22

Ф-16

преди 3 години

Една от най-бедните страни в света купива за милиради острарели американски самолети които никога няма да бъдат доставени. Жалка история.

21

Анонимен

преди 3 години

До До 23А на теб прав ти път за САЩ. Оппааа, не става, а, в САЩ българите не могат да пътуват, а? Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

20

До 25

преди 3 години

Ами да, защото патриотизъм и национализъм в България няма! Тук всички гледат как правели в другите страни и айде и ние така тук и им лижем задниците.

19

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея е светояна сила с която дори САЩ се съобразяват, а България я подритват като изтривалка с презренео, първи по смъртност в света, най-бедни а пенсионерите ровят с кофите за огризки от храна.

18

До 23

преди 3 години

До Анонимен Прав ти път към Северна Корея. Тъкмо там откриха случай на коронавирус дето са нямали!

17

Анонимен

преди 3 години

Дано ги закрият и със Северна Македония си разделим Северна Гърция.

16

Анонимен

преди 3 години

Гърците били имали опит с кризи .... Пффф А ние какво да кажем? От 90-та година сме в непрекъсната криза, влизаме от една в друга като нинджи...

15

Анонимен

преди 3 години

Супер смешно и жалко е българи да коментираме гърци!Дори не можем да си представим каква е разликата между нас.

14

До 7

преди 3 години

за 'хитрите гръцки политици' - хитрата сврака с двата крака.

13

От Плевен

преди 3 години

От немалкият си жизнен опит знам, че и двете системи имат своите предимства и своите недостатъци. Няма иделна система, както и няма идеални хора. Нещата са свързани. По- скоро трябва повече човечност, състрадание и взаимопомощ между хората. И стига с тази алчност и жестокост. Излезе малко като проповед, но рецептата за по- щастлив и справедлив живот минават през тези неща. Иначе е само въртене в един порочен кръг.

12

Анонимен

преди 3 години

До От ПлевенНямаме друг път освен комунистическа система и излизане от ЕС и НАТО.

11

Анонимен

преди 3 години

Спасяват ги островите че са изолирани, но на островите нямат болници и остава само карантина. Бежанците като тръгнат пак ще стане ад.

10

От Плевен

преди 3 години

Подкрепям мнението на ком. 1 Те са хитреци, но и разумни и единни и ще се справят някак си. Ние обаче какво правим, разделени жестоко и по политическия проблем, и по здравния...Трябва да се стегнем и да постигнем някакво единство, макар и с малки компромиси, иначе ни чакат трудни времена.

9

Гост

преди 3 години

Гърция ще оцелее като народ и държава, въпреки всички трудности и гадости, на които е подложена. Преди две седмици турците се подиграха на гърците, но и за тях ще има по нещо неприятно, сега изкуствения ec иска да наложи и тормози още гърците, но накрая последните ще спечелят въпреки всички изпитания. А по отношение на уханския вирус безпокоят излишно хората, като при положение, че този вирус не е от Европа и при него заболеваемостта и смъртността са едва 1% в световен мащаб.

8

Анонимен

преди 3 години

Нали има забрана от министъра?? Защо отвориха университетите?? Защо за и диотщина и о лигофрения???

7

Анонимен

преди 3 години

Ами гърците взеха от ЕС 400 МИЛИАРДА ЕВРО , имат си да си харчат още години напред

6

Разликата

преди 3 години

Основната разлика която гърците имат от останалите държави в юго - източна европа е че Гърция винаги е имали добри / хитри политици. За разлика от нас почти винаги гърците са успявали да излязат сухи от водата, именно поради хитрите си ходове и умението да се изтъргуват по най- добрия начин. Харесва ли ни или не това почти винаги е давало резултат.

5

Господин Премиер

преди 3 години

С цялото ми уважение към длъжността министър председател на Република България ви казвам, че няма да тръгна срещу изпълнителната власт особено в пандемична ситуация като сегашната заради риска да се повторят 90 те години и онези касапски времена, но съм отвратен от това, че имате и имахте всички доказателства Сакскобурга и неговите банкерчета да не видят бял ден с доживотни присъди! И щом вие не можете да се опълчите на тоя Вицекрал нацист, хората му и на БПЦ лично моето доверие е снето от вас!

4

Анонимен

преди 3 години

Ама какво се "дават',като на тях пенсиите,заплатите,детските и социалните им са европейски и по-високи от нашите в България?Това "даване" ли е?

3

Анонимен

преди 3 години

Бла Бла!Никой не е добре, а Гърците най малко, щото туризма им е много голям дял.Идат интересни времена, а Грък с мотика е рядкост.Ще поживеем, ще видим. Но да ги надуват над реалността, е манипулация.