30

Анонимен

преди 3 години

ИЗЛЪГАХА НИ!Прокуратурата ни излъга! Остави всички да си мислят, че я съдят за източване на евросредства, не направиха НИКАКВО усилие, да кажат че не е така! УУУУУУУУУ!

29

сминдух енд чесън

преди 3 години

Ако това ,което е казала на някого си е заплаха,какво е заканата на Борисов към шефа на същата АПИ излъчено по телевизията .

28

Анонимен

преди 3 години

Поръчкова разработка на банкянския кратуняк. Всеки ден някой "уволнява"държавни служители и плаши с тоя и оня, тия от АПИ да не са нещо по- специални?

27

Факт

преди 3 години

Тя показа обвинителния акт - в него няма нищо свързано с освояване на евро пари. Основното обвинение е, че е казала *** някакъв чиновник, че ще остане без работа. И за това я държаха в ареста 3 месеца.

26

аха

преди 3 години

е тя не е обвиняема че е женаобвиняема е за постъпките си , това че е жена не я оневинява за стореното от нея па и си е жива и здрава просто била затворена в следствие верно не било приятно там ама те така е

25

лош.матрял

преди 3 години

Лилана кралица и старият фъфльо Крал ! ! !

24

Един

преди 3 години

Лилана и Иванчева не ползват ли един и същ адвокат? Май Хаджигенов се казваше. Същият, който сега бори мафията.

23

Анонимен

преди 3 години

Браво, момичето е имало кураж и яки топки да се изправи срещу няколко *** п.....и от агенцията и по-точно срещу нищожеството, което трябваше да ходи с барабанче по селата и да съобщава, че е дирник защото нямаше смелост да каже, че е изпълнил тъпата заповед, изготвена от графиня Картофелия и тиквата!А с кого си ляга и става си е нейна работа! Правете го и вие, ама си ви е по-добре след две ракии вечер да захъркате до крокодила!

22

Анонимен

преди 3 години

И ТАЯ КАТО ИВАНЧЕВА НЕВИННА ГОРКАТА

21

Каскет оставка!

преди 3 години

Да заплашиш некадърни калинки в България че ще останат без работа е престъпление. Така е в държавата на Каскета, той самия е некадърна калинка.

20

Анонимен

преди 3 години

Стига се излагайте. Става дума за една жена. Какво общество сме щом посегнахме и на жените?

19

Анонимен

преди 3 години

Мммъъъъъъ, мола ти съъ...

18

Анонимен

преди 3 години

До 1280Нали ти показа обвинителният акт. Това, което твърди прокуратурата е ТАМ. Не по телевизията, не по случайни листчета и разговори, дето гешев ги показва пред камери или ги пуска на медии. Прокуратурата, сега ще каже, че медиите се объркали. За така прокуратура, с такива PR акции, всички се чудим, защо не коригираха тази грешка? Или дизинформацията не е проблем, когато е е в наша полза?

17

Анонимен

преди 3 години

На всяко ниво се цака иначе не става.А има случаи и с пари не става,защото някой е хвърлил око и няма да си ти а той.Е затова сме в третия свят от към бизнес и инвестиции.

16

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)Имам приятел, който беше натиснат по-подобен начин, но имаше партньор с малък дял в компанията, базиран в Берлин. От там поеха обслужването на клиенти, а друга фирма пое сървърите. Запорираха сметки, офиси и забраниха на фирмата да "извършва дейност на територията на България", ама от Берлин просто наеха служителите чрез друга фирма, нов офис и всички си бяха с лизните машини, а после пуснаха оплакване в немското посолство и всичко се размина ... Затова само IT-та виреят у нас ...

15

Liotcik

преди 3 години

Божков ги тормози горките. Едва ли някоя нормална двайсет годишна ще иска да спи с педесе годишен чичак защото е много хубав .....

14

Анонимен

преди 3 години

Бъди мъж ***, признай си

13

1280

преди 3 години

Божков ТВ прави интервю с подсъдима и естествено тя се защитава. Редно е сега да питат или видят какво твърди прокуратурата. А кой е прав ще реши съда. На мен ми звучеше адски неубедително за жена изпила десетки литри мъжко мляко.

12

Анонимен

преди 3 години

До 11Или от мног нагли хора, вярващи инадяващи се, че всичко ще мине и замине, ама не сме 1996-а, дето мжоеш да потулиш всичко и няма никой да го спомене повече ...

11

(-_-)

преди 3 години

В България бизнес не можеш да правиш без да снесеш по веригата на правилните хора. В случая има интереси и пари - като се проследят тези 2 неща ще стане ясно, че всички са омазани с течен шоколад :)