое дразнело Борисов,как да го рутели?!Брей мама му стара,та вие я превърнахте тая вашата демокрация в слободия,шантаж и съботаж май?!А не трябва ли ДАНС,жандармерията и полицията да ви подкарат всичките съботьори и да почнат начело с Гумен Гадеф,на стадиона и пиши как се именуваш и от какъв глад страдаш и защо не работиш а се мъчиш да подпалиш държавата,а правителството не ти дава да крадеш ДДС?!

127

Курнелия жаалка...

преди 3 години

БСП искаше оставка от премиера, но получи червени домати и яйца пред парламента. Весело шоу. Нинова си вкара автогол, и това е последната и глупост засега... С *** начело на Бсп, комунистите винаги ще губят и ще бъдат за смях и подигравки. Не го ли разбрахте все още ?

126

Анонимен

преди 3 години

До varg Ей мишок пак ще ядеш шамарите и после ще мирише.Вземи да се изкъпеш ,че в село Шумен ще спират водата