288

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че умните българи напуснаха България. Не мисля, че има някаква връзка с това дали си умен или не и дали ставаш емигрант. Няма нито едно доказателство това да е вярно. Масата хора, които емигрират, са със средно образование. Има само няколко стотин българи, които са се изстреляли до върховете извън България, но те не потвърждават правилото. И също така има огромно количество, което успява тук.

287

Анонимен

преди 3 години

Хванаха Радев с далавери с назначението на жена си,Божков окраде държавата. Радев размахва юмруци и подкокоросва за бунтове,Василев окраде всички нас,Костов ни остави бедняци за поколения напред,а вие сте се хванали за човека който иска да тури ред в тая държава!

286

Анонимен

преди 3 години

" блокади,палатки,шествие"=клоунади,патки,ковид бедствие +пиянки,сбъркани млади,кукловоди,режисьори,пране на пари,олицетворение на обществена манипулация върху малка група безпросветни.А на Бабикянчик няма кой да му изпере елека от " прекомерна"организационно бирена работа или поне Божков да му купи нов,щото арменеца се стиска.Това да раздаваш бири от обяд до вечер си е баш работа.

285

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на България е именно загубеното в прехода младо поколение, защото елитът на младите напусна България и тук останаха посредствените.Не е случайно, че БСП се справят така добре в тази криза, защото те са партията на войнстващата посредственост.

284

Анонимен

преди 3 години

Да живее Софийската комуна! Пряко управление пряко от площада! Долу диктатора Боко Тиквата!

283

Анонимен

преди 3 години

Младите не са деструктивни, просто са неопитни и особено това поколение, искат резултати на мига. Не са свикнали да чакат и да упорстват. Не могат и да предвиждат всички последици от действията. Последното е заложено и в мозъка. Областта, която отговаря за това да предвидиш повечето последствия, се развива след 27-мата година. А при някои хора, никога.

282

до 387

преди 3 години

Не съм баш съгласен, само частично. Млади семейства, пак са си млади, дори и без деца все още, не са деструктивни, по-скоро търсят път в живота, а докато го нацелят и вече айде у средната възраст.

281

Анонимен

преди 3 години

Кое е прогресивното на чалга-поколението?Вие знаете ли как се държат учениците в техникумите?

280

Анонимен

преди 3 години

Сега ще духате супата и ще гледате политиката отстрани, защото сте по-гламави от мечето Кукулино. Държавата ще устои, българите никога не са били радикали, а сега особено ще мислят доста повече за бъдещето си и за плюсовете и минусите за кого да гласуват.

279

Анонимен

преди 3 години

А къде си виждал по света млади политици да взимат власта по този начин , приятел!? А има ли някъде по света младежи за премиери и президенти!? Я дай пример!

278

Анонимен

преди 3 години

От година се знаеше, че в последният си мандат Бойко ще покани софийските десни в управлението. Но без Христо Иванов. И той прецака всички останали десни, като изгори всички мостове между ГЕРБ и десните.

277

Анонимен

преди 3 години

Освен Борисов до тук кой друг е посегнал на олигарсите?

276

Анонимен

преди 3 години

Младото поколение никога не е прогресивно, а деструктивно.Едва като станат майки и бащи им идва ум в главата и разбират, че не са пъпът на света.

275

Анонимен

преди 3 години

Постигнахте обратния ефект с този Блитц Крийг. Ако не можете да спечелите Блитц Крийг за три дни, изобщо не започвате. Но вие бързайте, защото погрешно преценихте КС. Радев се изплаши от Гешев. От януари КС беше ясен, че ще даде решение, което ще бъде в стил - всеки да прави, каквото прави досега и не клатете държавата с принудени смени. КС няма да позволи никога принудителна смяна на нито една власт. Включително на Радев. Дори да има защо

274

Криза

преди 3 години

Бойко ще се бори докрай за кокала. Ще изкара и оръжия, помнете ми думата.Накрая ще се самоубие, като Хитлер и Пабло Ескобар. Така свършват подобните му.И никога не пропускат да съсипят ЦЯЛАТА държава след себе си. Това е закон.БОЙКО Е ОПАСЕН! ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА УБИВА БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО! ЗНАЙТЕ ГО!ТОЙ СЕ МИСЛИ ЗА КРЪСТНИК НА МАФИЯТА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА! ЗА ТОВА МУ ЦЕЛУВАТ И РЪКА - ТОЙ ГИ КАРА, КАТО ВЪВ ФИЛМА!

273

Анонимен

преди 3 години

Триото за без пари не работи! Кой им плаща някой знае ли!

272

Анонимен

преди 3 години

Лесно е да се каже "трябва", махане от власт означава преразпределение на бизнеса/парите. Все едно да им кажеш "дайте кинтите".Иначе теоретично съгласен, младото поколение винаги е по-енергично и прогресивно, докато остарее...

271

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли кое е най-доброто управление в света?Това, за което гражданите не мислят в ежедневието си, а си гледат живота.Именно тук сбъркахте с избора на момент за протестите. Българите не мислеха кой знае колко за ГЕРБ през последните 10 години. Нещата си бяха добре, все повече доходи, нови възможности, отърсване от националните катастрофи на БСП, спокойствие. Повечето новини бяха битово-комунални, не политически. И затова учудихте всички с тия внезапни атаки.

270

Абе?

преди 3 години

Ми Бойко утре ако се гътне, КОЙ ще управлява бе?Нали само на този човек вярвате? Ми след него? ТОЯ Е ДЪРТ - на 60 години. На хапчета. Всеки момент може да си замине, както Ваньо Танов и Мишо Бирата - от инфаркт.КВО ПРАВИМ СЛЕД ТВА? КАЗВАЙТЕ ГЕРБЕРАСТИ?

269

Анонимен

преди 3 години

*** народ слаба държава.