75

Ммм

преди 3 години

Моника Станишева е организирала конгреса на ГЕРБ, проведен в София Тех Парк.

74

Някой си

преди 3 години

Каква охрана искате за 500лв заплата да не е луд някой да му търни главата. НСО де е било или бат Боко е бил без охрана . Нали има черен колан що не е скочил да защити момчетата от провокаторите да ги натръшка на бързо.

73

Зозо

преди 3 години

Всички видяха какво представлява герб. Едва ли остана човек, който да гласува по съвест за тях. Ще разчитат на купен и контролиран вот от обръчите им от фирми. Или те, или ние, среден път няма, нито ни остава много време.

72

Българин

преди 3 години

Такава *** като тия трябва да се подвежда под отговорност на мига,а не да им се дава трибуна да говорят небивалициТочно здради такива лумпеняци страдаме ,заради измислените им лумпеняшки протести ! За жълти стотинки всяват хаос,ама то като си се родил *** такъв ще пукнеш-факт !

71

?

преди 3 години

И такава професия "геймър" ли има? Ако си играч, трябва да си наясно с какво се заиграваш! Такива ли ще са бъдещите управляващи "геймъри"? Пф..!

70

Илия Илиев

преди 3 години

Много скачат на Герб ,но так ще ви бият.

69

Анонимен

преди 3 години

след бай Тошо - комунистите в България на всеки 10 години се напъват да вземат властта. Но когато успеят - само грабят и безчинстват като за последно.

68

Анонимен

преди 3 години

До НаставникНещо много си се объркал. Тези "мили" биещи момчета с униформи за които говориш, първо са тръгнали като сегашните протестиращи, но само че 1923-та с прословутия "Бирен пуч" или "Бирен бунт". Също като тези "бити, недобити" нахлули само, че в зала с 3хил.души и Хитлер обявил: Националната ревлюция избухна. И свалили баварското правителство. Заменили го с "честни"политици. После знаем историята. Аз лично държа да не я повтаряме.

67

sofeto

преди 3 години

Първо да се уточни, протестиращи или провокатори.... кой какъв е???

66

Анонимен

преди 3 години

Кой дава пари на факти за да пишат против правителството постоянно

65

Анонимен

преди 3 години

Нарцисчо, как ти дойде наум, че премиерът те е наблюдавал точно теб специално, единствен от 5000 души там... Смешно и тъжно, че сме от един народ с теб, след като имаме 0 сходство помежду си.

64

пасарела

преди 3 години

Малко са ги били .чий го дирят там . някой да ги е канил !Да се оплачат на Ниновна ! На такива само як бой ги спира !!

63

Анонимен

преди 3 години

Красимир е геймър, а Нестор астрофизикно и двамата са *** копелeта :) Вече знаят, че на улицата не е като на компютъра и GAME OVER може да дойде и от шамари!

62

Анонимен

преди 3 години

тия са същите мутро-охранители които охраняват държавните и общинските администрации и предприятия и взимат милиони от парите на хората

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Нали знаеш за какво стават отличниците? Добри наемни работници. Хаха! По цял свят е така. Има едни иииддиоти дето ти смятат наум деветцифрени числа. Е, й? В бюрото по труда идват с по две висши и 3 езика. За нищо не стават. Първо, определено им хлопа дъската. Второ, елементарен формуляр не могат да попълнят

60

Доктор

преди 3 години

Колко меки са били китките на тези момчета ?

59

Доктор

преди 3 години

Малко са те били ,момче! ( ако изобщо някой те е бил) . Такива миндебури като теб пращахме на Янчова поляна - поне да свършат работа за 2 лева. Ти, момко, не си изкарал за България и 5 стотинки, какво дириш на партийно събрание , като не си канен ??? А ??? Не само е трябвало да те бият , но и да ти вкарат един мамул в широкия ***!

58

Наставник

преди 3 години

Преди около 87 год и една друга партия в Европа си имаше биячи. Униформени, убедени до фанатизъм в идеята и предани до смърт на големия вожд, който обещаваше 100 годишна империя. Империята доживя само 12 год и тази страница беше затворена. Така че битите вчера не бива да се оплакват а да приемат това като нещо нормално. До 12-та година има още 7-8 месеца. И чак тогава могат да се броят зайците.

57

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е ако такива отидат на конференция с Тръмп, Меркел, Джонсън или Макрон и правят същите неща какво ще им се случи? Тези ли реват за"свобода"и "демокрация"? Доколкото си спомнян същите се опитаха да нападнат първия митинг на ГЕРБ. На другия ден в Южния парк един се хвалеше по телефона на висок глас, че са били човек от митинга на ГЕРБ като са го питали: "бива ли за някакви си 50лв. да ядеш бой"!! *** онази била журналистка. Насилие!!! Акредитация, пропуск да са чули?

56

Мошеници

преди 3 години

В София с измама и купени ромски гласове Фандъкова спечели втори тур. Много демократично и честно а...