105

Георги

преди 3 години

До жожи Множко си наперен в знаенето за избори ! Чувалчето се подменя заедно с ''правилният'' протокол преди внасянето му в цик ! То елементарно,но жожи писател,не читател !Бегай у лево дървен философ !

104

Спиро Киров

преди 3 години

- Не може ли да гласуваме на 25 години веднъж? Какъв е смисълът ГЕРБ да бие БСП на толкова много избори за толкова малко години? Така червените динозаври ще ги бият само веднъж на 25 години!

103

Мозъчните клетки

преди 3 години

на Боко се задействали, Симеонов дава акъл, този и той мъдрува. Защо машините са зараза? Ше гласуваме с ръкавици!? Майм.уни махайте се!

102

МОРОН

преди 3 години

на закрито се носят маски, както на работното място или магазина -лошото момче ББ никога не се съобразява с правилата

101

Анонимен

преди 3 години

Машини не може да има защото производителите на машини били фалирали защото нямало търсене.Обаче президента и БСП ще ги доставят с поръчка от Китай и тия машини ще бъдат като тестовете за вируса с 80% вероятност за грешка.И с тия машини ще провеждаме демократични избори ???? - я пак , че нещо се обръкахме

100

ТРЯБВА

преди 3 години

Този е Дерибей - дърт комунист - Бойко Борисов трябва да го Пенсионира НЕЗАБАВНО - заплатка и само казва НЕ СТАВА .От такива дъртаци Българските Деца не могат да си изкарват Прехраната в Родината си .

99

ВЪПРОС

преди 3 години

Някой има ли Информация за тази Хранилка *информационно обслужване* ?Има ли Полза България от тази Структура в Държавната Администрация , някой Човек ползвал ли е Услугите им ?Даже има Съвет на Директорите - Колко са на Хранилката ГЕРБ ?По 50 000 лева месечна Заплата ?Автомобили Служебни , Хотели , Секретарки ?Колко Хиляди Служители Има ?Въобще Някой Информира ли се , или ни Информират ?

98

До Жожи

преди 3 години

Определено си куц в техниката, тва го разбрахме, ама си куц и с дезинфекцията, и аз не обичам банкоматите, но и банкнотите не са чисти, та тва с дезинфекцията на изборите..., от друга страна има готови оферти за машини ама ЦИК се прави на ударени и си траят, защо ли? 98597

97

МНЕНИЕ

преди 3 години

Професора е като Лудия Професор - този човек казва че Избори и Оставка в България НЯМА как да се случат .Луд човек .

96

Анонимен

преди 3 години

Професора си търси повод да не свърши работа ...

95

Tolio

преди 3 години

До Относно Не знам за професора но ти явно поизкофял.Пробвал ли си да работиш с тъч скриин с ръкавици,или дори не прочете цялата статия.Може и да не знаеш какво е тъч скриин.

94

относно

преди 3 години

Този когато се появи в началото имаше добра репутация, но се продаде и сега витиевато обяснява защо не може да стане. Даже тръгнал да се бори и с вируса. Наглец.

93

до Мен

преди 3 години

вижда се, че не си ходил на избори, трябва да се разпечата на хартия и да се пусне в урната, това е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА БРОЯ НА ГЛАСУВАЛИТЕ, след това СИК съставя и подписва протокол, всъщност в комисиите лелките (от 60 до 75 год) са предимно от БСП от ГЕРБ са масово млади хора, защото освен парите от държавата на ГЕБ плащат и от партията, обикновено от 60 до 100 лева та тур, с таблет или без таблет протоколите се носят в Информационно обслужване и след това се предават на общината

92

Еми това е причината

преди 3 години

Да бърза толкова така нареченият главс на нацията лека диктатурка да ни тури без нато и ЕС но с руските агенти. Задачка за първи отделение.

91

жожи

преди 3 години

До Мен20 000 секции, а не 20 000 ипадаЯвно силата ти е в писането, а не в четене с разбиране, марш в палатката

90

жожи

преди 3 години

До Менабе пич, ти си като от вица с милиционера и тавата с баничките.Никой няма да ти хаква VPN-а, няма и да се опитва

89

жожи

преди 3 години

До Мен "май асс" Цяла България на един таблет ли ще гласува?А 'земете се разберете, ще бъде онлайн или офлайн? VPN, май асс, никой няма да ти хаква данните по линията. Натискаш ГЕРБ, отчита БСП (или каквото там) пуска ти разписка за гласувал и заминавашСървера в зала Армеец ли ще стои? Охааа....

88

жожи

преди 3 години

До ГеоргиПо-долу бях писал за чувалите с бюлетини, явно не си го чел, а и не разбираш процеса. Няма страшно, повечето сте така, не разбирате, но сте убедени. Още веднъж: чувалите с бюлетини се носят към архива, те вече са преброени и протоколирани, ако се смени чувала, изгуби или му се направи дубликат, това няма въздействие върху резултата от изборите.

87

Анонимен

преди 3 години

Тоя е етин от платените вечно хвалещи тиквата.

86

Анонимен

преди 3 години

Кат не щете демокрация, ще дойде нинова с една диктатура на пролетариата и ще разберете къде зимуват раците.