91

Ааас

преди 3 години

Б.Б, ти си контактен друже къде се разхождаш. 14 дена карантина брат. Прибирай се в Банкя и се кротвай стига си разнасял вируси. Или вируса теб те не лови

90

Сова Харис

преди 3 години

Рейтънгът на господин Борисов е скочил главоломно на 99% !! Този скок се дължи на визитата му в сладкарницата в Брюксел, след изяждането на няколко торти Сахер в тесен кръг!! всички българи вярват че-докато Той е ял Тортата ,се е борил яростно за нашите БГ интереси!

89

Анонимен

преди 3 години

газът,който евентуално ще потече по тези тръби,ще бъде добиван и транспортиран в райони,където има политическа нестабилност и дори война,а именно азербайджан(в момента се водят военни действия между армения и азербайджан),близък изток-израел,ирак,иран,сирия,йордания...източно средиземноморие(в момента две натовски страни са на ръба на военен конфликт заради контрола на тези газови полета),северна африка-египет,либия и т.н.на какво разчита бате бойко?

88

Анонимен

преди 3 години

До 98 Точно в Благодарение на САЩ и ЕС днес имаме що-годе добър живот ние българите!Разходете се по улиците и попитайте за каква фирма хората работят? Хората ще ви кажат Американска, Европейска, Българска. Единствено някой останал без работа охранител в казино (мутра) ще ви каже бе работих за Божков и руснаците!Тези зад гранница са зад гранница също в благодарение на ЕС! Без САЩ и ЕС България би се превърнала в една Молдова! Благодаря че ги има САЩ и ЕС и дават работа за хората!

87

Анонимен

преди 3 години

60 % от българите искат оставка на мутрата. Всичко приключи, да се маха търтеят.

86

Анонимен

преди 3 години

баце прибирай се ве, няой слънчев удар ше те удари, остай я севда с нейните глупости

85

Анонимен

преди 3 години

Докато хората с костюмите работят за хората с анцузите, България няма да се оправи!

84

Анонимен

преди 3 години

Край със руската газ. И без това никой не я плаща в рубли!

83

коко

преди 3 години

ала имам пачки.. пачки по стотачки.. пачки за лапачки.. и за секс играчки..

82

Анонимен

преди 3 години

Със САЩ българите винаги ще живеят мизерно. Това безспорен факт след 30 години американско партньорство и все по задълбочаваща се мизерия. България може да се развива само в сътрудничество с Русия.

81

ivailo

преди 3 години

А на мен мечтата ми е един ден да мине, без Боку да е изрекъл поне една лъжа... Ееехх, мечти , мечти...

80

Оръфляк

преди 3 години

До ТонкатаСи ти продажник долен и лукав.

79

Ф.С.В.

преди 3 години

Борисов е един много НЕГРАМОТЕН човек -И най лошото е че така ще говори цинично и за нашите майки и бащи ! Той се подиграва с бедните !! Той се е самозабравил ! жалко е в нашата История да има такъв човек 11 г Премиер!! народът избяга по чужбина -Ние сме като Сирия - вместо да ги сложим по бесилките- НИЕ избягахме -така е по лесно явно,,,За Борисов обикновеният българин е *** и лош човешки материал -тип толуп и роб които трябва да се храни с Постни Пици и да стяга колана ! Това е ИСТИНАТА!

78

Анонимен

преди 3 години

Режимът на мутрата ликвидира мечтите на 3 поколения българи и направи животът на следващите 3 кошмарен. 100 000 души ежегодно се евакуират от прокажения му модел на държава....

77

Анонимен

преди 3 години

Най-смешното е, че в мига в който Герб паднат от власт, гербавите *** ще млъкнат завинаги, останали без финансова мотивация. На това му се вика вярност към партията.

76

Няма такава държава

преди 3 години

Крадеца от Банкя има декларирани 38 000лв.От къде са тези 1.8 млн евро и злато в шкафчето?Къде е Гешефтаро , ДАНС, КОНПИ ,НАП ,БорКор и другите служби?Защо този доказан престъпник не е в ареста?Вече ни дават по всички европейски телевизии и ни се смеят на овчедушието и робската психика.

75

ГНЕВЕН

преди 3 години

Дон Барба Ганьос Каруцарски вече е главен инспектор в държавата!Най-невежия и алчен премиер в цялата ни 1300 г история ,обикаля като л.уд от сутрин до вечер само и само да не е в София ,където го чакаме от 22дни.Глуповатия и страхлив пожарникар разбира от пътища ,заводи, пречиствателни станции и даже от газови интерконектори.Отврат е.Същият нагъл тип кара Жипа без гражданска и в нарушение на няколко закона.

74

Ф.С.В.

преди 3 години

В Шкафчето на Борисов имаше кюлчета злато и десетки пачки по 50 000 евро ЕДНАТА! ТОй законно има право само на 5 пачки!!! Толкова му е законнният ДОХОД като Премиер за тези години- Останалите са абсолютна КРАЖБА с използване на Положението си като премиер!! Колко едно кюлче злато ?? Доста пари е -Кюлчетата са винаги 23.999 карата! И всичко това Му беше АВАНСЪТ за седмицата !! Рекетирани Бизнесмени си плащат -,Ами евроизмамите? ДАЙ БЕ БОРИСОВ НА БЕДНИТЕ- ДАЙ НА БОЛНИТЕ ДЕЦА? БЕДНИТЕ ПЛАЩАТ ПАК

73

Анонимен

преди 3 години

Именно ББ и шайката около него са противници на диверсификацията. Тая мутра е на власт вече 10 години и само лъже, а никаква работа не е свършена, продължаваме да сме 100 % зависими от рашките и докато тоя е на власт това няма да се промени. Доскоро купувахме руския газ много по-скъпо от всички останали страни, а намаляването на цената не е заслуга на мутрата, а на ЕК.Тоя е троянски кон на Путин в Европа и всички го знаят, затова няма да видим Шенген, затова и американските самолети са скъпи.

72

Анонимен

преди 3 години

Няма за Боко независимост! Няма! Зависим е до живот от Шиши и падишах Ахмед!