72

До 81

преди 3 години

Правилно е ,,Който НЕ носи маска,сам. .. и така нататък, както си го нагласил

71

Анонимен

преди 3 години

Носете маски, ***, болестта е истинска и е кошмар! И няма кой да ти помогне! От личен опит и това е в София! Личния лекар не те иска!

70

Анонимен

преди 3 години

Който носи маска, Сам вгъзъсе праска

69

Анонимен

преди 3 години

Който носи маскатя към гроба го повеждаНо добро не вижда същокойто вируси отглежда

68

Тедрос Меланом

преди 3 години

Ти носи маска на 37 градуса, аки нескопосано! :)))

67

Анонимен

преди 3 години

Браво балтов братя българи дайте да се стегнем да носим маски и няма да има нито един заразен.Тия 300 на ден не са носили маски,ако спазваме указанията на балтов ще бъдем отличниците на европа и бат Бойко ще се гордее с нас.

66

Анонимен

преди 3 години

Най-обичам да нося Маска га ходя у Банките!

65

Натали58214

преди 3 години

Мен точно само по телефона ме лекуваха. Или по-точно се самолекувах. От както се обяви пандемията спазвах всички мерки. И се оказах зсразена С коронавирус. Със симптоми. За щастие без тежки усложнения. Сама. Под карантина вкъщи. След отрицателен тест отново не се чувствам добре. Никакви адекватни мерки.

64

Анонимен

преди 3 години

До написалия: "Вероятно трупове ПРЕД болниците, чакащи реда си за помощ не чакайте преди ноември, драги учени сънародници! Тогава съвсем няма да ви е до подигравки!"-----------Айде, ако обичаш да обясниш как точно и защо ТРУПОВЕ ще ЧАКАТ ЗА ПОМОЩ пред болниците?!? Че ми стана интересно. Ей, видиотиха бая народ с тая корона...

63

Анонимен

преди 3 години

Ама какви маски да носим? Карнавални, за де не ни познае вирусът ли? Или от масовите дето са като затворническа решетка, която може да пази от комари. Айде стига с тази лъжа. Всички подвласни правителства на ония със старозаветните имена се самоубиват с тази измислица. По точно не се самоубиват, ами убиват народите си чрез съсипване на икономиките

62

Анонимен

преди 3 години

Живеем във време когато всеки трябва да заеме страна. Усещам,че "пандемиците" ще са на губещата.

61

Анонимен

преди 3 години

А трябва ли да носим каски?!

60

Анонимен

преди 3 години

Няма лечение за нещо което не съществува. точка.

59

Анонимен

преди 3 години

"Проф. Балтов: Коронавирус не се лекува по телефона, носете маски!"Гледам видеото и се чудя къде е твоята маска? Хем в закрито помещение, хем без маска, хем акъл ръси.

58

ннннннннннн

преди 3 години

До МИМИСходи си в холандия ,какво правиш тук ?

57

Анонимен

преди 3 години

*** нали това са предписанията на щаба??? Обаждате се на джипито, то се обажда на рзи, те се обаждат на не знам си кой си. И като ти посинее устата евентуално прием в болница, ако има места, ако ен знам какво си. Другаде ноже да се лекува, но тук нямаме процедура

56

До 64

преди 3 години

ТАКА Е, ЩОТО ПРОТЕСТЪРИТЕ СТЕ ПОД 50 ЧОВЕКА. АЙДЕ, КЪШ ОТ РОДИНАТА НИ. ХОДЕТЕ НА ИЗТОК ОТ РАЯ ПРИ ГУНДЯЕВ . ВЗЕМЕТЕ И НЕГОВИТЕ ФИГУРАНТИ. МЕРСИ.

55

Поручик Ржевски

преди 3 години

А маската притиска главата на вируса и той загива директно.Носете си маските, слушайте докторите и им наливайте пари за да сте вип пациенти.

54

До 63

преди 3 години

Болницата не е негова. Той само я краде (грешка) - подписва ремонти и бута наши хора за лечение. Лъжец е, защото създава паника по политическа поръчка, защото той системно не спазва правилата с маските, защото иска да демонстрира величие и надзаконие. А защо ли? Защото е политически назначен от една мутра. Само той и синковеца Габровски са по медиите. Медиците в Пирогов треперят пред медийните изяви, защото ако кажат някои истини, ще трябва да ходят в Спийди при този тнар професор и директор.

53

До 62

преди 3 години

*** ????? НА РУСКИ Е " ИДВА". ПРОИЗХОД!