134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186Той е станал "куче на България", нещо си се объркал.И какво като баща му е полковник (вече говорихме за това, че всички от службите трябваше по презумпция да са "комунистически"), това го прави престъпник ли?БКП беше разпусната във формата в която съществуваше до 89та, тъй че дали се е отказал не играе никаква роля, защото старата БКП я нямаше.Виж, ако беше станал член на БСП щеше да е по-интересно,но доколкото знам случая не е такъв.Той въобще не е комунист, вече ти казах

133

Сат Н

преди 3 години

Няма как да се постигне никакъв западен стандарт при премиер милиционер-садист и при липса на върховенство на закона. Протестите това ви казват.

132

Анонимен

преди 3 години

Значи до оня ден хората си протестираха а от днеска не могат.Какво става в тази държава.Явно се изпълнява поръчка за разчестване на протеста.

131

Анонимен

преди 3 години

Да ми обяснявате, че Боко бил комунист, щото имал партийна книжка е смешно. Всички в службите имаха такава, щото ако не се кълнеш в партията ще видиш кариера през крив макарон.------- Първо, никой не го е карал да става куче на комунистите. Второ, баща му е комунистически полковник. Трето, той и след 1989 не се е отказал от членството си. Не какзвам, че е убеден комунист, по-лошо - той е комунист и милиционер на инат, за да е над другите.

130

Анонимен

преди 3 години

"12 протестиращи задържани. "- Те много по малко от футболна агитка след мач

129

Анонимен

преди 3 години

КПП-тата през март и април бяха нарушение на конституцията, но палатковия лагер на Орлов мост - НЕ.Това мутрички нагли си го набийте в главите

128

Анонимен

преди 3 години

Щом като си бил, би трябвало да знаеш, че Прага вече се води със западен стандарт на живот. Останалата част от Чехия се смята, че до 3 г. ще е със западен. Словакия прави най-много коли на глава от населението в света. Полша и Унгария - макс до 7-10 г. се смята, че достигат Запада по стандарт на живот. Би ли обяснил, как точно ние ще ги стигнем тези за 10 г., при положение, че не можем да се мерим вече дори с Румъния?

127

Анонимен

преди 3 години

Интересното е, че като искахме да изметем Майчето, Корнито и другите червени огризки, герберите нещо не задълбаваха толкова в разликите между ред и форма на протест. Ама като дойде до тяхната глава и почнаха да откриват нюанси във всичко.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 178Аз съм бил. Кажи.

125

1

преди 3 години

До адвокат ТеневВ настоящата ситуация, "дългосрочна стачка с блокиране на икономиката, селското стопанство и инфраструктурата" означава бързо и сигурно фалиране на държавата и национална катастрофа. БСП са специалисти в тази област, затова не ги искаме и затова ще гласуваме за да не го допуснем.

124

Анонимен

преди 3 години

Пахахахха, да, направо Швейцария ще задминем за 10 години. То Румъния вече ни води с обиколки, дето преди десетина години бяха по-зле от нас, този за средноевропейско ниво говори. Ти бил ли си в Централна Европа скоро?

123

Анонимен

преди 3 години

браво ! кога ще идват добрите американци и нато да ни освободят от гадните протестиращи и да си оставят хубавата партийка да продължава да ни изнасилва

122

Анонимен

преди 3 години

Герберите след десет години се сетиха, че имало Конституция...На някои от тях им трябваха 30, за да осъзнаят, че Божков бил нещо мафиот...След още десет може дори да се сетят, че корупцията всъщност не е нещо хубаво. Не, че ще спрат да взимат подкупи, ама все пак.

121

1

преди 3 години

До Анонимен 169Те не обичат да четат. Много по-лесно е да пишат (плакати).То аз като прочетох как някакъв червен "професор" тълкува Конституцията по повод действията на Полицията за прекъсването на незаконната блокада, видях, че в България, и това не е гаранция, че ще се защитава закона, а когато той се атакува по такъв безогледен начин от тия, които го познават, тогава работата е съвсем умряла. Това е и отговора към протестиращите, защо сме на тоя хал. Там трябва да викат "оставка".

120

Анонимен

преди 3 години

До Пич с МосквичМиналата година БВП на България е най-големия откакто е станала държава. Ако Бойко управлява още 10 години ще стигнем средно евртопейско ниво.За сравнение БГ е била 9-тата най-развита държава 1944 г. След управлението на комунистите е последна в Европа и за това още не можем да се възстановим.

119

адвокат Тенев

преди 3 години

Седящи или палаткови протести,НЕ са Протести....Слагайте жълтите жилетки и.... активни действия!? И дългосрочна генерална стачка с блокиране на икономиката, селското стопанство и инфраструктурата!!!

118

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ ЛИ Е ВИНОВЕНВсъщност, Борисов е доста виновен именно по тази линия. Не направи лустрация, не разследва нищо от приватизацията, не разби монопола на ДПС в определени сфери, не осъди нито един от всичките крадци и даже назначи нови. Кражбите даже се увеличиха. Така че, да Борисов е един от големите виновници.

117

1

преди 3 години

До Анонимен 167Всъщност има навсякъде в цивилизования свят. Бъркаш "ред за провеждане на протест" с "форма на протест":)

116

Анонимен

преди 3 години

Демократката Меркел тегли един демократичен пердах на *** дето протестираха срещу маските в Берлин и арестува 150 от най агресивните. Вече не протестират. Нашия уж диктатор Бойко остави протестиращите да му се качат не само на неговата главата а и на главата на 2 милиона Софиянци. Време беше да се вземат мерки. Да си заявят протеста по законния ред и да протестират културно в рамките на разрешените действия според закона.

115

Анонимен

преди 3 години

Има си ред за провеждане на протестни мероприятия.Такова понятие като "ред за провеждане на протест" има само в Русия :)Е, и тук.