440

мачу пикчу

преди 3 години

Навсякъде в държавата всичко е мафия.....опасявам се, че така и ще продължи...

439

6a6o

преди 3 години

След оставката на Борисов трябва да последва и оставката на Гешев. А след тази на Гешев май най-нужната ще бъде тази на Фандъкова. А след нея и всички останали бандюги от ГЕРБ и сателитите им.

438

Анонимен

преди 3 години

Казаното от фандъкова на кратко - вие плебеи трябва да спазвате закона, богоизбраните могат да правят каквото си иска, за тях закона не важи, съдебната система, прокуратура, полиция -всички ги пазят

437

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден ще е така до ОСТАВКАТА!!! Съд и затвор за организирана престъпна група ГЕРБ!!!

436

Анонимен

преди 3 години

И, кой професионално ще се ангажира, кой е с по висши ценности и разумно ще контролира и ръководи това, което се случва днес в собственото му общество... 490

435

Анонимен

преди 3 години

Барикади не само до оставката, а до гласуването й в парламента.Много добре знаем колко изврътлив Бацо. Сутрин каже едно, на обяд друго, вечерта трето!

434

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Промяната е...неизбежна само ако останат...барикадите.Мутрата-премиер от...добро не разбира,ще си помисли че народа пак го...залюбил заради...хубавите му очи,стройната фигура и бялата риза.Народния шут трябва да бъде силен и...завинаги и МС да гледа вече само...отвън и да го...заобикаля..

433

Активист на БСП

преди 3 години

Пейка-1200 лева , тоалетна -10 000 лева ! Съд, затвор и конфискация на имуществото на ФАНДЪКОВА!

432

Анонимен

преди 3 години

Тоталното падение на премиера Бойко Борисов е бил на неофициално посещение в дома на почетния председател на ДПС Ахмед Доган т.нар. Сарай на ул. Беловодски път в столичния кв. Бояна, за да се моли кабинетът му да остане на власт, за да могат да заметат следите от грабежите.

431

Анонимен

преди 3 години

Великите демагози, които използват познанията си да контролират нашето поведение по най- умен начин и често в името на най- зли цели и намерения. Опита да се подтиска, притиска и нагло краде българския народ се предава от едно.... поколение на друго..Резултатите от,, демокрацията,, са катастрофални за всички.

430

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да се оправим, докато гербавите смятат за свое изконно право да крадат щом и други са крали преди тях. Не може да остават по-назад.

429

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова е права промяната е неизбежна с енергията и ентусиазъма на тези млади хора.

428

Анонимен

преди 3 години

Данък "Фъндъкова" при покупко-продажба на жилище от 2,5% увеличен на 3% от началото на 2020. С/у това що никой не протестира?

427

Анонимен

преди 3 години

Хората призоваха Фъндъкова връщай откраднатите пари и се махай

426

Анонимен

преди 3 години

Полицията тая еечер ще раздава сухи пешкири, а от Декатлон ще предоставят ббезплатно ветровейки за всички. Кокакола и Каменица товарят вече чадъри. Така че народе - към барикадите. Ще има фандък.

425

Мутри вън !

преди 3 години

Фандъкова за 4 мандата открадна от София и софиянци над 3.8 млрд лв.Отделно е ощетила Бюджета с нагласените Обществени поръчки, спечелени от гереберастки фирми и извършващи като по правило некачествени ремонти.След това знаем - ремонт на ремонта на ремонта на ремонта, а данъкоплатците плащаме и пълним Чекмеджето.

424

Анонимен

преди 3 години

В Софето вали като из ведро. И природата е против папуняците.

423

Ивайло

преди 3 години

Ти ли Ще ми говориш,където ми вдигна данъка на колата .Не те ли е срам кмет на София 100 г. Искаш да бъдеш...

422

Smurf

преди 3 години

Другарката да си припомни когато спираше кръстовища и булеварди за да може герберските фирми да крадат през ремонтите на ремонтите без да осигурява обходни маршрути и трябваше да чакаме в задръстванията часове наред, преди да си отваря устата

421

Анонимен

преди 3 години

Кога затварят булеварди за поредния ремонт на ремонта е законно, а когато хората искат да ги изметат - не е.