304

осведомен

преди 3 години

До Анонимен 368 - Адресът на Минеков е жк Изток ул Гагрин 12 - до детската градина.

303

Анонимен

преди 3 години

който знае адресите на отровното трио да ги качи тук

302

Доналд Тръмп

преди 3 години

Време е Радев да подаде оставка.

301

one of...

преди 3 години

Протест има, протестиращи - не чак толкова :) Хайде събирайтекатуна и ДРУМ.

300

НАРОДЪТ

преди 3 години

И АТЛАНТИЧЕСКИЯТ СЪВЕТ ПОИСКА ИМПИЙЧМЪНТ И ОСТОВКА ЗА РАДЕВ!!!!!

299

Анонимен

преди 3 години

Хора,качвайте в мрежата имената и адресите на проституиращи,които сте познали от камерите.Да ходим да ги посещаваме по домовете им с яйца и домати

298

Анонимен

преди 3 години

Бойко докара чуждестранни инвестиции, вдига мерезето и заплатите, строи на поразия, българите искат да се прибират от чужбина. Защо са тези протести?

297

Анонимен

преди 3 години

Такава анархия и бандитизъм, безсилие на управляващите може да има само на тая територия. Как са ни приели и още ни търпят в т.н ЕС, чудна работа. Ако това беше в Русия или Турция, които са страни с утвърдена демокрация, тия *** досега да са в Сибир и Диарбекир за тероризъм и забравени отдавна.

296

Анонимен

преди 3 години

Кога ще видим актове за нарушаване на обществения ред? Ако утре пет нъркомана легнат на някое кръстовище и скандират нещо си, целият град ли ще трябва да ги търпи повече от месец? Продължавам да си мисля, че това е сценарий на самото правителство. Тази зима ще е тежка, никой не иска да обере негативите.

295

Народът е стадо

преди 3 години

До Антон- О-о, да, трябва да има някакъв отчаян опит за спечелване на всенародното съчувствие в полза на онеправданите протестиращи!

294

Анонимен

преди 3 години

Аууууу книги поставят! Брях какъва ентелегентция... ц.ц.ц

293

Анонимен

преди 3 години

Тия май наистина са някакви *** или наркомани. Че кой управник ще се движи с градски транспорт за да му блокират кръстовището? Тормозят само обикновените хора. Боли го някой управник фара, че му блокират кръстовището. Дано на някой да не му причернее от тия *** и хулигани, та да стане белята.

292

Анонимен

преди 3 години

То със щангите можем и кръстовищата да освободим,стига полицията да отиде да пие кафе

291

пияница мистик

преди 3 години

Правилни искания имат метежниците. Трябва да се ъпгрейдва модела на управление. Трябва "Мутрите" да са вън, за да може да дойдат на власт истински мафиоти и доказани убийци като Черепа и Маджо. Така ще станем Камората и Ндрангетата на Балканите :))) А пък и тези двамата имат много повече пари от Бойко, така че за тези дето ги подкрепят ще има все така по петдесетаче на ден и много безплатни пъдпъдъчи яйца и домати за шакшука

290

Антон

преди 3 години

Следващия ход на кукловодите най-вероятно ще бъде физическото убийство на протестиращ (може и да подхвърлят труп на някой предозиран наркоман) който ще бъде превърнат в мъченик и символ на протеста. Още същата вечер Мая Манолова ще обяви по телевизията с разпенена уста началото на пуча. Тази тактика се преподава още през първия семестър в школата на КГБ.

289

Провал

преди 3 години

Жена му го прати за тоалетна хартия, видя курса на рублата и обмени левовете.Новия всемирен ред на Путин, сър!

288

Щерю

преди 3 години

До Анонимен 350Казах им, че съм симпатизант на другаря Румен Радев и те ме пуснаха с цветя, бутилка водка и сельодка.

287

Турция на границата

преди 3 години

До Русия=ПсихиатрияАхмед Дганан може за една седмица да разпали етническа война в България и турците да искат отцепване на своя държава. Тогава, тоя мишок, Христо Иванов какви ще ги приказва?

286

Без сладолед ?

преди 3 години

Днес има ли сладолед за протестиращите ? Успех !

285

Анонимен

преди 3 години

До Щерю,Как се измъкна от усмирителната риза и докторите, много ми е интересно.