55

Банда мвр

преди 3 години

Големият скандал който се замита е защо полицайте са стояли и нищо не са направили, много свидетели казаха че униформите не са помогнали на битите и неса заловили биячите, това е скандалното?!

54

12345

преди 3 години

Ай майка си ли търсиш там ? Другия път веждите малко по-тънко ....

53

факт

преди 3 години

ОПГерб печели избори с измама и купуване на гласове, какво се правите на луди скоро в София стана същото...

52

Анонимен

преди 3 години

Кажете ми има ли за нещо да не е виновен ГЕРБ?!И въпросът е утре като спечели изборите пак ли ще скачате?

51

Анонимен

преди 3 години

Зомбирани радефчета и божковчета вземете се в ръце!Пак ще ви използват!Нищо ново под слънцето!Радеф месията,че и програма!Хахаха

50

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Битите,Навярно са останали много изненадани,може би са очаквали, че ще ги посрещнат с кафеи разхладителна напитка.

49

U2

преди 3 години

До Анонимен 52Ами като искате толкова много ГЕРБ да си ходи спечелете изборите... Ама не-меракът ви е с 10-15 платени от Кремъл продажници да затриете България!

48

Анонимен

преди 3 години

За сведение на този, който е напуснал България и си живее свободно, да го информирам, че живея свободно, без да напускам, точно тук. Имам повече свобода и възможности живеейки в България, без да имам каквато и да е връзка с която и да е партия, както са почти всички IT специалисти в БГИма добри условия за бизнес и ниски данъци. Единственото, което можете да промените, е да развалите това положение и в близко бъдеще данъците да се увеличат. Но това не ви засяга, не сте от тук и сте за малко.

47

Гост

преди 3 години

Така, така, така .... ПР на ГЕРБ получава нареждания от ПР на БМБ Арнаудова, после ПР на ГЕРБ дава нареждания на някакви *** да бият хората, после полицията се прави на ни лук яла ни лук мирисала. Момчета съдете ги зад граница за нарушаване на правата на човека - Държавата в лицето на БМБ, Арнаудова , ПР на Герб и на безмозъчните животни дето са ви били.

46

Анонимен

преди 3 години

Момчета, друг път не ходете на сборище на SIC!Там бият!И мястото и хората там не съответстват на Вашето интелектуално ниво!Бъдете живи и здрави, Мутрата ще падне, скоро!

45

Анонимен

преди 3 години

До 26: Ревльо,това са кухи фрази .Ако беше БСП на власт,щеше ли да останеш?Аман от лузъри, на които все някой друг им е виновен.

44

Ясно

преди 3 години

Ясно се вижда как ПРа на ГЕРБ извежда и предава момчето на Бияча със сивата тениска - същия е сниман и от журналистката от Свободна Европа.И как му го предаде а сега се прави че не го познава. Това е ЛИЦЕТО на ГЕРБ.Лъжи, само лъжи. Разлика с БСП няма. ГЕРБ и БСП са просто метастазите на тумора ДПС.

43

Анонимен

преди 3 години

Като дойде зимата и тук повечето , които пишат ще са безработни ,да стоят на студа и гладни, от ГЕРБ. Нека тогава Борисов да ви вози в джипа ,да се стоплите наивници.

42

Анонимен

преди 3 години

Герб да си ходят вече, издишат

41

Анонимен

преди 3 години

Доста хора които пишат в сайта, не знаят за какво се отнася

40

Бг Журналисти

преди 3 години

Отиват за да отразят предварително режисираната провокация - другото няма значение. Няма значение кой какво е казал, а само това, което се е случило в публиката. Ако спортните мачове се решават така, никой няма да си пави усилието да играе футбол, а сега в политиката стана така - не е важно какво се решава на терена, а как се млатят някакви подставени артисти отстрани.

39

Анонимен

преди 3 години

Гешев, къде е Гешев?

38

Тонката

преди 3 години

Да бе баш на Бузлуджа ше хода да не съм луд?:):):):)Понеделника пак на Морето и този път за цяла седмица,че то Лятото свърши:):):)Лозенец,Созопол,Златна Рибка,Градина,Смокиня:):):)Убиваме се от "почивка":):):)После пак тук,че работа ни чака и требват кинти:):):)Аз да не съм некъв Геймър лентяй с колело?:):):)Който иска висок стандарт работи,а не пие бира по улиците и геймърства:):):)

37

Анонимен

преди 3 години

Така е ,прав сте Ипон на Пашата и Борисов охраняваше Тодор Живков. Незнаещите , младите от ГЕРБ които не са били родени тогава защо мълчите за това и не питате Бойко Борисов. Да ви кача снимки ли искате от преди 15/20 години, за тези които не са били родени още.

36

Анонимен

преди 3 години

Чифлик ми у,й търси геймърпедалетката там? Снимки ли отишъл да прави? Или за евтина слава за малко унижение? и него рашънпилотя да го земе в антуража си