24

Анонимен

преди 3 години

Плажовете действително са пълни, дори и платените зони. Концесионерите май се усетиха, че е по добре 4 лева за чадър и да е пълно отколкото да е 10 и да няма никой.

23

Анонимен

преди 3 години

До Поморие 26Добре е да се замислиш защо си носят храна и защо при възможност ви избягват. Каквото повикало, такова се обадило - ние сме ви противни, поради което и вие на нас също. Древен принцип на санскрит - Yatha drishti, tatha srishti (Каквото виждаш, това срещаш)

22

Един

преди 3 години

На Слънчев Бряг цените на първа линия са като на Витошка т. е. нормални. Качеството е много добро. Няма кръчма без жива музика. Навалицата е колкото при соца.Хотелите са на половин цена.

21

Fin

преди 3 години

До ужасКакво очакваш да се случи до 1-2 седмици? Мога да ри кажа какво, ще се увеличат случате на сромашни разстройства като всяка година. А мерките, кото предпочитам са 94-60-.88 ;)

20

Анонимен

преди 3 години

На тая снимка е пълно с хора)но за заведенията които уж били на 9 процента ДДС ,една цаца е 8 лв.а пържени картофи със сирене 11 лв.) Ми евтиния бря)

19

много обичам морето

преди 3 години

обаче последните два пъти на нашето ме беше гнус от водата, изнервено от безумните цени за ниско качество, притеснено от местните дембели с питбули и уморено на всяка крачка да се оглеждам кой и как ще ме прецака. Миналата година през септември отидох в Солун и за седмица се скъсах от купон с весели хора по добри заведения. Еми... съжалявам, но не го искам вече Черно море.

18

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

хората предпочитат сами да си приготвят храната___________________________________________________И има защо !Много добри готвачи пият през работно време.Чудя се, как в тези задушни помещения, гълтaт концентрати ...Вие после чакайте гурме ястия !!

17

Анонимен

преди 3 години

А дано, а дано...

16

Blessed

преди 3 години

от 400 хотела да работят макс 70 и то не на пълен капацитет, дискотеките в които ходят предимно чужденци изобщо не отвориха... Подтискаща е ситуацията по морето тази година.

15

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Морета,шезлонги...чадъри,варена царевица със...цаца или попчета и топла...бира.Тази тема съм я пропуснал през...демокрацията,с изключение на...няколко пъти когато бях на Камчия,на Шабла,на Крапец и на Бутамята на...диво къмпингуване и пясъка ми влизаше директно в...банските.

14

Анонимен

преди 3 години

Ами явно пак зависи от заведенията. Като ходихме сега на Ахтопол си намерихме готина кръчма ама вечер трябваше да се чака за маса. Храната беше хубава и на нормални цени, сервитьорите с маски и ръкавици, дезинфекцират масите след всеки клиент, и направо летяха. Нямам от кво да се оплача. Ама със сигурност имаше и заведения, в които не беше така и не бяха толкова пълни.

13

Blessed

преди 3 години

Бях два месеца на Слънчев бряг и ситуацията е следната - уикенд туризъм петък, събота и неделя, през седмицата - потоп. Плажовете са измамно пълни, особенно свободната зона, но магазини, капани, клубове работят на ръба на фалит. Трудно може да чуеш друга реч освен българска, тук там някой германец. И как да е иначе, няма ги 500к англичани, няма руснаци, холанди, белгийци, австрийци, финландци, норвежци ни сложиха в "жълтият" флаг за пътуване. И всичко това заради 200+ случая последният месец.

12

Анонимен

преди 3 години

Плажовете са препълнени, но от кого ? Не е ли по-важното дали хотелите са препълнени точно това е критерия дали плажовете са препълнени от туристи или от местните за почивните дни.

11

Анонимен

преди 3 години

Не е било да поръчам манджа там и да няма я муха, я червей, я друга гадост вътре. Ще си дам парите, ама за нещо чисто и вкусно. Товя не го разбраха. А не да печелят от *** си.

10

Препатил

преди 3 години

Айде, без обвинения за кови-19, хората не ги е страх от тези, приготвили храната, а пари си нямат! Защо и да плащат, за некадърно направените манджи, че и скъпички?

9

Анонимен

преди 3 години

намалиха им ставките и от вчера още неща им намалиха и за бира и за други неща а една наливна бира вече е пет лева

8

Няма да повторя

преди 3 години

Много алчни бе вчера две цаци, две бири наливни и пържени картофи без сирене 27 лева баси алчността разбииш ли, то бива, то може а ама чак толкова не може

7

Анонимен

преди 3 години

То се вижда и от снимката че са препълнени...

6

Шамандура

преди 3 години

Инцидентно посещение на плажа от местни хора през уикенда, не е туризъм.

5

от морето

преди 3 години

Барбарон плюс газирана вода с бъз и лимон - 14 лв.....е благодаря, ще пропусна!