61

Анонимен

преди 3 години

Идеално! Сега ше се види кои са повече! Писна ми от тия безделници по палатките! Ако сте там доброволно, от къде пари за ядене бе хора? Никой нормален няма да седи там за без пари! Следователно или са платени протести или са ненормалници!

60

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА!

59

Анонимен

преди 3 години

До MiroКъм крайно тежките форми на заболявания се прилагат и крайни методи на лечение.Ако тиквата и гей-еФ си бяха тръгнали с добро, нямаше да се стигне до тук с протестите.

58

До 39

преди 3 години

Ама те драскащите тук *** са само пенсионери,близки до гербавата хунта,които си заработват допълнително към пенсията.

57

Г.Т.

преди 3 години

Само ми кажете, кой *** ще надраска личната си, купена с негови пари, със спрей? Особено, ако нищо не се разбира от написаното?

56

Хм !?

преди 3 години

ГЕРБ-ерите уверено и стабилно вървят към гражданска война! Малко са, но са престъпници и всичко може да се очаква от тях!

55

Анонимен

преди 3 години

Аз пък правя подписка и събирам доброволци за заформящата се гражданска война срещу оялите се мафиоти от ГРОБ и техните слуги...досега са се записали хиляди...и наближават към 2 милиона...това с кръстовищата е детска игра в сравнение с това ,което би могло да се случи на наглите крадци от шайката на Боко тиквата и неговите продажни мекерета...

54

Анонимен

преди 3 години

Всеки има правото да подкрепя, или да не подкрепя протеста, но никой няма право да пречи на протестиращите.Всеки има право да си изкарва прехраната по честен начин, не всички сме партийни *** на хранилка при ГЕРБ.

53

Miro

преди 3 години

Аз съм част от протеста пред министерски съвет, но не и от блокадата.Сутрин отивам на работа, от там - пред министерски съвет, за да си изпълня гражданския дълг, но стане ли 10ч. и тръгнат да блокират кръстовища - прибирам се вкъщи.Не разбирам, защо на мнозинството им е трудно да мислят за себе си. Или сте крайни и покрепяте всичко за простестите или сте тотално против и защитавате управлението дори и след всичко, което излезе наяве. Оставка!

52

Аз

преди 3 години

Браво!И аз ще се подпиша!Глоби за ***!

51

46,

преди 3 години

пред ментето Борисов предпочитам другите ментета.Поне са по-образовани.

50

Анонимен

преди 3 години

Борисов си спрята спонсорирана от него контра-атака, просто му трябваше някакъв предтекст, за да употреби насилие срещу народа.

49

Анонимен

преди 3 години

"Граждани събират подписи..."Не са граждани, а селяни!Оставка!

48

Анонимен

преди 3 години

Аха-а-а червени тролчета, страх ви е от една подписчица а? Защо бе? Нека да се види, че има и други мнения! И те ще се окажат повече от вас, щедро платените от черепа. Идва Видовден! А този който насъсква хората едни срещу други е именно вашия фигурадеф!

47

Анонимен

преди 3 години

Активисти и пр на герб събират подписи , а не хора. Хората искат Борисов в затвора и искат нормална държава като швейцария.

46

Анонимен

преди 3 години

Къде бяха тия будни гражданя, радетели за свободи и права, когато *** от Банкя ги беше затворил по домовете и ги глобяваха с по 3000 лева за разходка в парка?

45

До 41

преди 3 години

Когато месеци наред цели булеварди и улици са затворени заради метро и некачествени ремонти,това не ти пречеше да се придвижваш,а сега една улица ти е трън в очите.Айде,вземай бас.туна като оная гербава бабичка и отивай да ги налагаш.

44

Анонимен

преди 3 години

Като бях на 22 и на мен Герб нищо не даде, а тогава ги нямаше още. Ндсв беше и те нищо не ми дадоха. Учех 2 висши едновремено и работех. Сега съм достатъчно наясно, че ако герб, бъде сменено от бсп, сл трифонов, хаджигенов, мая манолова или кой да е, нищо няма да се промени. На бит пазара има анцузи, на които пише адидас, но и това не са, нали не очаквате оригинален костюм на пиер кардин да намерите там. И на пазара за политици е така - имаш Корнелия Нинова и подобни стоки.

43

Анонимен

преди 3 години

Боже, Боже.Този пр...ост народ не заслужава нищо друго освен да тъне в корупция.

42

До 42

преди 3 години

Деде,я си гледай пенсийката и остави младите да оправят държавата,защото твоят вожд е най-младия син на партията,който напусна МВР,за да не си хвърли партийната книжка.