37

ooo

преди 3 години

Чакай сега...хем не е тествана за вируса ама те знаят...брееей...абе направо могат да боледуват с години...минимум 3г. за да се излекуваш...изкашляш се вирус пръднеш вирус...всъщност други болести няма освен корона вирус...

36

Fin

преди 3 години

Фейк новина

35

Анонимен

преди 3 години

До НовеЧустваш се по-спокоен, като си го внушаваш, нали?

34

Нове

преди 3 години

Никакъв вирус няма корона глупости

33

СВЕТВА ОТ ЦАРЕВО

преди 3 години

ДОКОГА ЩЕ ЛЪЖИТЕ ОТ ВИСШЕ СТОЯЩИ ДО НИШИ ЗАЩО СЛУЖИТЕ НА ДЯВОЛА НЯМАТЕ СТРАХ И НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ ВИ ВРЪХЛЕТИ СЪЩИТЕ ЛЪЖИ ЧУХТЕ ЛИ БАЩАТА НА 19 ГОДИШНОТО МОМЧЕ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО .ПРАВИТЕ СИ ОПИТИ С ХОРАТА

32

Анонимен

преди 3 години

Това дете въобще не е тествано за КОВИД!!!! НИКОГА!! Но "лекарите са категорични", статията също, заглавието също.... Схващате ли?

31

65

преди 3 години

Колко ли още страшни последици ще се разкрият за този вирус. Идеята е да няма здраво младо поколение след 7-10 години. Тези деца ще нарастнат, ще стават родители.И ще стане втори Чернобил.

30

МОН какво мислят?

преди 3 години

Ама отворете училища, детски градини и частни занимални... Таман ще се натрупат статистически данни, особено като се омешат нещата и със сезонните грипове. А и като се сложи една и съща еднократна маска 10 пъти с мръсни ръце в коридора на даскалото

29

Майка

преди 3 години

Аз не съм съгласна да започне учебната година присъствено.Нашите продажници да четат и слушат какво става по света.Турция я отложи с един месец.

28

Анонимен

преди 3 години

Вирусът не изчезна през лятото. През есента ще се преплете с другите вируси и ще стане мазало. Добре се постараха малтусианците - който не умре от вируса, ще се гърчи в страх...

27

Асен

преди 3 години

2 деца от десетки хиляди, може би дори стотици. Пак се хващате за нещо от сорта един се удавил с лъжица супа. Статия "Супата - смъртоностната храна на 21 век"

26

Анонимен

преди 3 години

Fake news.

25

Казано така

преди 3 години

Казано така е манипулативно, подвеждащо и определено объркващо за всички, които не са "доц. Кардиолози" . Отговори ми на въпроса като "кардиолог" или като какъвто искаш:От коя част е белия дроб:А) Дихателната системаБ) Сърдечно-съдовата системаПонеже мисля, че така наречения доц. Кардиолог не беше в специализирано предаване, а в сутрешен блок!

24

Факт

преди 3 години

Май тези дето твърдят, че вирус няма или че не бил опасен, трябва да бъдат осъдени за подтикване към самоубийство и за подтикване към масово убийство на околните.

23

Анонимен

преди 3 години

Прочетете за страничните ефекти на стероидите е ще си обясните състоянието на описаните децата.

22

Анонимен

преди 3 години

От Южна Корея отдавна предупредиха, че последиците от преболедуването са ужасни, но кой да ги слуша. После и други държави казаха същото.

21

Анонимен

преди 3 години

В САЩ имат над 5 милиона и 330 хиляди регистрирани случая, което е над 1,6% от населението. Когато и ние стигнем тези стойности и в България родителите ще започнат да правят групи в мрежата, като тези американци.

20

Анонимен

преди 3 години

Казаха че децата ще са с маски в училище. Това са 5-6 часа с маска. Време е да го махаме Боко.

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Могат да боледуват и с години ! :)Абе, изобщо може да боледуват цял живот от един измислен вирус. Стига това да обслужва интересите на така наречения "световен елит" и неговите колониални администратори по места.Забелязвате ли как с наближаването на септември се увеличава промиването на мозъци и се засилва ковид пропагандата по медиите ?!Все повече и все по-често ни поднасят новини за коронавирус.Убеден съм, че тази есен искат да ни затворят отново.Ще го позволим ли ?Народ ли сме ????

18

Анонимен

преди 3 години

Платени статии. Фалшиви новини.