500

Блато

преди 3 години

Крадливо племе.

499

Тити

преди 3 години

От Самоков е госпожата но, вече е столичанка с 10 апартамента в Манастирски ливади.То Герб замогнаха само с апартаменти.На всеки гербаджия най-малко по пет.Това е да си от Герб.Цецето, Цецко,Севдалика няма да ми стигнат редовете да ги изброя.

498

МАРШ В ПЛЕВЕН

преди 3 години

МАРШ В ПЛЕВЕН ТАМ ЩЕ КОМАНДВАШ!

497

Анонимен

преди 3 години

Да си ходи на село - еднопосочно!Не разбраха ли, че ги мразим - безплатно!

496

Дончо

преди 3 години

Защо тези, управляващите, които не спазват законите по толкова много начини, изискват от всички нас, управляваните, да ги спазваме????Демокрация, каиш, а???Доста изкривена представа за демокрация.

495

Факти

преди 3 години

До ЧияФакти за кражбите са изнесени в редица статии. Отворете само Бивол. Кражбите от ремонта на Графа никой не може да опровергае. Възложител е Столична община, а изгоря само един бушон и той дори не е в затвора.

494

Чия

преди 3 години

Като обвинявате някого в кражба трябват факти , а не свободни съчинения. Аз също мога да кажа , че всеки един от вас и крадец и лъжец.

493

не може да бъде!

преди 3 години

Преди известно време разбрах,че "фъндък" на турски значи лешник и сега се чудя защо др.Фъндъкова не се казва Лешникова!?Струва ми се ,че има нужда от едно обяснение!

492

Умен

преди 3 години

Ъхъ ! Наистина промяната е неизбежна - повече няма да си кмет ! Кметът управлява , а не е управляем !

491

Бонго

преди 3 години

София - най-грозният град в грозна държава!

490

Анонимен

преди 3 години

Крадла! Harла при това!

489

будистките мирянини

преди 3 години

я преизбраха на 2 и 3 тур вместо кадиев и манолова за кмет по онези временане развраха ли тези наивници че е некадърна кметица по време на първия мандаткакто и за Будата - 3 мандатабива, бива ама толкова заблуден народ............ей това са резултатите - най-висока смъртност, корупция, престъпност и бедност в ЕС

488

Йок Фондък

преди 3 години

Презастроиха навсякъде. Тази се прави на ощипана. Само схеми и комисионни. Съсипват и кв. Света Тройца. Нямат спирачка. Като за последно.

487

Дядо Петър

преди 3 години

Щом промяната е неизбежна, ДИМ ДА ВИ НЯМА! Начело с НАЧАЛНИКОТ ви!Докато има все още свободни места в СЦЗ.

486

До До Виктор 526

преди 3 години

Ами то един *** пожарникар ни стана министър-председател! Данчето е жена с образование...

485

До Виктор 526

преди 3 години

Викторе...., Фандъкова НИКОГА не е управлявала София ! Стоефе и се ерчеше само за фасон. Как си представяш един гимназиална даскалица от Самоков да има управленческите умения на кмет, та и кмет на София ?

484

Анонимен

преди 3 години

Данчето Дондукова - Игнатиева безнаказано блокираше софийски булеварди с години еднолично!

483

За фалшиви

преди 3 години

новини фащ дават милиарди на тарикати да пишат и да отразяват на бялото черно.Това беше и едно време свободна Европа ни хулеше, че социализма е бил вреден,а сега дивашкия капитализъм ни попиля от всякъде.Всичко е в ръцете на шайка.Никаква икономика не се развива хиляди заводи се разпродадоха и ограбиха.Сега почват народа да ограбват.Земите парцелират 50на сто не ги работят,ама взеха еврата.Младите те ще се борят за добрите години.

482

123

преди 3 години

Кражбите на Данчето са най-очевидни за софиянци...

481

Анонимен

преди 3 години

''Така че, моят старомоден призив е за спазване на закона. В противен случай, всеки борец за справедливост рискува да се превърне в това, срещу което твърди, че се борико ко речи ? меринджейа