365

реконтраадмирал

преди 3 години

Неадекватността на действията на репресивния апарат на режима на пожарникаря ще активизира разни радикални елементи, и всички, които не са доволни от тези репресии, един ден ще търсят начин, тъпкано да си го върнат на управляващите.

364

Довечера

преди 3 години

Пред централата на Далавери с още повече домати и яйца.

363

Анонимен

преди 3 години

полицията пази Лойко на власт

362

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 494Можете и да протестирате така че да не пречите на нормалните хора да продължат да живеят нормално, но това не ви изнася, а не ви изнася, защото сте една шепа хора и никой няма да ви обърне внимание така.

361

Анонимен

преди 3 години

Браво на полицията, това трябваше отдавна да се случи. Не може шепа л.умпени да тероризират целия град!

360

Възмутен

преди 3 години

Полицията отново помага на мижавия протест. Спаси го от резила да държат 20 чисто нови празни палатки по улиците и да твърдят че са "народния гняв". Като организаторите очевидно протестират дистанционно или от плажа. Майчето се е вдигнала от мекото легло неумита още. Абе кой си мислите вие ще ви върши мръсната работа!

359

Анонимен

преди 3 години

чудесен пример как държавните институции се използват против народа. Можете да сте недоволни и да протестирате, но от къщи. Пред компютъра, че вожда иначе получава главоболие. И по-тихичко, че районното е празно засега...

358

До 485 - НФСБ

преди 3 години

Внимавай като лъжеш, да не се задавиш от безсилна злоба, чи ви идво кроят!

357

Анонимен

преди 3 години

някой настъпи мотиката тоя път вече... хубав начин да катализираш затихващ протест... ама тъпчовците толкова си могат

356

Анонимен

преди 3 години

колко много платени тЪпации има в тая територия не е истина... Нищо чудно, че управлява такъв Бай ***

355

Калеко Алеко

преди 3 години

Снимки 12 и 14 са най-показателни, просто фирмите за чистота най-после са си свършили работата и сметището е премахнато ... !!!

354

Супер

преди 3 години

Не като да не беше крайно време. Протестиращите *** де що можаха около и в Борисовата

353

Анонимен

преди 3 години

чудесно, вече не са ви нарушени правата на свободно придвижване из кочинатаа и може да продължавате да подкрепяте мутротиквите. Честита демокрация по Лойквски!!!

352

Анонимен

преди 3 години

АЛЕКСАНДЪР МАРИНОВ- СЪВЕТНИК НА РЕЗИДЕНТА, АГЕНТ НА ДС И ОСНОВАТЕЛ С ИЛИЙКАТА НА МУЛТИГРУП- ПОЛИЦИЯТА НАРУШАВА ПРАВАТА НА БЛОКИРАЩИТЕ КРЪСТОВИЩАТА ЗАЩОТО КОНСТИТУЦИЯТА ИМ ПОЗВОЛЯВА- РЕЗИДЕНТА И КО ВОДЯТ ХИБРИДНИ АТАКИ СРЕЩУ НАРОДА СИ! ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ЗАКОНИ НЯМА...

351

Анонимен

преди 3 години

Тиквата-псuхопат пак ще ви излъже на т.нар. "избори" наесен!! Освен, ако не излезете от комата! Вземете си живота в ръце, българи! Щото един ден ще остареете с 250 евро пенсия! И тогава много, много, много ще съжалявате, че сте се родили!!! Поздрави от шибан0то емигрантство!!

350

Анонимен

преди 3 години

И сегаможете да спитесъвсем спокойничко!

349

Тото

преди 3 години

Браво. Не се търпеше вече разни неадекватници да заекват и да ше чешат по главата като ги питат защо са там.

348

НФСБ

преди 3 години

Мирния протест не означава руска вакханалия в центъра на столицата ни, не означава терор над гражданите, не означава пълзящ преврат срещу Законна власт! Гражданина радев и бабанките му от Вис2, Сик и подобни борчески банди да заминават за матушката им, там да свалят признатия от цял свят за диктатор путин, а не да тероризират европейска страна с хибридни акции и fake news! И в Европа и САЩ през последните години добре ви опознаха манталитета и маниерите!Бог с нами!

347

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКААК?

346

Анонимен

преди 3 години

За да спрат протестите ,трябва да арестуват целия български народ...а вероятно отчужбина ще започнат да се връщат българите,както е било през балканската война,но този път ще се бият в гражданската война започната от мафията ГРОБ ,на страната на народа...