23

Факт

преди 3 години

Всички природозащитници са по плажовете, протестират ! А природата на България гори - изгарят хиляди декари борови гори , гори родината ! Но там няма дори един природозащитник ! Защо ли ? Там няма пари за усвояване , там има жесток труд и опасности , риск и смелост. Такива неща не са за българските природозащитници ! Искам разстрел за цялата им п.а.с.м.и.н.а !!!

22

Анонимен

преди 3 години

Защо кмета на Бургас ДИМИТЪР НИКОЛОВ ( ГЕРБ) все още не е подал оставка? Той е съдействал на Доган да заграбва държавна земя. Първоначално е опитал да не разреши мирният протест на Росенец

21

Анонимен

преди 3 години

Борбата ще е тежка и продължителна. 30 години необезпокоявани мутрите вилняха из Българските земи. Оставихме ги да мислят че са тяхна собственост. Сега Бойко, Каракачанов, Доган, Пеевски.. ... и техните главоpeзи ще се борят до кръв да не изпуснат кокала. Змията е най опасно когато е на тясно.

20

Созополчанин

преди 3 години

Христо Иванов Бойкикев и Иво Мирчев(Шишолини)на нас ни казаха,че при застрояването на Буджака от Прокопиев казусът е по-различен.Тоест всичко е точно и няма проблем,че е блокирал достъпа до скалите.Така ли е не знам със сигурност.

19

Трол

преди 3 години

Така няма да има нужда от институции.Защо са ни съд,прокуратура и пр.Ние сме достатъчно компетентни да решаваме и наказваме.Да живее соца!

18

гогича

преди 3 години

Сега разбрах,че Николай Бареков на 11.08 Вторник ще плажува на Буджака при Прокопиев и събира хора.А да видим.

17

Трол

преди 3 години

Колеги.Да си направиме асоциация а?Така ще можеме да картелираме нещата.

16

Анонимен

преди 3 години

Кой е престъпника кмет, съдия.... които е разрешил построяването на този незаконен строеж? Няма ли "прокуратура" да се бори с престъпноста с измамата къде е Гешев да се бори? Къде е ГЕШЕВ да разследва как се е стигнало до унищожаването на държавната собственост?

15

Анонимен

преди 3 години

До ДокторА към хотел Дюн (построен на пясъка на плажа) да наминат ли?Или там...бият, "нашите" ребята са собствениците?

14

Анонимен

преди 3 години

До любопитен 12На мен много ми се иска да знам колко милиона народни пари е откраднал Бойко. Искам да знам откъде са 5 милиона за къщата в Барселона. Колко милиони народни пари е подарил на доносника Доган за да благослови престъпното му правителство. Искам да знам какво е станало та са се скарали Бойко Борисов с приятеля си Божков онзи избягалия престъпник от хазарта

13

Анонимен

преди 3 години

Дефиницията за корупция е да използваш позиция дадена ти от обществото за набавяне на лична облага.Кремена...виж се в огледалото.Ти си живо олицетворение на корупция.

12

Анонимен

преди 3 години

А на Буджака кога?

11

гогича

преди 3 години

За Прокопиев,защо всички мълчат и никой не заема позиция?

10

Анонимен

преди 3 години

Тъмните сили са бесни. Народа се събужда.Браво. Де да бяхме се събудили преди 30 години. България нямаше да е ограбена по този ужасяващ начин. Мутрите щяха да са в затвора. България щеше да е уважавана и богата държава щяхме да живеем добре и нямаше да бягаме немили недраги по света

9

Бай Прокопи

преди 3 години

При мен няма как да дойдат протестиращи на плаж,защото плажа долу на скалите съм го блокирал отвсякъде!

8

Любопитен

преди 3 години

Много ми се иска да знам Кремена Ватева какво образование има,какво работи,за да се храни и какви данъци плаща.

7

С вас сме

преди 3 години

БЛАГОДАРНОСТИ НА ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ . С ВАС СМЕ

6

Анонимен

преди 3 години

На Царичина дупка прилича отдалеч да платят на контактьори със народни пари да ги питат какво е туй и дали няма някое извънземно отдолу. После да впрегнат цялата армия да копа и да търси извънземното.

5

Доктор

преди 3 години

Веднага след Алепу да отиват в Столипиново или в Шекер махала , или в Максуда и да протестират срещу събарянето на незаконните къщи. Така де, трябва да запазим природата на България !

4

Гладен

преди 3 години

Креми,моля те да потърсиш спонсор да протестираме другата седмица в рибен ресторант.Че как ми се е приял лефер.Предварително благодаря!