52

До 59

преди 3 години

И с какво по' точно е излъгал Балтов??? С това, че казва да се носят маски и мисли за твоето добро??? Ами ходи се зарази в неговата болница като толкова много ти се иска, никой не ти пречи.

51

До 52

преди 3 години

Ти мислиш ББ за и.ди.от, който точно сега, когато вече знае, че му се пускат уж аудиозаписи, ще каже точно това???? Имитатори има ОТЛИЧНИ!!! ПИТАЙ ГРУ.

50

Анонимен

преди 3 години

Къде се скриха италианските "трупове"?

49

Балтов лъжец

преди 3 години

Балтов, Балтов, Балтов... Защо демонстративно всеки ден седенеше в една кръчма на петте кьошета, ходеше без маска, влизаше вътре без маска и беше на една маса с антураж от 25 човека, гледащи нагло като теб. Балтов, ти политически назначена фугурка. Балтов, ти лъжецо и милионер на гърба на болницата, лекарите и пациентите...и данъкоплатеца.

48

Анонимен

преди 3 години

Бай ***:"Вероятно трупове ПРЕД болниците, чакащи реда си за помощ не чакайте преди ноември, драги учени сънародници! Тогава съвсем няма да ви е до подигравки! Изчакайте, не бързайте! Натам ще завлечете родината ни..."-‐-----Ааа, Бай ***, не се кахъри, ние труповете сме ги зачакали от март месец. Обръгнали сме на трупове, дето се вика. Чакахме след Цветница, след Великден, след Гергьовден, след мачовете, дискотеките, баловете, протестите...А тоя Апокалипис от трупове все не идва и не идва

47

бонго

преди 3 години

Балтов да прочете протоколите за поведение, спуснати от МЗ - личните лекари консултират по телефон, без контакти със заразените. При усложнения - в болница отива заразеният. В противен случай медиците ще са заразоносителите и не само ще затворят кабинети и поликлиники, а и ще натръшкат стотици хора. Освен вируса, останалите заболявания не са изчезнали и хората ходят на лекар по безброй други поводи.

46

Бай Ганьо

преди 3 години

Вероятно трупове ПРЕД болниците, чакащи реда си за помощ не чакайте преди ноември, драги учени сънародници! Тогава съвсем няма да ви е до подигравки! Изчакайте, не бързайте! Натам ще завлечете родината ни...

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Тия работещи са калинки на Борисов и по-добре е да останат без работа.

44

Анонимен

преди 3 години

Тоя новата кукла на конци на високообразования и с изтънчен изказ *** ли е.Чудя се как може да има хора без грам достойнство, а а иначе бил професор разправят ...

43

БАНко

преди 3 години

Към Професорът на ГЕРП :ТИ ЧУ ЛИ ПОСЛЕДНИТЕ ЦВЕТУЩИ ЛЕКОВИТИ ИЗРАЗИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ???????ПО ТЕЛЕФОНА !!!!!!!ЗАБРАНЕНО ЗА НОРМАЛНИ ХОРА !!!

42

До 35

преди 3 години

Събират се без маски, защото са по 10 души на открито, а това е разрешено.Протестите са рехави

41

Анонимен

преди 3 години

Нещо свинските медии много го лансират напоследък тоя герберастки *** и некадърник с купена диплома.Да не го готвят за кандидат-президент. Много ще пасне в Шайката на еднокнижните крадци.И нито дума за дълговете на Пирогов от 82 млн, които направи.

40

Анонимен

преди 3 години

Чули са го.Спазват мерките.10 човека са на кръстовището.Направили са КППСпират хората да не ходят и на работа, а и компенсации няма да изплащат на потърпевшите.Показват как искат да ни управляват. Еми, различни са от Бойко.Той е най- разбрания политик.Тия са инат.

39

Анонимен

преди 3 години

Дрънка ли касата професорИ, дрънка ли?

38

25

преди 3 години

Къде са чувалите с трупове по детските площадки и хладилните камиони? Пт март несец плашите хората! Апокалипсиса с невижданата ярост беше за великден, после за цветница, после за гергьовден, за футболните мачове, за протестите....Аре у лево, търгаши! И малките деца не ви вярват вече! За 1200 лв циркове правите!

37

Ганьо

преди 3 години

Този ортобед, другия коремен хирург, шефа им ***. Вярвай им!!!

36

Анонимен

преди 3 години

колони камази с чували за трупове са на входовете на София

35

издислав

преди 3 години

а що го лекувате по телефона тогава

34

Анонимен

преди 3 години

Професорът е прав, що се отнася до личните лекари. От собствен опит го знам. При някакъв здравен проблем, какъвто и да е, веднага търсете специалист! Не се доверявайте на личните лекари, те са способни да ви съсипят здравето, а то е най-важно.

33

Анонимен

преди 3 години

До MaйMyнатаНе виждам нищо странно в това директорът на "Пирогов" да е професор. А относно вечната забележка за многото професори - колко са професорите в България, като си толкова запознат? Често не бройката е проблем, а качеството.