65

Анонимен

преди 3 години

Професионално споделям неща в кантората си. Също така не ме вълнува изобщо дали ми вярвате или не. Наистина, разплаках се малко при мисълта, че може и да не ми вярвате, но после ми мина. Вече съм добре.

64

кон Стипаций

преди 3 години

Поредният Матросов(ка) на амбразурата !Явно Боко няма да го бъде , щом е опрял до другарката Буруджиева да му оправя имиджа !

63

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...

62

сминдух енд чесън

преди 3 години

У нас се плаща за странни действия и най вече бедействия.На тази и се плаща за да не вижда протести и още повече послания.Както и на всички като нея.

61

Анонимен

преди 3 години

Само оставката на Радев може да нормализира обстановката в България, но като се знае магарешкия ме инат и че за него целта е рутиниране на държавността, разединение на нацията и хаус в страната, единствения изход е арестуването му, Съд и Затвор за антидържавен заговор.

60

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 82: е вие явно сте си решили проблемите - и с територията, и с децата си, и с хората наоколо. Вече е очевидно, че сте отстъпили и от професионалните принципи, което как ви отличава от системата? Та вие сте активно колело в нея! Съзнавате ли, че викате Мутри вън и срещу себе си?И на мен не ми се спори с двуличници. Желая ви хубав живот и истинско удовлетворение в упражняването на великолепната ви професия. И дано съвестта ви намира покой.

59

Анонимен

преди 3 години

Наясно ли сте за каква деградация на законодателната дейност през последните десетилетия става дума? Когато се приемат откровено античовешки и лобистки закони, в явно нарушение на основни човешки права, вероятно и това трябва да приемаме безропотно и да спазваме?Не ми се водят безсмислени спорове с хора, които считат, че разбират материята. Гласувайте си за мутрите и бъдете щастлив. Моите деца отдавна са извън тази престъпна територия.

58

Тато из Правец

преди 3 години

Дъртата комунистка Боруджиева сега мутрите ли защитава ?

57

Щирлиц

преди 3 години

Още една червена калинка се прави на политолог.

56

До 74

преди 3 години

Робуваш на клишета. Но това ти помага да знаеш винаги "истината". Успех в живота!

55

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 70: България все още е правова държава и изповядваме върховенство на закона. Нали нямаме разногласия по тази постановка? Следователно преди да правим каквато и да е следваща стъпка трябва да разчистим всички деяния, които са в нарушение на законите на страната и след това да изчакаме провеждането на редовни избори. Нали все още сме на един и същи тротоар? Всичко извън установения със закон ред е незаконно и вие като юрист не трябва да го подкрепяте или бъркам?

54

Анонимен

преди 3 години

160 кг. толуп спи пиян по корем, сред кюлчета и пачки, с пистолет на шкафчето...Едва ли е мутра, по нищо не прилича.

53

Анонимен

преди 3 години

И също така, не само съм завършил "редовно", но и "държавна поръчка", ако знаете какво е това.Не разбрах вашето образование какво е?

52

Бирчо

преди 3 години

Протестърите ги е страх да имат политическо послание, по-сложно от "оставка", защото тогава ще се окаже, че романтичното вмирисване в палатките трябва да отстъпи място на по-сложен мисловен процес - един вид, протестът вече няма да е толкова привлекателен с достъпното си в момента интелектуално ниво.

51

Анонимен

преди 3 години

Именно като юрист не мога да приема окупирането на държавата и нейните институции от една мафиотска клика! Ако вие не го виждате, вероятно имате проблем със съвестта. Иначе не се притеснявайте за професионалното ми развитие, адвокат съм от 25 години, добре съм, благодаря.

50

Анонимен

преди 3 години

Протестърите се борят за един от тези варианти:1. Долу мутрата от СИК.2. Да дойде друга мутра от СИК.3. Да идват мутрите от ВИС.Какво да изберем другари и другарки ?

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55А ТО ПРИ КОМУНИСТИТЕ ЗАПЛАТИТЕ БЯХА 5 ДОЛАРА,А ПЕНСИИТЕ 3 ДОЛАРА,ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА!НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТ НА ВЛАСТ!

48

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 61: Още повече като юрист би трябвало да имате силен респект към закона и неговото спазване. Подкрепата на един юрист за хора, които очевидно нарушават не един закон (включително и текстове от Конституцията) би трябвало да предизвикат вашия професионализъм. Не знам, вие си знаете, но за мен нещо с вас не е наред.

47

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 61: Юридически факултет в Софийския... Да не го бяхте казвали. Речника ви в 41 е инфантилен, неграмотен и нелогичен. Дано професионалната ви реализация ви носи удовлетворение.

46

Анонимен

преди 3 години

Циркаджии и артисти, за пред камерите е няма такива извратеняци.