25

жожи

преди 3 години

До Анонимен с чувалитеСнимки / кадри с чували които се разнасят ви показват по манипулативните медии и 20 години не можахте с дървените си глави да разберете, че това с учалите са преброени, отчетени, регистирани бюлетини, които отиват в АРХИВА, за да има възможност при колебания и съмнения да се направи повторно броене.. А с машината нямаш какво да архивираш, нямаш чували, нямаш следа и нямаш какво да проверишИзлиза едно листче отдолу - спечели този, а кой какво е натискал?

24

Анонимен

преди 3 години

ИДВА МУ КРАЯТ И НА ТОЗИ ГЕРБАВ

23

Анонимен

преди 3 години

Щели да пипат по екрана все едно не може да се сложи един стилус за тъчскрийн. Измислен авторитет сложен на някаква службица като директор на водопад, абониран за телевизии и интервюта за да заздравява позициите на пропагандата.

22

Анонимен

преди 3 години

Кой ще ги плаща тия машини, изборите трябва да са на хартия ви таковам аз на машините дето разнасят вируси. На изборите сме за гъби, някой пита ли гражданите дали искат машини, кой го е гласувал това със машините. Оставка.

21

Анонимен

преди 3 години

Този гербаджийски @@@

20

Анонимен

преди 3 години

До жожиМашинното гласуване беше натресено от Радан Кънев а не от Плевнелиев. Цялата схема е ако Радев направи служебно правителство да има оправдания да седи на власт с години.

19

Анонимен

преди 3 години

Хаха а да се барат хилят бюлетини да се броят и да се разнасят в чували е по малко опазнао за заразяване ли ве умник хаха

18

жожи

преди 3 години

Ако секционните протоколи е могат да се манипулират (което е съмнително) машините, софтуера ще се намипулират централно и много по-лесно, при това без да остават следи (бюлетини).Реално при машинно /електронно гласуване възможностите за манипулация са безкрайни.

17

до 4

преди 3 години

ако се гласува машинно и електронно, е точно така Баце ще избие рибата, защото ще се организират цели групи да гласуват за ГЕРБ, а за машините кой ще ви ги достави при предсрочни избори, а и *** етнос не може па пише и чете, като как ще гласува на тоя тъчскрийн

16

жожи

преди 3 години

Машиннито, електронното и дистанционното ( по интернет) гласуване са невероятна глупост. Не помагат и не гарантират никаква честност и масовост на гласуването, напротив, масово извън големите градове хората предпочитат бюлетините.Безумието "машинно гласуване" беше натресено от *** Плевнелиев, и подето от цялата кохорта ***, та до Радев. Интернет гласуването противоречи на конституцията.За това безумие ще се потрошат маса пари, а резултата ще е никакъв или лош

15

Анонимен

преди 3 години

Ще си носим ръкавици и дезинфектант и пак ще ви изритаме.

14

:)))

преди 3 години

Значи химикалка от вкъщи може си донесеш, ама ръкавици за еднократно ползване не - ти да видиш......

13

Анонимен

преди 3 години

Ех,че удобно,ами тогава да обявим Военно положение и диктатура!

12

Анонимен

преди 3 години

Ох, мъка герберастка... Неграмотният им електорат няма да може да прочете нищо на екрана на машината и няма да знае къде да натисне. Друго си е да ти напишат номера на партията и ти само да задраскаш същия в бюлетината!

11

hjj

преди 3 години

..., машините бяха задължителни и за предните избори, ама някак си ги проведохме. Друг въпрос е, че е крайно време някой да отговаря пред съда за липсата им!

10

Анонимен

преди 3 години

Е по-тъпо изказване от тоя не бях чувал!Все глупости говореше обаче това направо счупи ***!

9

Академик Неделчев

преди 3 години

Ах, милия професор, да го разцелуваш направо, такъв един ууумничък, ууумничък, ох на мама и на тати детето, учено преучено, до професор станало, на мама Калинка синчето мило!!!Тъчскрийн може да се пипа с ръкавици за еднократна употреба бе, дъpвeн философ такъв!!!Още древните гърци са измислили такава машина за гласуване, Клеротерион се казва, именно със цел да не може да се фалшифицират изборните резултати!А древните гърци за компютър дори не са чували!!!

8

Вуте

преди 3 години

Толкова ли е трудно някой от избирателната комисия да пръсне с дезифектант и да забърше екрана след всеки гласувал машинно?

7

сс

преди 3 години

тази държава ще започне да се оправя когато умре и последния роден през комунизма....

6

Анонимен

преди 3 години

Много противен човек.