71

Анонимен

преди 3 години

С такива пожари- експлозии нашите прикриваха кражбите.

70

Кораба на пустинята

преди 3 години

Тия които умеят да четат и са си направили труда да прочетат не само заглавието, ЗНАЯТ че "опасния товар" ОТ 6 ГОДИНИ няма нищо общо с "кораба -бомба" от заглавието. От 6 ГОДИНИ товара се намира в пристанищни скаладове под грижата на пристанищните власти , тоест нищо НЕ ГО СВЪРЗВА С КОРАБА освен там някаква си мъършава връзка с капитана който писал писма на Путин да ги спасява И ОТ 2014г. митницата МОЛИ администрацията на пристанище "Бейрут" ТАЯ БОМБА ДА СЕ МАХНЕ.. Дали са я махнали? НЕ.

69

а

преди 3 години

хахаха цялата тая работа с тоя кораб ми звучи като българска работа а ние даже нямаме нищо общо. начи историята е такава: едни Ора дето не ги бОли оная р. са се хванали да одят на някъде ама шефчето банкрутирало щото и него него еб яло, и ги задържали още едни ора дето още повече не ги бОли работата, обаче екипажчето решило да покаже точно колко много не ги Боли и напуснало и след 5г. демонстриране точно колко не ги бОли, работата се разсмърдяла и всичко гръмнало:)))))

68

Гостилничаря

преди 3 години

Хамбар 12!!! Само се прочетете, журналистчета какво пишете.......!

67

Тролска му работа

преди 3 години

До Руска ми ти работаКораба е молдовски..... амониевия нитрат е Украински.... получателя е Мозамбик..... собственика е някакъв дето от десетилетия живее в кипър и не е стъпвал в Русия... Разпореждането товара да бъде свален от кораба и да бъде съхраняван в склад на брега е на Ливанската администрация ...Къде видя руска работа ? Или може би като малък са те плашили с руски салдати и още се напикаваш от ужас като прочетеш .Всъщност ти чете ли статията или някой ти каза какво да напишеш тук?

66

Видев

преди 3 години

Решението е всеки месец търг за всички конфискувани стоки много кражби стават от тези складове.

65

Totenkopf

преди 3 години

Цялата ти "статия", *** е пример как не трябва да се пише, абсолютна немощ, съчетана с измислици и фейкове.

64

Секс

преди 3 години

Има клипове в които се вижда, че бомба удря склада точно преди да избухне. Израел седи зад това!

63

ДДРОнег

преди 3 години

Когато не искаш да свърши една работа или не искаш да я свършиш качествено, винаги има достатъчно законови основания за това...

62

Руска ми ти работа

преди 3 години

Кораба руски. Материала е складиран в Ливан за използване в походящо време.ГРУ организира взривяването с помощта на Хизбула, Иранските милиции .Насрала беше ходил на хадж в Кремъл и Путин го посрещна с много почести.Това е новата руска политика- тероризиране на арабското население и в Ливан, както в Сирия и Либия. Там действа нелегалната руска армия Вагнер.

61

Анонимен

преди 3 години

От статията ми стана ясно, че освен българската администрация и съд, и ливанските са на същия хал - тотално безхаберие и незаинтересованост, никаква действително свършена работа, просто престъпно бездействие. Жалко за загиналите и близките им...

60

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ деня на взрива е била проведена поддръжка-заварка на вратата на склад номер 12, съхраняващ вещество, представляващо "крайна опасност"....Скоро ми попадна снимка на арабин заваряващ с електрожен страничния капак на камион пълен с газови бутилки. Текста под снимката беше нещо за първия арабски космонавт. Потърси я .Може да ти даде отговори на въпроса "какво може да се е случило" .

59

Анонимен

преди 3 години

В деня на взрива е била проведена поддръжка-заварка на вратата на склад номер 12, съхраняващ вещество, представляващо "крайна опасност". Тя е поправена до обяд. Какво се случва в часовете след това е главният въпрос!!!Така че заглавието "Как "плаващата бомба" MV Rhosus се озова в Бейрут и 6 г. по-късно го взриви" е крайно манипулативно и няма нищо общо с фактите

58

Фон Ширах

преди 3 години

Га Моше ти каже "добро утро" гледай слънцето да не залязва.....Толкоз за мисирчока на снн...

57

Анонимен

преди 3 години

"Силно експлозивният материал" амониев нитрат, превозван от MV Rhosus, е бил конфискуван от ливанската митница и е бил разтоварен на пристанището в Бейрут през ноември 2014 г. От тогава се съхранява в хангар.

56

Ливан си е виновен!

преди 3 години

"По това време на борда на кораба е имало опасни вещества, които властите в Бейрут не са позволили да се разтоварят или да се натоварят на друг кораб", На следващата година товарът е в ливански склад и от там избухва. Защо изобщо намесват Русия, пак световна политика!?

55

Анонимен

преди 3 години

Капитанът на MV Rhosus Борис пишел писма на Путин всеки ден, защото живеещият в Кипър собственик на кораба, дори не им осигурявал храна и вода и те продали горивото.Путин ли е виновен за взрива?

54

Анонимен

преди 3 години

Засега властите в Ливан не са определили MV Rhosus като източник на взрива.Някои източници твърдят, че корабът е бил под молдавски флаг, а е натоварен вУкрайна.

53

Анонимен

преди 3 години

Освен ***,Нищо хубаво от руснака не излезе.

52

Анонимен

преди 3 години

Ако не друго, поне най-новия лаф вече няма да е, че по Нова година става Кербала, а ще е, че става Бейрут.