173

Анонимен

преди 3 години

Искате смяна на модела - ами ето предложение за смяната. Нека да престанем да гласуваме на сляпо. 30 години се гласува за 1 лидер и покрай него се наместват децата на бившата номенклатура и на ДС. И сега отново Минеков от отровното трио като дете се е познавал с Тодор Живков, а вие искате да му подкрепим протеста.Нека почнем да гласуваме за проверени кандидати. А не на сляпо. Сваляме едните, гласуваме за другите и накрая пак същото.

172

HeinrichHimmler

преди 3 години

Пет хиляди души ??? Вчера имаше сто и пет хиляди души мръсни *** на мафията от ГЕРБ ?!!

171

до всички

преди 3 години

Оставка и лустрация на всички членове на герб и техните близки по права линия---------------------А ПО СЪРЕБЕРЕНА ЛИНИЯ... такива ако са ви в протеста, горко ви, това даже и Сталин и Хитлер не са го прилагали

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Те, както и повечето нормални хора искат смяна на модела и на политическите лица. Елементарно е."А толкова ли е елементарно да се разбере, че за смяна на модела трябват около 500 души кандидати за Велико Народно събрание и за правителство?Същото е като със Симеон II. Той дори и да имаше добри намерения му се лепнаха опортунисти и всичко се провали. Без да се назоват конкретни лица никога няма да ви подкрепя протеста. Дайте списък с хора за депутати и министри.

169

до 180

преди 3 години

а КОЙ може да сформира правителство извън ГЕРБ и БСП, нали исакте предсрочни избори, да не би да разчитате на служебното сега и завинаги

168

Анонимен

преди 3 години

Тук има много герберастим които не разбират едно важно нещо - хората, които протестират не искат нито Бойко, нито Корнелия. Те, както и повечето нормални хора искат смяна на модела и на политическите лица. Елементарно е.

167

до всички

преди 3 години

а на президентските избори, ако не бяха гласовете на ДПС, като нищо Каракачанов щеше да втори и на балотаж

166

Анонимен

преди 3 години

Два файтона дрогирани лу мре ни ,не са народа. Има избори след броени месеци. Тогава народа ще каже ,кой да кара влака.

165

алекс

преди 3 години

До Munchen_DEБеродна душо! Къде да ти се меси в Европа или в Мюнхен! Там не ти пречим! Само, като те попитат, къде си роден, не се срамувай да кажеш, ами в България. Не хвърляй вестника, в който пише, чкорупциата в България е голяма и като то домилее да се върнеш в родината си, за малко, недей да раздаваш акъл, кое как се прави, защото не ти пука, за хората, които не искат да търпят мутри искат да си живеят там, където са се родили. На Европа не и пука за *** и баща ти!

164

Анонимен

преди 3 години

Смешно е да говорите за демокрация и да сваляте властта със сила. Протестът е форма на силов натиск и принуда. Ситуацията с ГЕРБ не е нова. Защо не победихте на последните избори за Европарламент?Смешно е да се твърди, че ГЕРБ печели заради ромския вот. Нека да припомним коя е партията с феномена 15 15, а? Момчил Неков от БСП беше красавецът под номер 15 който би Станишев, защото ромите задраскваха всички полета с номер 15.

163

Сата НАТО

преди 3 години

Борисов разиграва същата схема като Путин.Това, което ни спасява от бой и убийства засега е само членството в ЕС и зависимостта от еврофинансиране. ГЕРБ е партия на милиционери и милиционерски деца и инкорпорира подрастващи с милиционерско-фашистки манталитет. Това, което си строят, се нарича тоталитаризъм с една партия и един винаги прав водач, който псува и "оправя" сички останали

162

гербер

преди 3 години

До 172. А на бас, че няма да познаеш. Така си писал и през2013, 2014, 2017, нали?

161

Западните журналисти

преди 3 години

също са некадърни. Хвърлят информация без никакъв контекст. Защо не посочат, че Корнелия Нинова е замесена в корупция в особено големи размери при завземането на държавната Техноимпекс?Защо не посочат, че на последните избори от 2019-та година Да България и БСП имат по-малко гласове от ГЕРБ. От 600,000 симпатизанти разбира се, че винаги можеш да намериш 5000 които да излязат на протест. Но не това е демокрацията. 5000 души не изразяват волята на 6 милиона България. Не искаме Корнелия!

160

гражданин

преди 3 години

До 168. Видя ли някой да ми говори от името на народа и се сещам за бай Тошо.Ати откъде знаеш какво мисли народът бе, галошш? Да не си обиколил всички градове и села да питаш? А тези глу.пости с компроматите, всеки път когато наближат избори, да си навреш в червения дирник. Ние доматите ги ядем без колците.

159

Анонимен

преди 3 години

Герб ще загубят следващите избори.А ако ББ се пенсионира няма и да влязат в парламента.Тази партия се основава на култа към личността

158

алекс

преди 3 години

До АнонименНЕ, не за всияко си има времето и начина. Тук става въпрос за нашия живот и нашите пари, които крадете. Калинки, мутри , грухтящи и издаващи нечленоразделни звуци, уж политици. Създадохте една бутафорна държава, шайка от безродни престъпници, които даже и с майките на децата с увреждания се подиграхте. Не, не може утре да си тръгнете, не може, не остана много от България. Хората протестурат за ценности, но не като тия с 15 тона фурми. Продажна и корумпирана шайка!!!

157

балами

преди 3 години

До ген. Луков. Ами да купуват и другите бе, кой им пречи? (мислиш, че него правят ли, а?)

156

ЮриГаргарин

преди 3 години

До Ген. ЛуковА в русиАта по- демократичнЪЙ ли е? Я раздуй за русията и путин да чуеме ние обикновените българи, към каква демАкраТию тикате зорлем България! Я разкажи за Политковская. за Немцов, за Скрипал и даже за оня грозния Гебрев хахахах

155

Анонимен

преди 3 години

До гражданинКогато гласуваме антигерб хората няма как герб да спечели.В момента народа му пусна от Герб а ББ си е оджи с тези пачки, пистолет и кюлчета злато.

154

алекс

преди 3 години

До АнонименАнонимни, цинични, неграмотни и невъзпитани, това сте тия, които са доволни от тези, които ги управляват. Ами, няма как да Ви се обясни, че сте изпуснали влака. Ако не е Господ да напълни язовирите, то и без вода ще останем, което е и факт. Една пасмина от корумпирани мутро-калинки управлява хора, които всеки ден се трудят и искат просто малко нормалност. Мафиотизирана държава с безродни мутри издаващи нечленоразделни звуци, ярки представители на ИДИОТОКРАЦИЯТА.