41

До жената

преди 3 години

Бил длъжен даже бавачка да осигурял на децата.А ти съгласна ли си да бъдеш бавачка, или се считаш за нещо повече от жените, които се грижат за децата си.Префърцунена кифла. За децата бавачка, а за теб молове и забавления. Пък оня нека маа като гламав, ми нъл за туй си го зела.

40

Анонимен

преди 3 години

"при пристигане на началник ОЗД към ДСП-Елин Пелин, държавен съдебен изпълнител и на полицаи в полицията, е установено, че детето е спокойно, усмихнато, гушка се в бащата."Естетсвено, че ще се гушка в баща си. Той е единственият близък човек след целия шок, дърпане и влачене, в непозната обстановка, сред сюрия непознати, големи и страшни хора. Дори да го е пребил преди това, той е единственият, когото то познава, всички други са ЧСИ-та, полицаи в униформи и оръжие, биячи и т.н.

39

Анонимен

преди 3 години

подведохме се с предното видео, историята е доста по-дълга и сложна. човек трябва да има търпение и да не бърза да съди. Прави сте , че ако този човек не го беше грижа за децата, нямаше да се разправя с тая л у да. Явно е доста притеснен, много тъжна история

38

Мама Росо

преди 3 години

И майката ,а и бащата са на ниво детска градина!!!Никой нищо не е научил!!!Социалната им компетенция е като на индивиди от каменната епоха.Децата не могат да се психират по такъв начин.Семейството е огледало на държавата и обществото.НЕ ПРАВЕТЕ ДЕЦА ЗА ДА ГИ СТРЕСИРАТЕ И ИЗПОЛЗВАТЕ!!!Надрусани кифли и псевдо биячи .....това ли са родители?

37

Анонимен

преди 3 години

сега като качихте и втория клип, майката определено е истерична, сега така дете не се взима, но за да се стигне до там смятайте на тези хора какъв е живота. Важното е че тези деца ще страдат, докато тези не се разберат, но когато дори само единия от двамата е невменяем, не се вижда как ще се промени нещо. Сега майката ми изглежда невменяемата. Откъм реплики се държи с мъжа си като с ***, освен че иска да ги гледа , не разбрах да иска да ги бие!? а майката реагира сякаш й ги отвлича непознат

36

Рашо

преди 3 години

Обаче мръсницата добре си е научила урока - крещи като ненормална "бият ме, бият ме" без никой да я докосва. Щом и съседите не пожелаха да и помогнат, явно добре я познават. Сега някоя загрижена феминистка ще каже че и те са от общината, или от Герб.

35

Анонимен

преди 3 години

Тази не е християнка, християнката се подчинява на мъжа си. Според християните мъжът е "глава" на жената, значи той е господарят, и жената християнка го почита и се отнася към него с почит и любов, търпи дълго, прощава, не завижда, не се гордее, не търси своето и не желае зло.

34

Сатира

преди 3 години

Дирекция "Социално осигуряване" в Елин Пелин ми се струва доста купена институция. Как не казаха една лоша дума за бащата. Маса нали той е архитект ли какъв беше ?

33

179

преди 3 години

Много ми е тъжно за детето и се страхувам за неговото бъдеще. Дано има добра съдба. Не искам да вземам страна но мога да ви уверя ,че мъж който търси детето си и прибягва до такива мерки знае на какво е способна майката и просто сърцето му се къса. Баща пияница, наркоман ,женкар, безодговорник никога няма да прибегне до такава разправа а ще бяга със 100 и ще гледа да си живее живота.

32

акъл

преди 3 години

В предната статия писахте само срещу бащата, сега излезе че майката не му дава да вижда децата или ги праща болни при него без да му каже какви лекарства трябва да вземат. Как успявате дори откачените майки да защитавате. Докато не излезе цялата история не се правте на съдилище !

31

Анонимен

преди 3 години

Бедните деца не заслужават такова нещо. Жалко, че е пълно с такива родители, които осакатява бъдещето на децата си. Пораства гневни, несигурни , сърдити, тъжни и т.н.т. хора, които най-вероятно ще направят същото като родителите си. Моля ви, не бъдете егоисти и поставете деца си на първо място, те имат нужда от любов и внимание.

30

До мнение 30

преди 3 години

Грешка

29

Трагедията

преди 3 години

на българката е,че след като сключат брак си въобразяват,че са хванали бога за шлифера и почват да наглеят !!! Обратно-ако мъжът не е пияница ,всичко е наред.Мъжът се грижи за семейството си и ,,улегва,, .Един ден минавам покрай две кикимори и едната пита какво ще обядват с детето/ 2 годишно/ Оная отговаря ,че ще купи 2 кебапчета за нея и детето .Другата попита за вечеря какво ще готви.Оная каза че е купила три кренвирша и ще ядат това ! Тоя мъж цял ден е бъхтал в завода,а тая му купила кренвир

28

МНЕНИЕ

преди 3 години

Гледах клипа - грозна работа - за малко не убиха Детето , щяха да му ударят главата от бетона . Явно Бащата е Големец от ГЕРБ - Защитава го Цяла Институция - някой прочете ли Доклада от Социалните Служби до Края ?Аз съм на Страната на Детето , Майка му , Баба му и Дядо му - адмирации за Дядото - тръшна този Звяр Бащата на земята . Тук е Мястото Гешев да Разпореди Тотална Проверка за Случая и Бащата да се вкара в Затвора - тоя щеше да разкъса Детето и да го убие .А Социала в Елин Пелин е Купен

27

Анонимен

преди 3 години

Бащата защо не е дошъл с полиция да си вземе детето, щом има право по съдебно решение, ами разиграва такъв екшън? По принцип ако майката не дава детето, бащата може да я съди. Но защо не го дава, какви са мотивите и, кой знае.

26

Анонимен

преди 3 години

Жалко за децата!

25

Анонимен

преди 3 години

Така, аз съм от Елин Пелин и ги познавам тези хора. Майката постоянно се разкарва с някакви мъже. Няма постоянен мъж до нея, излиза с различни. Как едно момиче да расте нормално в подобна среда и какъв модел може да е такава майка? Дано бащата да спечели правата.

24

Ddd

преди 3 години

Чува се как го заплашва "ще те смачкам", "да *** всички", тая ненормалница си е направо за освидетелстване. Чудя се изобщо как тоя човек се е оженил за нея, понякога жените доста добре се прикриват докато прилъжат някой наивник.

23

Анонимен

преди 3 години

Къде са социалните? Защо не присъстват на това "приемане-предаване" на децата при наличие на родители-***? Тази статия ми изглежда платена от бащата...За такива малки населени места е нормално клюкарско - слугинското поведение.

22

Анонимен

преди 3 години

Жената е откачена