453

гост

преди 3 години

До 4epaКак кой е недосегаем - МАФИЯТА!

452

Анонимен

преди 3 години

Къде е Славчо,от коя страна на барикадата е,скрил се е като мишка.

451

анонимен

преди 3 години

Не искам да го разследват.Искам снимки и от неговата спалня и нощно шкафче.Той ни призова за прозрачност.Или прозрачност за нас,а не за него!

450

4epa

преди 3 години

КОИ СЕГА Е НЕДОСЕГАЕМ !!!!!!!!!!!!!! А МИЛИ БРАТЯ И СЕСТРИ !!!!!!!!!!!!!

449

До сата

преди 3 години

То хубаво президентска република, но я си представи Боко, Славчо или някой от тримата смешника президент. Не благодаря! Предпочитам парламент, може и двукамерен. Долната камара избори с национална пропорционална листа. Горната с мажоритарни избори и ротации през две години на половината от състава.

448

последния запис на

преди 3 години

властелинът на ЧЕКМЕДЖЕТАТА направо разкрива БРУТАЛНОТО му ПОВЕДЕНИЕ = лошите момчета знаят защо ...

447

значи

преди 3 години

нахлуването на каскета в президенството и подслушването на президента са НЕЗАКОННИ и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ

446

Сата НАТО

преди 3 години

Да, пред милиционерски парламент предпочитам президентска република.

445

до 467

преди 3 години

Е НАЙ- НАКРАЯ СИ ГО КАЗАХТЕ. ИСКАТЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА БЕЗ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЕСТ - ВОЕННА ДИКТАТУРА. МАСКВА ТЪЙ НАРЕДИ.Военна Хунта на Радев - Пиночет

444

До Протестиращите

преди 3 години

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ????? АДВОКАТЪТ НА БОЖКОВ ВИ ВОДИ ПРОТЕСТИТЕ????? АКО АЗ БЯХ ПРЕЗИДЕНТЪТ, КОЙТО ПРОВОКИРА ТЕЗИ ПРОТЕСТИ, ЩЯХ ДА СИ НАПРАВЯ СЕПУКО. АКО ИМА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО.

443

Анонимен

преди 3 години

Заглавието ви е неверно, защото имунитетът не пази президента от разследване и ако има данни за престъпление по време на мандата му, ще може да се образува наказателно производство, т. е. разследване, но не и наказателно преследване срещу президента... читател

442

До 468

преди 3 години

Ама как само го прозря! Ни можи да баде! Как тъй ти дойде в кратунката?

441

До 464

преди 3 години

Е НАЙ- НАКРАЯ СИ ГО КАЗАХТЕ. ИСКАТЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА БЕЗ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЕСТ - ВОЕННА ДИКТАТУРА. МАСКВА ТЪЙ НАРЕДИ.

440

До 461

преди 3 години

ЯВНО НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО Е ЦИТАТ - В КАВИЧКИТЕ. ОСТАНАЛОТО Е ОТ МЕН. НАМЕРИ СИ ВИДЕОТО С ПРОФ. ПЛАМЕН КИРОВ - БИВШ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ И ГО ВИЖ. АКО МАСКВА РАЗРЕШИ ДА МИСЛИШ.

439

Анонимен

преди 3 години

Гешев президент

438

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега да бъде мъж и да се откаже от имунитета си, ако е невинен

437

Анонимен

преди 3 години

Радев ще го преизбереме народа пак за президент. А даже ще направиме президентска република без парламент и правителство.

436

Анонимен

преди 3 години

Поне си направете труда да го прочетете тоя член с четерите точки и НК раздел престъпления срещу републикатаи ше ви стане ясно че каскета е пълен *** или пешка !

435

Петко

преди 3 години

Съграсен съм с решението на конституционния съд. Президента затова е овластен, за да може да извършва функциите си. В същото време има мандат, за да може когато не оправдае очакванията на народа да бъде избран друг.Разединителя е поритически труп. Договора му свършва скоро и отива направо на бунището на историята. Без значение дали прокурора ще го облече в раирана униформа.

434

До 459 Проф. ПЛАМЕН

преди 3 години

Извинете, вие какваПодлога сте? Между другото за колко си купихте дипломата ако изобщо си професор тъй като по изразяването си наподобявате платен герберскиаГендар