172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 182Правителството е длъжно да се съобрази с исканията на народа, а не да следва само личния интерес и на олигарсите около него.

171

Шефа

преди 3 години

Драгий ми Антоний , скъпи гълъбе мой , настъпва парична суша за такива като тебе !Тома Томов навремето ВИ предупреди , Президент Радев е военен , свикнал на ред , на истина , не се колебае да убива и да арестува!Чао герберуга долна!

170

Анонимен

преди 3 години

Ако вярваме на протестни настроения,ще излезе че тяхното лежане е еталон за демокрация,а сбирката на ГЕРБ - хунта?!Адвокатчето,дефилиращо три дни по БожковТв накрая успя да се гримира като за "пътеката на войната", много хубаво крещеше и озвучи събитието.Журналистката Паулина Паунова или джендъра Павлин Паунов, също успя да блесне - изглежда беше дошла там,за да се гони с маскирани, отколкото да записва речта на Борисов. А дни по-рано имаше доста с маски,но тогава тя(той)не се изяви аналогично?

169

Анонимен

преди 3 години

Като почне да говори някой от името на народа и побеснявам. Кой народ? Най-силно крещящата но малобройна част от възпалени ци.реи? Или най-многобройната но спокойна и мълчалива част? Всеки си мисли че народа видите ли мисли като него. Ми не е така. Как мисли народа в демокрацията се проверява само на избори.

168

Анонимен

преди 3 години

Не на Божковата демокрация !

167

Анонимен

преди 3 години

Сикаджиите ще хвърчат от властта скоро

166

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов премиер? Син на червената номенклатура(майка му е родена в Москва).Професионален път-фондации и проекти,финансирани от чужбина,изключен от софийската адвокатскат колегия, защото не си плащал членския внос,тоест никаква адвокатска дейност. Опитва се да мине за десен, всъщност е левичар , заедно със зелените.Къде дясна партия е със зелените,а да в България. И този да стане премиер? О, свещена простота.

165

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТози форум е тъмно червен, приятелю! Виж фона на Днес.бг

164

Анонимен

преди 3 години

В тоя форум си искат диктатурата и милиционерщината. Тоталитаризмът на Живков е оставил жестоки следи върху психиката им, така са възпитали и децата си- пасивност, мълчание, подчинение, сервилничене, подмазвачество... Оковите си искат.

163

Екс шперц

преди 3 години

Нужно е да има в годината поне 2 седмици на национални побоища само с юмруци и ритници. Да кротва това юнашко племе от балкански бунааци.

162

Анонимен

преди 3 години

До до 140/176"Властта не се предава като в щафетното бягане."Всъщност се. Нарича се "принцип на приемственост", но червените почти винаги идват на власт след преврати или кръвопролития, затова и техните верни последователи никога не са го знаели.

161

Анонимен

преди 3 години

Божков може да купи и продаде Лoйкo

160

Разбойник

преди 3 години

Щом туй е демокрацията и аз утре намирам няколко апапи, отиваме блокираме едно шосе и който не ни подава оставка е мутра.

159

Анонимен

преди 3 години

До до 140Народът има право да иска оставка Но правителството не е задължено да я дава

158

Анонимен

преди 3 години

160 кг. толуп спи по корем, гол, пиян, между кюлчета и пачки, с пистолет на шкафчето...Не може да е мутра, не прилича по нищо...

157

Анонимен

преди 3 години

С бесилки и ковчези ще свалят Бойко и ще сложат на негово място Божков

156

Анонимен

преди 3 години

Тиквaтa няма шанс срещу Божков

155

Анонимен

преди 3 години

Ченгетата са най-вече в ОПГ Гроб!Заедно с мутрите!

154

Анонимен

преди 3 години

176наследсТвена

153

до 140

преди 3 години

В Конституцията НЕ пише, че който спечели изборите, ще е на власт безусловно. Щом управляващите не се справят, когато народът не е доволен, то този народ има право да протестира и иска оставка. Властта НЕ е константна величина.Властта НЕ е от Бога дадена.Властта НЕ е пожизнена и/или НЕ е наследсвена.Спрете да питате "после кой"! Изборите ще покажат "после кой".Властта не се предава като в щафетното бягане.Това не е фирма, че старият управител официално да предаде управлението на новия.