164

Спортен Полуден ГЕРБ

преди 3 години

ГЕРБ се показаха какво представляват на последната си конференция:- потящи се ракиджии, уж земеделци, които не могат да направят 3 крачки- пехливански борби, с участници младите таланти на ГЕРБ, за да забавляват червендалестите дядковци от ГЕРБАко това ви е разбирането за държава... не, благодаря!

163

Анонимен

преди 3 години

Излезе свидетел на име Лазаров,който обяви тарифата за протестиращ,предлагана от приближени на Божков хора.80лв !

162

ГЕРБ спортен полуден

преди 3 години

ДругарЕ от ГЕРБ,Моля не организирайте повече ММА борби и селски събори в комплекса на София Тех Парк, който е предназначен ИЗКЛЮЧИТЕЛНО за технологични фирми и мероприятия.За гореизложената цел, моля използувайте прилежащата наблизо зала Арена Армеец.О! ааа?? *** не можете да я запълните вече, така ли. Аааа.. добре. Ми не ме интересува в общи линии какво можете и не можете. Казвам ви само какво да правите... всъщност ЗАПОВЯДВАМ ви какво да правите. Защото имам това право, като суверен.

161

Анонимен

преди 3 години

Гроб не е политическа партия, а ОПГ, създадена специално за да бъде ограбен народа!

160

Анонимен

преди 3 години

Куршумите са решили много проблеми на този свят. Само с тях не сме пробвали от народния съд насам .А ко хубу беше след народния съд .Ред законност и просперитет .

159

Анонимен

преди 3 години

Президента е независим от всяка политическа група по презумпция понеж такива са му задълженията в дух на независимост как на страната,обществото,народа,държавата така и независимост на управлението осъществяване от институцията,която представлява,че още за кандидастването му на тоя пост е издигнат от инициативен комитетет как група,сдружение,движение,но не партия въпреки,че уж партия е застанала зад него да го подкрепи,което е допълнително дори,ако и други партии са отдали съгласието си на 2 тур

158

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата от СИК!Долу шайката!

157

до 168

преди 3 години

Помниш ли как живеехме при всички предишни правителства?Спомни си.Олигарсите били свързани с ГЕРБ.Ми това е чиста лъжа. Да вземем само къщето в Балселона, са което толкова се писа. Сравни го с най-голямата сграда в центъра на София - ЦУМ - за построяването на която пари даваше целия бългалски народ. Гергов я приватизира и май няма намерение да я връща на държавата. Просто трябва да се плюе ГЕРБ, а всички останали да се представят за невинни и нямащи нищо общо с днешното положение.

156

Има такъв народ

преди 3 години

Съдбата на България винаги се решава от два милиона мухльовци.През 2001 я решиха и подариха държавата на Царя и Доган.После на сикаджията през 2009.Същите сега се готвят пак да гласуват за" младите и можещите" от ИТН.

155

Сова Бухал

преди 3 години

След "мелето" на срещата на ГЕРБ -и битите *** тип непослушни полумисироци -на госдин Премиера Борисуф му се вдигна тройно рейтинга до 99% -Хората разбраха че Пиарът му е искал да го злепостави като е уредил разни сценки тип "Ръкопашен Бой" Карате с малко К9- Муай Тай и Сумо борби!! Всъщност госдин Премиерът не е виновен в нищо -Той гледаше в захлас и се чудеше на Спортно Събитие ли е ?? Или на Събора със селски кметове и селски общинари тип 'АЛА АМЕРИКАНА" НА ГЕРБ!

154

ИТН мнозинство

преди 3 години

Фактологията е, че към днешна дата на ПП ИТН се дават 20%+ (изравняват ГЕРБ)Тоест това, което говорихте преди месец-два, че "чалгаря" (? пише се "чалгаджията" ?) щял да вземе 1%-2% СЪВСЕМ не отговаря на реалността.За мен е резонно да допускаме, че Слави и ИТН ще вземат мнозинство. :) :) :) :) :)

153

Смешковци,

преди 3 години

СЛАВИ НЯМА НИКАКЪВ ХАРАКТЕР. ВИДЯХМЕ ГО КАК СЕ ДЪРЖА НА ИНТЕРВЮТО С ББ. МОЙ БЛИЗЪК ОТ ОХРАНАТА МУ, ИМ СЕ СКАРАЛ, ПРЕДИ ГОДИНИ Е БИЛО, ЧЕ ЧУПЯТ ЧАШИ И ПОСУДА В РЕСТОРАНТ, А СЛАВЧО. .. СЕ РАЗРЕВАЛ. НЕ ПОНАСЯЛ ДА МУ СЕ КАРАТ. И ТОЯ ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА???? ТОЙ ДВЕ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ НА ДС!!!!!!! КЛЯКА ПРЕДИ ДА МУ КАЖАТ.

152

До Ф. С. Б

преди 3 години

Тоя филм сме го гледали. Идва правителството на Беров. Без контрол. Анархия. Обръчи от фирми. Показни убийства. Мутри. Инфлация и безработица. Кражби за които никой не носи отговорност

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140 живеещ по-добре при ГЕРБАз също живея доста по-добре от преди 10 години. Това не е заради грабежа ами въпреки него. Работя си мой бизнес и нямам нищо общо с общественни пари. Мразя това, че това което постигам с много труд и нерви разни крадци го постигат с само едно поредно присвояване. Още повече ме боли като платя стотици хиляди данъци, а те ги раздават шуро-баджанашки. Смеят ми се в лицето. Не съм съгласен да крадат 40-60% от всичко шепа мутри.

150

Коментар

преди 3 години

Стига с тая медийна патерица Слави бе!Гледам напоследък жестока реклама му правите!Също като Мутрата-появил се от нищото медиен балон надуван от платените от задкулисието ***!

149

Ф.С.В.

преди 3 години

Не става Въпрос Кой ще смени ГЕРБ и БСП ли ще са на власт -СТРАШНОТО Е АКО НЯМА ПРОТЕСТИ!!! ТОГАВА Е СТРАШНО!!! ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА ПОСТОЯННО ЗА ДА МОЖЕ ПОЛИТИЦИ ЧЕРВЕНИ СИНИ *** ЗЛАТНОЦАРСКИ И ВСЯКАКВА *** КАТО АЛЧЕН БГ ОЛИГАРСКИ САМОЗАБРАВИЛ СЕ БИЗНЕС ДА СЕ НАУЧАТ ДА РАБОТЯТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!! НАШИЯТ НАРОД ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ ЧЕ КОРУПЦИЯ И ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ СЕ -ОПИТОМЯВА!!-- САМО С ПОСТОЯННИ ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКИ НЕПОДЧИНЕНИЯ!!

148

Сова Харис

преди 3 години

По последни данни избирателната активност скача ДВОЙНО. Това означава, че подкрепата за ГЕРБ пада ДВОЙНО и класацията се променя така:- ИТН 45%- ГЕРБ 10%- ДБ 8%- БСП 6%- ДПС 1%Дерзайте другарЕ!

147

До 162

преди 3 години

Явочникът е проф. Александър Маринов - шефът на Стратегическия съвет на Радешетников. И последния, говорил с ВАСИЛ ИЛИЕВ ПРЕДИ ДА БЪДЕ УБИТ, щото му е бил ментор, съветник точно като на Резидента. Резултатът за държавата ще е същият.

146

Анонимен

преди 3 години

Протестът e организиран от Tримата *** и Черепа и подкрепен после от всички ***.

145

Последно

преди 3 години

ИТН ЩЕ СА И Т. Н. ЧАКАЙТЕ ПОГРОМ НА ИЗБОРИТЕ.