42

славянин

преди 3 години

''Епидемията/пандемия'' ще приключи за 24 часа след като народите избесят политиците си!

41

MmAaHh

преди 3 години

Това беше до анонимен 34

40

MmAaHh

преди 3 години

Това, че нямаш антитела, не значи че нямаш имунитет. Не се изказвайте неподготвени по темата.Например от истински, доказан грип А или В се боледува 1 до 2 пъти в живота, не повече (без антитела и без ваксини). Останалото са остри вирусни инфекции, които също могат да стигнат до пневмония и да предизвикат смърт.

39

Анонимен

преди 3 години

До ДокторНяма плач братле, коментираме Историята, въпреки че темата не е такава :) Въобще нямаше да пиша в тази тема, но видях коментар, че Черна Гора ни била враг, та се намесих :) А още по смешно е твърдението на макетата, че имаме комплекс от гърците...та ние нямаме комплекс от турците, пък камо ли от гърците, с една дума СМЯХ :)

38

Доктор

преди 3 години

Какъв е този плач за гърците ? Гърците изпапаха 400 милиарда на Европа, днес продължават уж да плащат и са орязали всякакви плащания , а получават 5 пъти повече пари от нас !!! как става така ? Ами да вземем и ние 400 милиарда заеми и да построим комунизма !

37

Анонимен

преди 3 години

Уаау, сигурно макета пишат а не сърби :)) Ние не сме добри ве братлета, ама поне си го признаваме, за разлика от сърбите :)Комплекс нямаме от гърците, ние сме ги били и те са ни били, в крайна сметка България е на картата нали и то без да ни нападат в гръб като сърбите и без подкрепа, за военна става въпрос :))Никой българин не желае зло на сърбите, ама тяхната анти-българска пропаганда ни идва множко.

36

до 46

преди 3 години

Зависи кои съседи.

35

Анонимен

преди 3 години

""gertsite metstaili da ziveat kakto nylgarite"lafa na godinata tsovetse

34

Анонимен

преди 3 години

Razbiram tse mnogo bylgari imat goliam kompleks s gertsia no ot tova niama da stavate po dobri.drygi katestva triabva no s sazalanie ne e v vasoto dne

33

до 46

преди 3 години

Живеем в 21 век.Трябва да отстоявам територия и независимост,но не и агресивно поведение към съседите си.

32

Анонимен

преди 3 години

До БългаринЗле си по История мой човек, може би щяха да се вържат някои, ако не беше споменал Черна Гора :))Гърците са лукави и същевременно простовати, но ние си живеем с тях от 1300г....сърбите, имат си комплекс от нас, за тях е ясно, за влахите, може би не си ходил в Румъния, ще се изненадаш че използват български думи :))

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Глупости дрънкаш!Имунитета е много по дълъг! Но не може да бъде вечен, особено ако си го коткат вируса с тези общонародни катантини, маски и дистанции за да продължават агонията, вместо да сме го забравили този вирус го сега. Месец-два са достатъчни всеки вирус да изчезне напълно ако няма такиви безумия. Всеки имунитет е по-дълъг. Проблема е в повторното заразяване, е на тези държави с националните карантини. Само за уязвимите са нужни мерки! Както при всеки грип.

30

Анонимен

преди 3 години

Гърците са го измислили!Лапат от ЕС с пълни шепи и нищо не връщат!

29

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха не се давала... все едно някой ги пита малаките.

28

Анонимен

преди 3 години

То проблема е в повторното заразяване,защото антитела при оздравели има само 3 месеца,което означава,че 4 пъти годишно може да се боледува.Иначе лесно ще се заразим всички,за да се свърши,ама ако след 3 месеца се започва от начало какво правим?

27

Анонимен

преди 3 години

До епидемиологСамо смъртните случаи са важната бройка. Всичко друго е целенасочено баламосване. Който успее да опази уязвимите, има по-малко смъртни случаи. Както при всеки грип. Но да се заключват стари и болни хора с години е престъпление.Някои обаче имат интерес да влачат ситуацията с години. Затуй са и тези национални карантини, намордници и социални дистанции. А можеше всичко да приключи за месец.

26

епидемиолог

преди 3 години

Медиите пак продължават да навиват тъпотията за броя на заразените. Първо, броя на откритите заразени е свързан с броя на тестваните. Второ повече безсимптомни заразени или със слаби симптоми , толкова по-добре. И колкото по-бързо се осъщесви този процес, по-скоро ще забравим за вируса.Няма вирус който да е изчезнал без да се мине този процесРазбира се стари и болни трябва да се изолират. Всякакви общи карантини, маски, дистанции продължават агонията!И не ваксини са нужни а терапевтични.

25

Мехуро

преди 3 години

Гледаш броя коментари по статиите - тия, свързани с политика в БГ - яко коментари. Всички останали доста по-малко, но нормалния брой за днес.беге. По-интересното - в неполитическите статии яко плюсове за коментари, усмиващи герберастите. По политическите въпроси - точно обратното. Виждаме ви, платени ***. Виждаме ви.

24

Анонимен

преди 3 години

Неможе да сравнявате Гърция с България. Докато ние бяхме във върл комунизъм, хората се развиваха и покачваха стандарта. Ние сме в златното гнездо от едва 13-14 годинки, а точно преди 23 бяхме във фалит, заради същите тези комунисти. Само 15-тина годинки далеч от Русия, а вече имаме доста по-добър стандарт от тях и от всички подобни дупки.

23

Анонимен

преди 3 години

Гърция толкова пари им дължи *** немците, че няма сила която да спре туризма там! Ни вирус ни нищо не ги спира щом имат да взимат пари.