405

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 536Продължавай да се успокояваш така. Хората отдаааавна вече не се ограничават до "панелката", но ти това няма откъде да го знаеш, щото те е страх да не излезеш от вас и да се огледаш какво се случва около теб.Ееееех, а едно време имаше призив, "опознай Родината за да я обикнеш". Ниокга не съм си представял, че може да важи по този начин.

404

Анонимен

преди 3 години

Ние сме в необявена гражданска война,тъй че народа е загубил една битка с мафията,но борбата продължава...важното е кой ще спечели войната...

403

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 528" заради вашия коНфорт"Предпочитам Баце, който поне си казва, че е ***, а и върши нещо, пред неграмотници като теб, които са псевдоинтелектуалци, но за сметка на това не могат да свършат работа за 5 лева.

402

Анонимен

преди 3 години

Браво, сега робите ще могат да ходят на работа по най-краткия път и да се връщат навреме в панелната си килийка за "По света и у нас"...

401

ъъъ

преди 3 години

"Хора от лагера... смятат, че действията срещу тях са били неправомерни." Ако може някой протестиращ да каже с какво са неправомерни действията по премахване на палатки, незаконно блокиращи централни кръстовища в столицата?

400

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 533О, да. Дъжавата загива с рекорден БВП за 2019. Явно загивт само мозъчни клетки на някои.

399

Анонимен

преди 3 години

Много се измъчиха горките Софиянци. Джипа не успяха да го карат цели 10 дена. Нищо , че държавата загива.

398

:)

преди 3 години

:) Въпросче за "революционерите" - щом токова сте се нахъсали да сваляте правителството на всяка цена, защо другарите протестиращи доброволно напуснаха палатките си, а не се биха до край? :) Може би защото не им плащат толкова пък и палатките не са техни... ;)

397

Еееее

преди 3 години

Разгеле, най-после!!! Я сега по една яка глоба на всеки *** и да си платят за простотията.

396

Анонимен

преди 3 години

Всички които подкрепят действията на полицията явно предпочитат да живеят в корумпирана държава. Заради ВАШИЯ КОНФОРТ тя ще си остане корумпирана.Вие си заслужавата това управление и тази прогнила държава.

395

Анонимен

преди 3 години

Браво!

394

666

преди 3 години

Браво на полицията!!!Отивам да ръкопляскам на момчетата,които си свършиха перфектно работата!Нямаше "боли меее....помооощ",нямаше "ритнаха ме в крака",няма да има вече шиене на знаме с бели конци,и разхождане с линейка на човек неплащал осигуровки 5 години,който си осигури няколко прегледа за наша сметка,ама иначе е против системата....как пък един сценарий не беше интелигентно съчинен,та да ви хванем вяра?Още веднъж-браво на полицията-респект!!!

393

eve1

преди 3 години

Браво на МВР!През годините съм участвл и подкрепял всички протести но никога не съм затварял пътища,това не е демокрация а простащина.

392

Айде

преди 3 години

сега както сте почнали като се върне на работа НС поискайте и импийчмънт на Радев. Та нещата да си дойдатна мястото, че на хората им омръзна да им развалят почивката с някакви лични крамоли.

391

браво

преди 3 години

Пфууу, отървахме се от алкохолизираните наркомани. Вонята се беше разнесла из цяла София. Другия път полицията да действа по-твърдо и по-навреме.

390

ivailo

преди 3 години

"Полицията премахна палатковите лагери..." И омразата към ГЕрП се увеличи още повече...

389

Анонимен

преди 3 години

До БСПНямаме Президент ! Имаме някаква червена тиква , изпълняваща длъжността Президент твърде зле !

388

Анонимен

преди 3 години

По-добре един бесен президент, отколкото стотици хиляди бесни софиянци и гости на столицата!

387

БСП

преди 3 години

Президента на България ще е бесен!!

386

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше да се разчисти катуна.Какво племе сме. В никакъв случай не подкрепям ГЕРб.Но тези хорица по палатките не си направиха труда да отидат и да гласуват.Вероятно техните родители са гласували за Бойко/а аз не съм/ и вместо нормално, цивилизовано и масово народът да излезе да гласува, за да се намалят фалшификациите по време на изборния ден тези лапетия лежат по палатките. Това не е израз на демокрация.Това е слободия и ниска политическа и правна култура в т.ч. и конституционна.