64

някой си...

преди 3 години

не се заблуждавайте-във вси4ки курорти го има вируса-сега се лъже и маже та да минат о6те месец-два та да свър6и сезона а после дружно 6те се пляскаме по кълките и 6те викаме урааааааааааа.На Златни Пясъци има и жертви сред персонала а и как ина4е-нали запо4наха пак да си внасят украинци да им работят за без пари дори без да им правят и тестове-в Албена е пълно с такива а идват и о6те.И кому е нужно това-на 6епа мутри нари4а6ти себе си хотелиери,а от туризъм нямат и понятие

63

навик-втора природа

преди 3 години

До обществено хранененяма да се откажем от старата ни практикаВсеки ден за една и съща поръчка - различни сметки.......коняк слънчев бряг се плаща по цена на метакса

62

обществено хранене

преди 3 години

До ПешоОХ - обществено недояждане!-малограмажни детски порции платени за редовни.-поръчано евтино свинско - платено за скъпо телешко.-поръчана малка ракия - платена за голяма.- надписани неконсумирани поръчки платени в брой-Който през сезона не краде - зимаска няма какво да яде! ТОВА НИ ИЗЯДЕ ГЛАВИТЕ!

61

мижи да те лъже!

преди 3 години

До чичо ГошоСтари кадри и нова реклама!

60

Пешо

преди 3 години

Да бе, затова има опашки по ресторантите.

59

Емил

преди 3 години

Нали нямаше да ходите на бетономорието, искахте мутрите да фалират и бля бля, племе двулично от жалки смешници!

58

Шефа

преди 3 години

Кино, ти ли си ***? Не пиши на телефона в храстите, ами стой на разклона да се виждаш, че току виж някой те подминал.

57

Учуден

преди 3 години

Ако това на снимката е препълнен плаж, какво се разбира под празен?

56

Даниел

преди 3 години

Все тая снимка публикуват журналята-хотел Дюн на Сл.Бряг

55

Анонимен

преди 3 години

връщам се от Китен ,фрашкано е на Атлиман, но пак си е най-добрия плаж за деца .има стаи само в 3 големи и хубави хотела на плажа ,ама до тях до 23ч вият чалготеки и хората ги отбягват - .от България по-хубаво няма ,ама хайде вече спрете чалгата в т.ч. и в Приморско .

54

Анонимен

преди 3 години

Пък ти гражданина от село, какво подреди за 20 години :) Малко фашкииии нали.Предпочитам мутрите, които направиха развиха целия плажен сектор, отколкото такива като тебе. Балалайки с 5лв в джоба.

53

Анонимен

преди 3 години

Подредил *** мутрягата на Сл.бряг пастмасови палми - да добие вид малко на Палма де Майорка .Те се разпаднаха от слънцето..

52

ПОЗНАВАЧ

преди 3 години

Има онлайн камери, всеки може да види така ли е или не е така.

51

Анонимен

преди 3 години

Като си на морето, в ресторанта ходиш само по голяма нужда.

50

фен на БГ

преди 3 години

миналата седмица се върнах от Албена почивах в хотел 5* на плажа няма да казвам кой да не излезе реклама - всяка вечер наблюдавах от терасата как след 8 вечерта се чисти плажа с машини ,как се прибират и подреждат шезлонги, отстояние 4 метра, нови шезлонги, за хотела - безупречен като организация и храна, морето чисто и прекрасно! южното Черноморие е ад сега, защото всички ходещи с консервите в Гърция сега са в Китен и Приморско

49

Анонимен

преди 3 години

Миризлив си ти с твоето плюене по България. Голям мъж ли си, като плюеш или какво доказваш? Че си много богат ли? Ти ако беше много богат, нямаше да седиш в днес БГ и да плюеш България. А за мъж... Не знам... Явно си ревльо.. Вчерашен.Както виждаш плажовете са пълни и хората ск живеят нормално, а ти блякай тука празните слова :)

48

Анонимен

преди 3 години

Логично хотелите са празни, също и заведенията - сами се досетете защо. Малко апартаментче в което си има всичко е милиони пъти по-добре от стая 3x3, та да може някоя мутра да си купи ново ферари, пара имам и спонсорирам работливите българи.

47

АнонимеН

преди 3 години

БЪЛГАРИНА ПОЧИВА НА МОРЕ ТУК ЗАЩОТО ВОДАТА СЪДЪРЖА И ПАЛМОВО МАСЛО КОЕТО Е ПОЛЕЗНО ЗА КОЖАТА!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Ти ли решаваш кой какво мнение трябва да изказва. И ти си стой в миризливито море и се тъпчи с *** риби пържени в гранясало олио и на космически цени. По злъч мога да те бия отвсякъде, но не това ми е целта.

45

Анонимен

преди 3 години

Хотелите са празни. Бях за 3 нощи в любимия ми Интернационал (на едно събитие в региона) и за още 2- на Ривиерата. Призрачно беше. Да, имаше някакви хора, но шокиращо малко. Това беше преди 5 дни. Спокойно си изкарахме 5 дни. Хората търсят апартаментни комплекси да наемат апартамент и да си занесат покъщнината там. Цоцоланата да седи денонощно пред печката, а шкембакът с чавететата и 15-годишното БМВ- на плажа. Това е масовата картинка на летовник на морето в момента.