43

анонимус

преди 3 години

46, тия изродии точно Боко и компания ги правят! Ти да не би да чакаш от тях справедливост?!

42

анонимус

преди 3 години

Ех, Круме, Крумееее.... Къде си, Круме?! Колко ли ръце трябваше да има отсечени?...

41

КРАЛИ МАРКО

преди 3 години

Ужасяващо е да не можеш да стъпиш на българската земя , защото я е заграбил някой феодал. Не мога да си обясня защо за над десет години Борисов не се справи с тия бандити ,феодали. Мястото им е зад решетките. Изгониха два милиона от държавата. Нещо трябва да се промени. Радикално и незабавно. Пълна ревизия.

40

Анонимен

преди 3 години

Браво ! Сега да тръгнат и към Откраднатите/Приватизирани от Бкп хотели !Ало,младите Всички хотели в Слънчев бряг, Златни пясъци,Дружба,Албена и тн бяха на Народа ! А,? или Дрогарете-нинова и радев не ви пращат там ?

39

Радо

преди 3 години

Да освободят морето за хората. Направиха го на частен плаж разни олигарси и местни мутри. А и на Аркутино са продадени на мастит бургаски бизнесмен 70 дка. за поредния затворен комплекс.

38

Радо

преди 3 години

Да освободят морето за хората. Направиха го на частен плаж разни олигарси и местни мутри. А и на Арапя са продадени на мастит бургаски бизнесмен 70 дка. за поредния затворен комплекс.

37

Анонимен

преди 3 години

ТОТАЛНО ПАДЕНИЕ: Бойко ходил в сараите, пълзял пред Доган да го спаси от оставка до септември, за да заметат следите от грабежите

36

Анонимен

преди 3 години

Не зная в света да има друга държава в която народа да избере най простия измежду простите за премиер и да го търпи 11 години. Нашият *** и в този момент продължава да е премиер, проформа. Хубавото е, че вече никой не го счита за такъв.

35

Живял и видял

преди 3 години

Мили хора.Мутрите бяха създадени от Андрей Луканов и клика,за да всяват страх и беззаконие.Те го ликвидираха.Сега се върви по същия път.Без закони и тяхното спазване,резултатът ще е винаги един и същ.Боже пази България!

34

Анонимен

преди 3 години

при заврения зет - кога? Парите са от съвети на КТБ, която фалира от съветите му, да изясни как един заврян зет си изкара книжка през 2002, кара скъпа кола и построи къща в чуждия двор

33

Анонимен

преди 3 години

A na "Budzhaka koga shte idete d?------А какво има да правят на Буджака? :))Там някой нещо незаконно ли е построил?

32

Й пак се струпват

преди 3 години

Абе в пандемия сте бе *** порода сиво българско, ще се заразите и после ще псувате лекарите. Нали вие с вашите действия не сте отговорни за заразата Аман!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Най-важното е, че султан Ахмед се появи, надничайки мълчаливо зад едни храсталаци, а ниско долу един от поданиците го поздрави!

30

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

А защо не отидете да плажувате на плажа на лагера "Дружба", на Московския градски съвет?Хем е 10-15 пъти по-голям, хем има път?Ама не пускат братушките, и техните слуги тук.И на вас не ви стиска, защото там ще бият яко.

29

Реалист

преди 3 години

Скъпи съотечественици!Пътят в една демократична държава е ясен.Избори,парламент,закони и институции,които ги прилагат.Другото е ленинизъм.Не ви го пожелавам млади и наивни люде.

28

V

преди 3 години

ГБС то все са ненаяли . И те кат варненските тираджии дет отровиха на човека кравите .ГБС то само големи обекти правят се из София и трибуната на Лески те я правиха ;)Сега да ги глобят те имат много пари ;) И варненските тираджии също имат пари .Ко са правят.

27

Omar bin Khattab

преди 3 години

Само тази клета държава може да се управлява от вдин пиян татарин. Толкова е жалко, ако не беше, щеше да е мноооого смешно. Евала Доган бей, показа се и поздрави яките батки с татуси: Свобода или смърт. Хартиени тигри сте всички. А те му пожелах да дели справедливо баницата. Боже, боже. Ами той ако е искаш да я дели справедливо вие нямаше да сте на този хал. Боторииии.

26

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям ги!

25

Анонимен

преди 3 години

Браво!В десетката!

24

гражданин

преди 3 години

Гражданска група "Бетономорие"! Харесва ми!!!Значи има надежда! Има наченки на гражданско общество в България!По времето на комунизма всеки несъгласен с "Генералната Линия на Партията" го вкарваха в Белене или по затворите в най-добрия случай!!!