111

Анонимен

преди 3 години

То е ясно , независимоста от Гърция няма да дойде,защото ще стигне до балкански поток където газа трябва да е само руски.Те умните глави са го измислили.

110

Анонимен

преди 3 години

Нека да купуваме газ от този , който продава най-евтино . А не да купуваме от САЩ , защото така са ни заповядали , независимо на какви цениНякой знае ли на каква цена купихме газ от САЩ преди месеци Защо никъде няма информация за това

109

Ф.С.В.

преди 3 години

Повечето ТЕЦ са на ГАЗ- Котли с газ -после ПАРА на 16-20 бара -после парни турбини с генератори - и накрая се продава ток а отработената пара трябва да кондензира в охладители и да се върне като вода в "топлият съндък" за да се ползва пак в Котлите -понеже трябва да е "мека' и да има определена алкалност- ТЕЦ е винаги до река или езеро-така е и АЕЦ -В случая Градът е охладител зимата с парносистемата си.Въпросът е че ТЕЦА си слага и високи цени на тока за помпите пращащи парното-А Токът е техен!

108

Анонимен

преди 3 години

"Политическата ситуация в страната е напрегната. Намираме се в политическа и институционална криза и трябва да търсим бърз изход от нея. Колкото повече хора излязат на улицата тези дни, толкова по-бързо това правителство ще си отиде"----------Това е мнението на Борисов покрай протестите през 2013та срещу ОрешарскиНо когато се протестира против него ,тогава е недемократично и разбира се протестиращите са *** , платени и всякакви подобни изчадия

107

Анонимен

преди 3 години

До stiling до 107абе ти на кой свят живееш та нали поради геополитически причини до скоро българия получаваше газ в пъти по-скъп от този,който получаваше една англия...когато става въпрос за геополитика всякакви алабала приказки за конкуренция,пазари,цени и тинтириминтри глупости губят значение.

106

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В. 119 А ТЕЦ на какво работи ? ЕС като увеличи натиска и затворим въглещните централи ?

105

Анонимен

преди 3 години

Нагъл и лицемерен лъжец! Мястото му е в затвора!

104

Анонимен

преди 3 години

До stiling до 107явно и на теб колко ти разбира главата от газопроводи.само че тук не става въпрос за цени,а за геополитика.а нима не знаеш,че да купуваш газ не е като да купуваш домати на пазара,,че да се пазариш.та нали това "пазарене"може да ти струва националната сигурност, та дори и териториалната цялост на страната.

103

Пешо

преди 3 години

Този Тиква не разбра ли, че американците му подливат вода за Турски поток. Да не коментира отварянето на пазара. Това не зависи от него, а от ЕС и факт. 40% от газа вече не е руски. Този процент ще наратва със или без Бойко. Тиквата, ако искаше пазар, нямаше да го съботира и да отнесем глобаот ЕК. Нямаше 2 години да не иска намаляване цената на газа и чак след наместа пак на ЕК, да се бие в гърдите, че я намалил.

102

Ха-ха-ха

преди 3 години

Идеална статия за изява наколко *** тpoлчета с безсмислени коментари по адрес на Борисов.

101

Анонимен

преди 3 години

Дялът в руския бюджет от износ на газ и нефт днес е 40%, а на САЩ - 35%. САЩ все повече се деиндустриализира, вече не произвеждат почти нищо. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис, Сан Франциско са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора. Ако САЩ не започнат да продават суровини, газ и нефт на ЕС американците ги чака глад и много тежки времена.

100

Ф.С.В.

преди 3 години

На България ГАЗ НЕ и ТРЯБВА!! Ние сме ИКОНОМИЧЕСКО "ДЖУДЖЕ"В ЕВРОПА! -ЗА КАКВО Е ТАЗИ ГАЗ?- ЗА ДА МОГАТ КРИМИНАЛНИТЕ ТОПЛОФИКАЦИИ ДА ПРАВЯТ ПАРИ ОТ ПОЧТЕННИТЕ ГРАЖДАНИ ЛИ? ТЕЦ -ТОВА Е ТОПЛОЕЛЕКТРИЧЕСКА ЦЕНТРАЛА -ТЯ ТРЯБВА ДА ПРОИЗВЕЖДА ТОК! А ПАРАТА В КОТЛИТЕ ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОХЛАДИ В ОХЛАДИТЕЛИ КОИТО ПОЛЗВАТ ВОДА ОТ БЛИЗКОТО ЕЗЕРО! ЕЗЕРОТО В СЛУЧАЯ Е ГРАДЪТ! КОЛКО ГАЗ КОНСУМИРАТ АВТОМОБИЛИТЕ? ЕДИН МАЛЪК КОРАБ 5000ТОНЕН ГАЗОВОЗ Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА МЕСЕЦ! ГОЛЯМ ГАЗОВОЗ Е 100 000 ТОНА!

99

Анонимен

преди 3 години

азерски газ?в момента не знаем дали сте информирани,но армения и азербайджан са във военен конфликт.гърция и турция са на ръба на войната.доставката на руски газ през украйна и полша за европа е прекъсната...пак поради геополитически разногласия.откъде все пак бойко ще напълни тази тръба с газ?

98

stiling до 107

преди 3 години

"газът,който евентуално ще потече по тези тръби,ще бъде добиван и транспортиран в райони,където има политическа нестабилност и дори война"Пич трябва акъл да имаш да разбереш защо се прави тая врзка с Гърция.Самия факт че имаш алтернатива, втори възможен източник на газ, възможност да внесеш от друго място, ти дава силата да се пазариш за по-ниски цени от Кремъл. Дали от къде и кога възможности за внос от алтернативни източници винаги ще има! Само тази възможност си струва парите и се изплаща!

97

Анонимен

преди 3 години

Безподобен наглец. Цяла Европа знае какъв корумпиран начин на управлене изповядва Биби. Срам!

96

Анонимен

преди 3 години

НА ТОЗИ ИНДИВИД ТОВА ЛИ МУ Е РАБОТА ИМА СИ ОРГАНИ ЗА ТОВА.НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ ПЛЕСТЪПНИ...ЦИ.

95

Донка Седларска

преди 3 години

Тези които протестирват срешу Бойко трябва да ги разстрелят и после осъдят като натиуонални предателиБез Бойко няма красота в България защото тои стоири и птави пътища!Народа е с Бойко Той ну води напрев към бъдешето

94

Марто

преди 3 години

Посещава Красимире, а не инспектира! Той да не е инспектор!

93

Ф.С.В.

преди 3 години

до 112 -хахааххаахахах

92

Тулупа слънце

преди 3 години

Не смее да дойде в София при народната любов. Затова се шляе по пущинаци и симулира, че нещо прави. Да си седи там в нищото, където му е мястото.