10

Анонимен

преди 3 години

Престъпление 1:От АПИ са и се направили на голема работа, а тя им е казала, да си изпълняват работта, че иначе ще я загубят. Ми нормално. Кво престъпление е това? Па и каква възможност има тя, че да ги остави без работа? Престъпление 2: Неверни данни. Това може да е всичко от фалшифицирани документи, до правописна грешка или адрес на служител, който си го е променил един-два дена преди предаването на документите. Кое е? Явко е последните две, като гледам ....

9

Ангел

преди 3 години

Значението на думата заплата е : Когато заплашваш лицето ,че ще извършиш спрямо него незаконно деяние . Ще те обадя в полицията ,ще те зарежа или ще те уволня могад да бъдат наричани заплахи само от напълно неграмотни лица .Виждате на какво ниво ни е прокуратурата !!

8

Анонимен

преди 3 години

Лошото е,че не е само на това ниво а до най-дребната сергия е така.Само на правилните хора се разрешава да правят бизнес в БГ,ако е на държавна или общинска територия,а и дори да е на частна.Затова бягат инвеститорите и няма капитали.Няма наивници да си донесат парите тук където всеки чиновник иска и нямаш време да мислиш за бизнеса,а се разправяш с такива.

7

Анонимен

преди 3 години

Задържаха всеки, който някого е бил с Божков в една стая, без тези, свързани с ГЕРБ и ДПС ... Поне съдилищат не са масово корумпирани, което е пълна изненада за мен.

6

Мутроландия

преди 3 години

В Мутроландия е така!Прав е бил Божков, като и е казал ачик ачик дето се вика: В Мутроландия за да живееш като бял човек, трябва да си от правилните хора!Всички вие, които се кефите на бай Бойко и взимате под 10 000 евро месечно, сте от НЕправилните хора!

5

до 5

преди 3 години

С обвинение за изнасилване и репутация на Казанова, както и другите 17 обвинения - нищо. Просто разбирам успеха, то е смешно да е в ИТ индустрията, все едно един програмист да стане чалга звезда

4

Бау

преди 3 години

Жената е далеч от нещо специално като външност (даже я има в Playboy). Божков може да си позволи невероятни жени. Не мисля, че е постигнала нещо със секс ....

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Абе хубаво го приказваш, ама кажи ми, кой ще вдига нагоре, някакви дето бяха "извйеснИ" преди 10-15 години?

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2И какво, ако е спала? Това, зе ти не си спал с никого, не означава, че всички са като теб.

1

Анонимен

преди 3 години

спала ли си с него, както и с много други хора