185

Анонимен

преди 3 години

А бе тия плиткоумни още продължават ли с техните глупости защо не вземат да ги дадат на някой дом за деца или стари хора

184

?

преди 3 години

Яйца ли хвърлят по българския парламент кагебистките кукли на конци ? Без яйца да останат!

183

Анонимен

преди 3 години

Божков се е заканвал да убива Пеевски,Божков вече е правил веднъж атентат срещу Пеевски,убиеца си остава убиец,той няма да се поправи!Просто ме шокира българската политика,задкулисие и агресивните българските политици!

182

Гневен

преди 3 години

До АнонименТе испанците не са от най-умните народи тъй,че е нормално да се чудят!!! Всички да си гледат държавата и да си оправят собствените бакии.И испанците не са цъфнали и вързали,особено по време на пандемията стана видно в какъв батак са и те.Стига с тоя отвратителен нихилизъм!!!

181

към протестиращите

преди 3 години

Не се хабете, народа пак ще гласуваме за Бойко!

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183Защо, БЕСЕПАРАСТИ ли да има? не е нужно - достатъчно са ни дрисльовците по улиците.

179

Fax from Kazan

преди 3 години

Още ли има протести? То хората са на морето, тия кво протестират?>

178

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът страхливо се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...Очевидно вече се страхуват от народната любов...

177

Анонимен

преди 3 години

В Мадрид съм и ни се смеят. Не може да повярват, че улицата иска оставка на съдебната власт, която не е избрала. Обяснявам за черепи и хазарт, и разбират.

176

Анонимен

преди 3 години

Оставка на пудела иска повече от половината РБ. Вместо да обединява, разединява. Вдига юмрук срещу повече от половината народ. В съюз е с обвинен , който се крие. За това ще лежи доживот.

175

O tempora,o mores

преди 3 години

Абе,къде е Радев,що се укри?!:D Или и той замина на Халкидики да си пече...?!Нали много нахъсваше всички, нали юмруци размахваше, речи съчиняваше?! Де го сега? Да поеме отговорност за тия ***,дето блокираха целият град и да ходи да си ги прибере.Човек обикаля с колата като гламав, харчи тройно повече гориво за да намериме начини да минем през други булеварди и улици, задръстванията са сериозни, хората са изнервени.Маршрут за 30 мин сега го минавам час и половина заради тия кре.тени прости

174

Анонимен

преди 3 години

ей много ге рбе расти тука

173

Анонимен

преди 3 години

50-60 полу-адекаватни, измежду тях и жени,част от които се облекли по начин,доста озадачаващ за "протест".Насядали на сянка на тревните площи,наливат бири и вандализират сграда с историческо значние.Някакъв човек към обед им направи тактично забележка за нещо, за да го заглушат един подхвана да крещи:"ОС-ТАВ-КА" и всичките като по команда захапаха след него.Прости ***.А тия "студенти"от чуждбина им се видя акъла колко е и на тях,като ги изритаха заради кризата.Викат за по 50 лв. дневно тук..

172

ОСТАВКИ

преди 3 години

В кой ред е най-добре да си подадат оставките се чудя ?-Радев-Борисов-Каскетаили-Борисов-Радев-Каскетаили-Каскета-Радев-Борисовили всичките накуп май и започваме на чисто !!!

171

Георги, неанонимен

преди 3 години

Чета колко много *** народ коментира или *** срещу хора, които се опитват да направят България добро място за живеене. Жалки сте ! Седите си на тлъстите *** у дома и пишете тъпизми, които сами си четете.Напук на вас, и аз утре се прибирам от Лондон за да се включа в протестите. Въпреки, че само за седмица от престоя ми губя повече от месечната заплата на *** плюещи тука. И това е мой избор защото не искам и децата ми да напуснат Родината.*** ни управляват Родината.

170

Анонимен

преди 3 години

Да вземем на тия откачалници да им разтурим катуните.Хора обстрелвайте тия *** с яйца и домати когато минава шествието под домовете ви.хвърляйте битовите си отпадъци до палатките им

169

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВОР ЗА ТРИМАТА ***,ЗАТВОР ЗА ФИГУРАНТА,ЗАТВОР ЗА ***,БОЙ ПО МИРИЗЛИВИТЕ ***

168

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е домати и яйца да полетят към палатковите лагери на проституиращите

167

АМИ МОДЕРНО Е БРАТ

преди 3 години

ЕДНИ ХОДЯТ НА ПРОТЕСТИТЕ , ЗА ДА ИЗКАРАТ НЕКОЙ ЛЕВ ...ДРУГИ С МРЕЖИЧКА ЗА ПАЗАРУВАНЕ .....ОТ МАНИЯ ЗА "ОРГИНАЛНОСТ"А , ТРУЖЕНИЦИ , КАТО МЕН И ТЕБ , ХОДЯТ С ПРЕЗЕРВАТИВИ У ДЖОБА...ИЗ КЪРА ПО "ЦАРЯ"!КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ....ХА,ХА,ХААААА.."СЪРЦЕТО Е САМОТЕН ЛОВЕЦ"....НАЛИ ТАКА БРАТ??!

166

Анонимен

преди 3 години

Айде честит 3-ти метро лъч, някои хора не разбраха, че на свършеното не може да се каже нищо. Поне метрото не сте блокирали, старайте се повече, че да ви даде бонуса страхливия вълк.