324

До 388

преди 3 години

Само с РАЗУМ И СПОКОЙСТВИЕ се преодоляват т.ъпите метежи. НИКОГА С КРЪВ И НАСИЛИЕ. ТОВА Е ПАТЕНТ НА БКП И ДС.

323

по-далече от Русия

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

322

Ей Мутрите

преди 3 години

Маджовите хора на Орлов мост се борят срещу мутрите -- оксиморон.А, Христо Иванов да се погледне в огледало и тогава да коментира кой е МУТРА

321

Трябва и акъл

преди 3 години

Да изобретяваме качествени български стоки - това е истинската революция!

320

Не е този начинът

преди 3 години

Насила хубост не става! С насилие, революции, метежи, войни и преврати само се забавя развитието на един народ. Образование, иновации, творчество, производителност на качествени продукти. Това е пътят на благоденствието на един народ.

319

Коняк

преди 3 години

До ПицаХр. Ив. освен ФорМаджо да черпи и по едно питие Брендо, няколко пъти.

318

Анонимен

преди 3 години

Там де що царува БКП-то (Герб, БСП, ДПС, Патриоти, Воля) народа го боли дупето!

317

Анонимен

преди 3 години

Слагат минуси като се напише, че герберите не могат да се справят. Добре де, власт имат, закон има, защо трябва хората да се подлагат на тоя тормоз и да се тероризират в тия жеги, пред очите им незаконно да се блокират кръстовища, домати по сградите....Ами явно е че не стават. Кое не е вярно, кат напишеш че са некадърни. Явно гербавите *** няма да го проумеят с гумените тикви.

316

Пица

преди 3 години

Къде е този великан Хр.Ив. - този титан на протеста, да не сервира пица Чери форМаджо за 50 лв.?

315

Реал Протест

преди 3 години

Аз протест, който да генерира вътрешен брутен продукт и имагинерно бързо замогване на народа досега не съм видял.

314

бакшиш

преди 3 години

Колеги,утре носете щанги и лопати в колите,тия продажни мишоци смятат да затварят магистрали ,да им налеем малко мозък в празните кратуни

313

Анонимен

преди 3 години

Интересни са комунистите от Герб Не искали БСП. Ами нали се виждат, че не стават и не могат да управляват. Елементарен ред не могат да въведат. Страх ги тресе. С група наркомани са некадърни да се справят, камо ли при някаква сложна ситуация. А и мазния кокал не пускат. За чий к..р искат власт тия нехранимайковци.

312

Анонимен

преди 3 години

преди малко ми предложиха наркотици на Орлов мост,за това ли проституирате ме мишки?

311

До 379

преди 3 години

Да и Сталинка (Кристалина) Георгиева, шеф на МВФ, е една от тях. Родена от пламенната любов на бригадир и бригадирка по време на строежа на Хаинбоаз.

310

Анонимен

преди 3 години

до 379за съжаление от еднополови двойки деца не се раждат,а на протеста са основно такива

309

Анонимен

преди 3 години

Само ДПС-най-демократичната партия, може да се справи с положението. А скоро ще бъде и първа сила, елементарна аритметика е. Така че разни комунисти, псевдо демократи и патриотчета да не си правят сметките без кръчмар. Да смятат с елката. Ако Доган беше на власт, тия досега да са отсвирени и забравени.

308

гр. Сталин (Варна)

преди 3 години

Колко ли дечица на Протеста ще се народят след 9 месеца? Едно време дядовците им ходеха на бригади а сега младите протестират в палатките на Орлов мост. Ех защо и аз не съм по-млад, романтика...

307

Никога БСП на власт!

преди 3 години

Всичко е тест. Колко си умен народе? Дали ще се поддадеш пак да те обират БСП и да те връщат назад, да ти спъват с деситилетия развитието? Удобни бяхме за роби и овце. БСП не вярва, че не може пак послушно да ни дои.

306

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са напълно прави. Гербавите са некадърни да се справят с анархията, хаоса и тормоза над гражданите. Треперят герберите от страх, вземат панически решения и нищо не правят. Иначе гордо заявяват как са постигнали ред, законност и сигурност. И къде им е сигурността? За това бездействие, некадърност на управление, трябва да бъдат изритани и съдени.

305

Внимавайте

преди 3 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ОТЧАЯНО СЕ НУЖДОЯТ ДА ПОПАДНАТ НА ПЪРВИТЕ СТРАНИЦИ НА МЕЖДУНАРОДНИ ИЗДАНИЯ ЧРЕЗ КЪРВАВИ ИЗЦЕПКИ. НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ТЕЗИ ПРОВОКАЦИИ!!!!! САМО НАШЕТО СПОКОЙСТВИЕТО ЩЕ ГИ НАКАРА ДА ОТСТЪПЯТ!!!!!БЪДЕТЕ ПО-УМНИ ОТ ТЯХ!!!!!