11

Историк

преди 3 години

1995 в Оклахома, бомбата съдържа 1000 кила Амониева селитра, смесена с гориво и т.н. по всички правила как се прави взрив със Амониева селитра и не може една административна страда да срути. Сега, за простолюдието му прокарват историята, че 3000 кила чиста Амониева селитра не във взривно вещество като в Оклахома, помете цял град, и всичко в радиус 12 километра е изравнено със земята - това само дете без образование, може да го вярва!!

10

Анонимен

преди 3 години

Руска селяния

9

Кой Будала

преди 3 години

вярва, че такъв взрив може да е от Амониева Селитра, която не е е Експлозив, да Амониева Селитра се ползва като съставка на Екплозиви, но трябва да я смесиш със сумати неща и в точните съотношение.Всъщност по Комунистическо и като Деца крадяхме по малко Амовиева Селитра,разтваряхме я във вода,напоявахме вестници и след като исъхнат ги палехме-така си правехме Димки.Та,ако беше Експозив то от моето поколение живи нямаше да има-всеки е правил такава Димка.Това е или Атомна или СвръхЗвуковов Бомба!

8

Анонимен

преди 3 години

Като ти остареят сградите и имаш нужда от свежи пари и дарения за да си построиш на ново Бейрут пращаш едни заварчик на един кораб натоварен със амониева селитра да запуши дупките и си решаваш проблема. Сега света да киха кинти към Бейрут. Меркел вече каза, че мислите и са със Бейрут. ЕС ще е най-големият спонсор, нали са все загрижени.

7

Анонимен

преди 3 години

4Ми опитай с лента.ру......успех, ама надали.

6

Анонимен

преди 3 години

Ех пак тез руснаци.. А за юдейските корени на шефчето няма ли да напишете нещо ?

5

Анонимен

преди 3 години

Пак ли. Русия изплува ли някъде е само за мизерия.

4

Анонимен

преди 3 години

CNN са разследваща медия, толкова колкото тиквътъ е магистър на икономическите науки.

3

Анонимен

преди 3 години

Екипажа може да е руски, кораба да е със молдовски флаг, а собственика да е някой ог Джакарта ако щете, Тоя кораб не е задържан случайно, той е пратен там за да го задържат, какво майната си ще търси руски кораб във Ливан Ливанците са пиратствали и са им пратили кораб-бомба отнякъде.

2

Анонимен

преди 3 години

Това е положението - Русия е Злооо!

1

Анонимен

преди 3 години

И к'во стана, руснаците тръгнаха да обвиняват, че корабът бил български, а той си бил руски.