57

Жико

преди 3 години

Не искам пари, които няма да имам възможност да похарча.

56

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименВ политиката, още повече геополитиката няма морал, там има само интереси !!!Нито западните политици са много морални, нито руските, нито които и други - всички са един дол дренки, само дето някои се прикриват по-добре, някои говорят много сладки думички, като "евроатлантически ценности", свобода, демокрация, човешки права и прочие и прочие !!!

55

ДДРОнег

преди 3 години

Абе то е ясно, че всички или почти всички спортисти приемат допинг ...И руските също и ги хващат, дори и след години, както и други ...Но защо не се направи разследване, кой плати да бъдат унищожени всички сащистански проби , уж по случайност !!!Според мен не е било случайност !!!

54

Анонимен

преди 3 години

Откога някой може да бъде гений затова, че е предал страната си?Предателят си е предател, червей. Да, този е много мащабен предател, но това го прави само безкрайно по-жалък, а не безкрайно по-умен.И само да не се опитват някои тук да го изкарват, че е действал от морални подбуди, попрочетете му биографията и замлъкнете. И не изкарвайте и че Западът действа в тази ситуация (а и принципно) от морални подбуди. Това си е геополитическа война, продължение на Студената и най-вече на Голямата игра.

53

WADA е частна

преди 3 години

организация, но добре подплатена финансово от *** и затова си позволява да скача на държави. Поредната поръчкова акция след като руснаците скриха топката с организацията и представянето си в Сочи. Много ги заболя новите ни братя, особено като не минаха номерата с терористите, изпратени да зарадват света с това колко скапана е руската система за сигурност. А Родченков е поредният, който е нагазил лука и като му замирисало на руски затвор от един път смени и убеждения и родина.

52

Анонимен

преди 3 години

Най-допингирани са американските спортисти, но затова нищо не пишат.

51

опетков

преди 3 години

Статията е написана от бездарна поръчкова българска, русоблизка журналистка. Трябваше ясно и категорично да се каже, Родченко е бил служител в държавна официална лаборатория за контрол на допинга и е изпълнявал поставените от висшите си началници заповеди. Докога руски *** ще се кефите на всякакви руски долни номера. Лабораторията не е била н Родченко, а официална държавна лаборатория. Русия е единствената държава в света в момента в която зобането с допинг е държавна политика. Точка.

50

Анонимен

преди 3 години

Ще бъде намерен тоя. Никой не може да избяга от ръката на възмездието

49

13

преди 3 години

Американският допинг, не е като руския! Той е ПРАВИЛНИЯТ!!! Една чистачка в САЩ без да иска унищожи около 40000 проби от ПРАВИЛНИЯ??? Защо ли???...На тия все руснаците са им виновни? А предателите са си предатели!Сега ги видяхме в ерата на COVID-19, Най-слабо развитата здравна система с претенции за най-развита медицина!!! Кел файда??? И пак други са им виновни? Този път китайците?...

48

.

преди 3 години

той ще си умре и така от страх

47

Гост+

преди 3 години

Разликата между Родченков и Сноудън е огромна. Родченков е едно пълно "***", което първоначално с работата си лъже световния спорт, а когато изпада в немилост, от егоистична злоба и отмъстителност предава и страната си. Негова е "малката" правда: Аз сега ще ви кажа на Вас!. Сноудън не е бил преследван. Той е възмутен от беззаконието, от това което се върши в международен мащаб. Той се чувства задължен да разкрие това пред Света, за доброто на всеки от нас и далеч извън сферата на спорта.

46

Анонимен

преди 3 години

тоя гений(ааахахахаха) си направи 4 пластични операции за да се скрие от убийците на КГБ и след тва с открито лце даваше интервюта ;))) Ако беше и на половина генмий щеше да порокоментира темата за братята(сестри) Уилямс, например...

45

HeinrichHimmler

преди 3 години

Все руснаците са им в устата на империалистите от САЩ! Техните атлети са също толкова назобени, но им е удобно да обвиняват Русия за всичко.. че видиш ли направо герои, дали убежище на някакъв национален предател. Как не го е срам този.. никога няма за може са св върне в Русия и да погледне познатите си в очите!

44

За Русия не зная

преди 3 години

но Жулиен Асанж още лежи по затворите за това че публикува писмата *** Хилари Клинтон от които става ясно че целия световен глобаалистки елиит са пдедофилии документите на Световната Допингг Организация от които става ясно че горилите Уйлямс, Майкъл Фиипс и трътлестото джудже Симон Билис са се зобали постоянно с разрешеението на т.н. Цветовна Допинг Организациязапада е едно гнило вонящо блато !!!

43

Анонимен

преди 3 години

Журналястите съвсем са изкукали....

42

пияница мистик

преди 3 години

До ХахахахахахахахаВикаш, предател е, защото е трябвало да си остави Джуджистан и джуджето да си лъжат на спокойствие цял свят? И е ужасно справедливо и демократично да не го съдят за това, а да го убият.Ех, другаре, другаре, що с това мислене не вземете да измрете възможно най-бързо. И за да ти харесва един такъв модекл на поведение и то налаган от цяла държава говори много лошо за вас, за психичното ви здраве. Явно е, че сте и комплексари, за които да убиеш някого е решение на проблема

41

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Накрая ще го заловят като кyчe в неизвестен гроб с фалшиво име и никой няма да отиде да го изпрати, даже един некролог няма кой да залепи някъде за него.Това е съдбата на всички предатели.Ако не беше станал предател щеше да си живее много по-щастливо.

40

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Родченков през 2015 година предава родината си и бяга в САЩ.Сега е на 61 години с пластична операция и се крие на неизвестно място в САЩ. От 5 години не е говорил с приятели, близки и роднини. На никого не може да каже истинското си име, къде и кога е роден, къде е учил, какво е работил. Всеки път, когато го доближи непознат, се превива от страх.Това неговото живот ли е изобщо?

39

mda

преди 3 години

А американците търсят Сноудън и Асанж, за да ги галят с перце.

38

Анонимен

преди 3 години

Русофилите се чудят защо нормалните хора ненавиждат Русия. Ами продължавайте да се чудите.