268

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден се събира народ , народа трябда да събере подписи и младия премиер с харема и другите да направят партияа на безартийните, иначе някоя от сегашните партии ще дойде и пак ще ви докара протести ,тези над 50 годишните политици предизвикват само протести трябва политици да са от поколението на 80 те и 90 те а не от старото поколение ,старото поколение да се махне ,махнете се от властта

267

Анонимен

преди 3 години

ДоктАр-е, дай и нещо интересно/забавно и за другата страна БСП-ьето, за ГРОБ разбрахме вече.

266

Анонимен

преди 3 години

Информацията винаги обогатява, защото те кара да си задаваш въпроси и търсиш отговори.Никой нормално мислещ човек не взема на готово отговори от медиите.Нормално мислещият човек анализира фактите и ползва опита си за да си отговори сам.Срамът на младите е, че нямате свои представители, които да могат да дадат политическа алтернатива.Стари политически зомбита ви ползват.С крясъци и плакати не се управлява държава.Само за шоу ви бива.

265

СССР

преди 3 години

Това да ми обясняваш, че няма кой да смени Бойко звучи доста ПУТИН-истко.Тва е като Ким Чен Ун, който се е родил, за да управлява.Що за глупости? КАК ГО ТЪРПИТЕ ТОЯ ИЗОБЩО??

264

БЕЗПАРТИЕН

преди 3 години

ЕТО СТЪПКИТЕ:1. ЛУСТРАЦИЯ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НС2. ЛУСТРАЦИЯ НА ПРЕМИЕРА3. ЛУСТРАЦИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА4. ЛУСТРАЦИЯ НА МИНИСТРИТЕ, един по единТака до всяка БОЛНИЦА и РДВР

263

Анонимен

преди 3 години

Еха, колко демократична държава е България. Пуска деца да си играят по асфалта и да пречат на работещите лелки и чичковци да стигнат до работа. Полицията гледа отстрани и само стиска устни и кърши пръсти. Общината чака искане за протест. Президент, от който никой не търси обяснения какво е направил досега в ползу роду, реди служебни кабинети насън. А една пура дими в Дубай...Идилия през лятото.

262

Анонимен

преди 3 години

От понеделник няма да ви има в центъра! Това е срока на толеранция!

261

Партиен ДоктАр

преди 3 години

В кабинета на Мутафчийски влиза затлъстял *** на 60 години:- ДоктАре - казал той - цял живот ви се доверявам да ме барате там, дето слънце не огрява и вие всеки път си вършите работата с хирургическа прецизност. Как мога да ви се отблагодаря?- Аз го правя за чест, господин 60-годишен ***. За чест и 30 милиона евро, така - бонус.- Ще ти дам 50% сега, а другите после.- Е кога после?- Тре да излъжеш, че измират от КОРОНА и да имаш готовност да ме обявиш и мене болен от корона- Няма грижи

260

Анонимен

преди 3 години

От предишните/сегашните + олигарсите няма един осъден досега.В Румъния не е баш така. Ай кажете защо - да ме просветлите малко.

259

Анонимен

преди 3 години

Това с шушукане,клипчета и измислици не става! Дайте да видим кой плаща музиката в момента! От какво живеят чичковците,каква история имат! За сега има мъгла кой се крие зад това всичко!

258

Тутурутка

преди 3 години

Шепа алкохолици преврат ще правят....

257

Анонимен

преди 3 години

Да, ето това е друго, макар и доста черен, анекдотът абс. пасва за премиера на временното правителство (ако такова се състои все пак).

256

Анонимен

преди 3 години

Да докажат кой е направил незаконните записи и ако е Цветанов, да го арестуват.Възможно е да са руснаците.

255

Анонимен

преди 3 години

А заради какво конкретно ГЕРБ да подават оставка? Нещо не ми е ясно! Коя партия и по какъв предлог я иска? Това с бунта на гражданите и народното недоволство е шменти капелли! Я си кажете болката конкретно! От какво точно ви боли ***!

254

В Болницата

преди 3 години

- ДоктАре! Водим ви пациент с гърч!- Какъв е случая?- Бил е премиер, но са го хванали да краде и се е побъркал. - Така?- Не може да приеме, че ще лежи в затвор. Да го карам ли към психото?- Не! Карай към църквата - тоя има нужда от екзорсизъм- Да, доктАре!БРъъъъъъъъъм... и заминали.

253

Анонимен

преди 3 години

Купени протести от Черепа. СРС-тата го доказаха.

252

Анонимен

преди 3 години

Трупаджийски, не генерал, а за редник не ставаш с тия тъпоумия, дай нещо свежо, че умрях от скука.

251

Партиен ДоктАр

преди 3 години

- Какъв е случая?- ГЕРБ - политически труп. Безжизнени са от около седмица-две!- Проверихте ли за пулс?- Нямат пулс, доктАре!- Карай към моргата тогаз.* пуска си сериала "Ал Бънди" *

250

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова, Корнелия Нинова се напънали и родили едно детенце, както повечето партийни величия.Това според тях им дава правото да се обявят за майки-героини и бащи на нацията.Татяна Дончева е още по-майка и баща на нацията.

249

ген. Трупаджийски

преди 3 години

- Ако ГЕРБ не подадат оставка сега, очаквам да измрат политически като пилци, ЯКО ДА ИЗМРАТ, ПОЛИТИЧЕСКИ!- Ама... чакайте.. генерал Трупаджийски, как така?- Ей така! Ши видиш!- Ама имат ли достатъчно чували за политически трупове?- Приключваме интервюто!* къса микрофона на амфет *