174

мюфтия

преди 3 години

Гледаше ги снизходително и ги чакаше да се поизморят,--------------не бе, чакаха ги да потрошат още дубайски евраци и после им се изхилиха в сурaтитe.

173

дедо Боре

преди 3 години

До АнонименИмаше един Митьо Потника, който в един форум, от нерви, получи инсулт и умря. За Другия Потник нищо не знам, ама знае ли се...?

172

Анонимен

преди 3 години

Къде е РадеФ - Потника?

171

хаха

преди 3 години

До РеволюцияТой и зеления чорап викаше, че въпросите се решават на площада, а не във ФБ, ама нещо се скри сега?

170

До Революция

преди 3 години

Дядо ти активен борец ли е бил? Най-вероятно на 9.09.1944 да се е присламчил към някой партизански отряд.

169

Анонимен

преди 3 години

До РеволюцияДано те издирят и съдят. Тия "революции" ще ви излязат през ....

168

Анонимен

преди 3 години

Много време дадоха на "протестиращите". Това не е демокрация! Както рушат незаконните колиби на нашите братя-роми, така и палатки не могат да се поставят къде да е! Утре ще ми дойде на ума да опъна палатка пред палата на натовския генерал Радев.

167

Революция

преди 3 години

Ние пак ще блокираме, но този път и барикади ще има от горящи автомобили!!Борбата тепърва започва!!

166

Пижо

преди 3 години

Очевидно ще се премине към нови форми на гражданско неподчинение. Няма да се учудя, ако се вдигнат барикади, ако започнат граждански арести на политически мафиоти от ГЕРБ! Все някога агитките също ще се включат

165

КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИИ

преди 3 години

КОЛКО ТОЧНО МУТРИ ОТ ДЕЛТА ГАРД ИМА В РЕДИЦИТЕ НА ПОЛИЦИЯТА?

164

Задържан

преди 3 години

12 са нищо,а 240 кога ще ги задържат.каскет ефенди свали го за да виждаш какво става.нахлюпил си го и една педя пред себе си не виждаш.

163

XuTbP5bP

преди 3 години

Най-накрая. И сега за наказание да ходят да си почистят ***.

162

Анонимен

преди 3 години

Демокрация е това- я в Берлин ги спукаха от бой оня ден, а в Париж ги заливаха с вода и газ и гумени куршуми... и убити имаше. Факт е, че в София нещата са далеч по- цивилизовани спрямо нарушителите на реда.

161

1

преди 3 години

До истина,грешиш,тиквата е срещу народа,тръгна с пълно чекмедже,кюлчета и "ГЛОК"нали според вас е обичан от народа,пистолета за какво му е.

160

1

преди 3 години

До Анонимен 209"Ти си конституционен съдия ли, та знаеш кое тълкуване на Конституцията е погрешно?"Не, но за разлика от него, съм чел Коментара на Конституцията и там надлежно е написано за всеки член който има отношение към случая. Като за начало чл. 6 и чл. 30. Освен това съм ученик на Конституционен съдия (Мариана Карагьозова-Финкова) и съм си взел изпита по Конституционно право в СУ с Отличен. И така.

159

Анонимен

преди 3 години

Все едно нещо средно между клошари, животни и хипита са се търкаляли по земята един месец :)

158

Анонимен

преди 3 години

Полицията пак изпълни политическа поръчка на мутрите.

157

Анонимен

преди 3 години

Александър Маринов, в което той явно и целенасочено тълкуваше погрешно Конституцията.-------Ти си конституционен съдия ли, та знаеш кое тълкуване на Конституцията е погрешно?

156

Анонимен

преди 3 години

ГЕШЕВ започна разследване на изключително сериозен случай за използване на строго секретни материали от бизнесмени------Не знам за такова разследване.

155

пияница мистик

преди 3 години

До 203Вярно е че в БСП истински комунисти по убеждение има само 2-3. Кърнелkaта е бивша демократка от СДС, каква комунистка е тя? А иначе убедените комунисти много добре се разбират по следните белези1. Уважават всички диктатури по света, като Джуджистaн, Сев. Корея, Венецуела и диктаторите им са супер пичаги за тях2. Не вярват в Ковид, лъже ги цял свят, за да вземе Бойко едни пари от ЕС3. Мразят целия свободен свят, Запада, ЕС и САЩ4. Мразят ГЕРБ и не признават, но гласуват за БСП и ДПС