61

Баща с права

преди 2 години

На мен ми е присъдено детето, но от дсп (които осъдих за не издаване на предписание) не виждат проблем, отказват да ми покажат предписанието, не налагат санкции на майката, не могат да ги накарат да ми предадат детето, а дси в Нова Загора не бяха в състояние да си свършат работата... Прокуратурата не вижда проблем, че не се спазва съдебно решение... Вчера на пресконференцията ни в БТА нямаше медии и представители на мтсп, асп, даздВ каква държава живеем!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо ми изтрихте коментара.Не съм обидил никой и не съм казал нищо лошо.Много сте жалки.ПАК ЩЕ ГО НАПИША....Имах приятел, който се раздели с жена си понеже беше "лекичка".Имаха споразумение през почивните дни детето да е при него.Всеки петък пътуваше по 200км. и никой не му отваряше вратата.Последният път когато отиде му отвори детето и не го позна.Пускал е сигурно 10 жалби и нищо.Тъжна работа.

59

АнтиНесторова

преди 3 години

До АнонименГ-жо Несторова, едно четиригодишно дете ще мрази мразят не само "всеки, който разплаква тяхната майчица", но и всеки, който отглеждащият го родител му казва. Ако ги отглежда бащата, те ще мразят тази истерична жена.Не е трудно да се злоупотреби с едно дете на тази възраст. Нарича са отчуждаване и е вид насилие над детето.

58

Арамис

преди 3 години

До SHEFAНе е въросът само да виждат децата си. Бащите са равноправни родители и трябва да могат да отглеждат децата. Не може да се съди за един родител само по неговия пол. Има бащи и бащи, майки и майки. Докога ще робуваме на дискриминационни стереотипи?

57

??????

преди 3 години

защо не е отнето детето след като тази жена го е оставила без надзор и то е паднало от 2-и етаж и така е застрашила живота му. Жената е опасна за децата си, за здравето И живота им. Къде са социалните, защо не са се задействали. Да не говорим колко грубо манипулира с писъци че я бие и какво ли не. Явно това нпо към което май работи жената има такива методи и поне разбрахме колко беумно опасни и вредни са тези НПО-та.

56

Анонимен

преди 3 години

Отговорът на Община Елин Пелин е изцяло в защита на бащата.Но след " физически и вербални нападки" какво да е поведението на тази майка ?Децата са малки и не могат да обяснят какво чувстват, но трябва да е ясно, че те мразят всеки, който разплаква тяхната майчица.Когато пораснат ще обяснят по грубия начин на баща си как са страдали.

55

No Name

преди 3 години

Децата страдат заради егото на родителите! Жалко

54

Анонимен

преди 3 години

И двата пола имат право да си виждат децата, така че няма смисъл да защитавате само единия или другия. Съдебните споразумения трябва да се спазват, след като не се спазват е налице нарушение! В случая тя като му върти номера 3 месеца следва това което видяхме. Всеки би постъпил така колкото и да се правите на странични адвокати и наблюдатели.

53

Анонимен

преди 3 години

Беше ясно, че ще изкарат майката виновна за всичко. След като бащата е важна клечка в общината и част от мафиотските схеми... В жалка държава живеем!

52

Ddd

преди 3 години

Сигурен съм че когато бащата идва да плаща издръжката веднага му отварят вратата, но когато идва за децата, се спотайват.

51

Анонимен

преди 3 години

Тази жена е за лечение сигурно е надрусана

50

Анонимен

преди 3 години

До 42 ти може и да си се подвел на мен ми беше ясна и тогава що за стока е тая

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Ау, имаме си фанатик. И като все фанатик - куха лейка.

48

Анонимен

преди 3 години

Становище ли? Бащата е връзкар и му уреждат становища! То е от ясно по-ясно, даже да не ги познаваш. Гледах видеото - тежък ***! И това било архитект! Има маниерите на проста мутра! Единствената вина на майката е, че го е избрала за баща на децата й, защото явно и на нея толкова й е акълът! Заради такива шматки като нея и простаци като него, България е населена с действително "лош матриал".

47

Анонимен

преди 3 години

Тая е психопатка да я съди за физическо насилие и другите двама освен ,че е разтурила всичко иска да не му дава да ги вижда е сега тя няма да ги вижда

46

Анонимен

преди 3 години

Да я съди за възпрепятстване и физическо насилие и другите двама да осъди за ударите и душенето едната го удряше а другия го душеше

45

Анонимен

преди 3 години

Трябва да и се отнемат правата и да с дадат правата само на него тая иска да спре контакта му е контакта му няма как да спре правата да и се отнема и да се дадат правата на него

44

Анонимен

преди 3 години

Тая явно е тръгнала по други мъже и е зарязла мъжа си е сега съда да и ги вземе и да му ги даде на него

43

Анонимен

преди 3 години

И тая не става за нищо и другите двама и тоя и другия какви са тия циркове някви циркове

42

Анонимен

преди 3 години

Никой не бяга от хубаво! Този толуп с власт е побъркал жена си. Сега тормози и децата си...Повръщня е тая държава и това "право", което потъпква майчинството, което не подкрепя слабия, което не ограничава силния.