473

DD

преди 3 години

Цялото законодателство да се пренапише на разбираем ,без тълкувания, на език достъпен и разбираем за всеки който има средно образование т.е. потърпевшите от прилагането на закона.- Да се задължи всеки инвеститор , фирма ,банка да инвестира 90%от печалбата в рамките на Република България. И ТОВА ЗАВИСИ от НАС. ДА ДАДЕМ ШАНС на НАШИТЕ ДЕЦА да ЖИВЕЯТ в ПО ДОБРЕ от НАС.

472

DD

преди 3 години

Може и още да се помисли : Всяка сделка над 100хил. евро финансовата и социална част да са публично достояние. Концесионерите и сделките от приватизацията да се преразгледат и при ощетяване на държавата виновните да се накажат без давност ,договорите да се анулират.- Президента еднолично да отговаря за целостта на границите и опазването на обществения ред. При недоволни от 50%от депутатите да се сменя. - Главния Прокурор да се сменя с 80% от депутатите.- Цялото законодателство да се пренапише на разбираем ,без тълкувания, на език достъпен и разбираем за всеки който има средно образован

471

DD

преди 3 години

Щом Основния закон трябва да се тълкува от шепа хора, то той е *** както и цялата управленческа система. Необходим е тотален рестарт на държавната:1. Промяна на Конституцията и Избирателния кодекс.- Народните представители да се избират по местоживеене и подлежат на смяна с 60% от избирателите.- Забрана на партиите. Така с една идея ще се увеличи прозрачността и унищожат партийните мафии.- Парламента избира браншово правителство и задава по сектори и региони параметрите на развитие.- Всяка сделка над 100хил. евро финансовата и социална част да са публично достояние. Концесионерите

470

ivailo

преди 3 години

Освен че не може, няма и за какво да се разследва Румен Радев, за разлика от човекоподобния му "съсед".

469

пена

преди 3 години

И Плвенелиев, и Първанов ги раследваха. Но явно фигуранта е по-недосегаем и от недосегаемите. Или просто реформите трябва да започнат от съда!

468

До 943

преди 3 години

Допитването до КС е неинтересуване? Ти разбра ли въобще за какво става дума или по навик се хвърляш на амбразурата.

467

Наблюдател

преди 3 години

Президентът не може, ама ппезидентшата може. Така излиза от решението. И това е достатъчно за да лъсне "честността" на новия "спасител"

466

мак

преди 3 години

геша не проучи какво може и какво не може да предприеме спрямо президента. Толкова е самонадеян и изгаря от желание да нарита Радев, че пропусна да се поинтересува.

465

Анонимен

преди 3 години

Пррезидентът ще бъде разследван, след изтичане на мандата му, лично и като държавен глава.Няма недосегаеми. Той няма сасво да губи,спосява кожата си,но какво правят лузерите,заблудени,на улецата?

464

Анонимен

преди 3 години

Тия от КС са абсолютно корумпирани Ако някой реши да разследва президента толкова неща ще излязат наяве че свят да ни се завие. И тия две мижави служителчета в президентството ще са само капка в морето. Затова тоя е толкова нагъл и дори не си затваря устата. Защото знае че някой ще го прикрие. не знам това се е вкостило в българската действителност със страшна сила. Отдавна. Италианската мафия ряпа да яде. Тук стана същото- власт,съдебна система и престъпници вече са едно.

463

SVETA

преди 3 години

До до 467НЕ СТЕ В ЧАС

462

SVETA

преди 3 години

ГЕШЕВ КЪДЕ СИ , НЕЩО ЕЗИКА СИ ГЛЪТНА И НИЩО НЕ КАЗВАШ. ОСАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА , ГЛУХ ЛИ СИ НЕ ЧУВАШ ЛИ. СМЪКНИ СИ КАСКЕТА НАГЛЕЦ

461

Док

преди 3 години

НИЩО ПО- РАЗЛИЧНО ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА. НОВИЯТ ТОДАР ЖИВКОВ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН, ДОКАТО Е НА ВЛАСТ. НО СЛЕД ТОВА - ЩЕ ПЛАЩА С ЛИХВИТЕ. ОСВЕН АКО НЕ АБДИКИРА В Р.У. СИЯ НАВРЕМЕ.

460

Анонимен

преди 3 години

Че тогава Падишаха и Цацаров защо уредиха Каскета за единствен кандидат за гл.прокурор и той стана причина за триседмични протести?

459

До 482

преди 3 години

ИСКРЕНО МЕ РАЗСМЯ С ТАЗИ СТАРА ОПОРКА. СНИМКИТЕ СА АРАНЖИРАНИ И НАПРАВЕНИ ОТ ЧОВЕК НА НСО. ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ. И ДОРИ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ Е. И НА КОЙ ОСТРОВ Е В МОМЕНТА. ЩЕ СЕ ЧУЕ.

458

До 483

преди 3 години

ХИЧ НЕ Е ВИНОВЕН НАРОДЪТ, КОЙТО 6 МИЛИОНА НЕ ЖЕЛАЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ. АКО СЕ СЛУЧИ ПУЧЪТ - ВИНОВЕН Е ТОЗИ, КОЙТО ГО ВОДИ. С ПОМОЩТА НА МАСКВА И ГЕНДЯЕВ, КАКТО ВИДЯХМЕ ОТ ВИДЕОТО КОЙ НА КОГО Е ПОДЧИНЕН.

457

До474

преди 3 години

ИЗРИШНО СЕ КАЗВА В ТЪЛКУВАНЕТО НА КС, ЧЕ ЧУВАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА, АКО СЕ ПОДСЛУШВА ДРУГО ЛИЦЕ, НЕ Е , НЕ Е НЕЗАКОННО. Я ЧЕТИ ПРЕДИ ДА БЪЛВАШ ОПОРКИ. СМЕХУРКО.

456

4epa

преди 3 години

ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СВОЯТА У4АСТ !!!!!!!!!!!!!!!!! ДА НИ Е 4ЕСТИТО !!!!!!!!!!!!! ОРИСИЯ- ТАМАН ДА ПРЕСКО4ИМ БАИРА - И ОТНОВО В ДУПКАТА !!!!!!!!!!!

455

до к.478

преди 3 години

До анонименПрезидентът е женен, има си съпруга, така че не води *** в спалнята си да я снимат.

454

4epa

преди 3 години

ЗА КОМУНИСТИ4ЕСКАТА ЛИ МАФИА ГОВОРИМ !!!!!!!!!