213

Мен

преди 3 години

5000 хиляди. Това за всичките 20 дни на протест ли ги събрахте, че аз виждам по около 100тина човека айде да са 200и с тези от другите градове и за 20 дни стават около 5000. Браво на сайта отразява реално.

212

Анонимен

преди 3 години

Бутик Болшевик е загазил! Няма доставка на нов червен плат за тениски.

211

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите да вземат да отидат на море и да спрат да ни занимават с болшевишките си небивалици!

210

Анонимен

преди 3 години

Прави са за едно- не виждам един в това правителство да го взема във фирмата за друго освен портиер долу на входа. Единствено финансовия става за гише на банка и Дончев е нормален. Другото е от кол и въже... барабар с бате.

209

Анонимен

преди 3 години

Каква подкрепа за Радо потника , та да поведе България към руската федерация с император Путин и доживотен васал Радо потника .

208

Анонимен

преди 3 години

Малка ли им подкрепата от Арабския свят!?По *** протести в защита на Президент предател не бях виждал.

207

Анонимен

преди 3 години

"Отровното трио" Куку, Пипи и Ян Бибиян да се помолят на арменския поп !

206

Анонимен

преди 3 години

И тоя един от потестягите не е България, та да моли ес за помощ. Егати и измамата.

205

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите искат да се узаконят еднополовите бракове,да се сменя системата,вероятно ще ставаме хаганат,да се присъединим към евразийския съюз,ама други пък ги бият защото искат ЕС,но заедно се въргалят по улиците и тероризират нормалните хора.Вероятно също така протестиращите искат да се пуснат от арестите добрите и честни милионери и съветниците,и секретаря на Гадев под съмнение за шпионаж за Чужди държави!!ТОВА ИСКАТ Т.Н. ПРОТЕСТЪРИ И ПЛАЩАТ ЗА ТАЯ ПРОПАГАНДА.БЪЛГАРИТЕ НЕ ГО ИСКАМЕ!

204

Анонимен

преди 3 години

Ако продължават да затварят улици наистина може да има протест срещу отровните божковци, цв василевци и др криминали дет наискараха агитки. Има и не мн умни хора из улиците де за пълнеж, че им скучно вкъщи

203

Анонимен

преди 3 години

А ако беше жив, Милен Цветков днес щеше да има рожден ден! Спомнете си за него .

202

Веднага тича Европа

преди 3 години

Ей ся ще ти помогне Европа. Търси миячи на чинии на 18, ама в половината страни не пускат без карантина.

201

лъже този, който

преди 3 години

До Анонименне е живял и работил там, а само прелита от върховете за фри лънч...

200

Анонимен

преди 3 години

До РусофилПрав си за отношението на Запада. Грешката ти е да си мислиш, че отношението на Русия е по-добро. Не не е. Това, че имаме една религия и подобни езици няма значение за тях. Русия е империя и за нея държави като България, Беларус и Украйна са просто едни губерни в периферията. Русия промива и флиртува с такива като теб за да има лоби/троянски кон в ЕС. А на туристите - прав им път. Не искам да прислужвам нито на руснаци нито на британци нито на немци. Искам производсво.

199

Анонимен

преди 3 години

18-годишният Димитър Иванов забравил ли е приказката за Неволята? Учи се още в първи клас.Като ти се повреди колата, сам решаваш колко време ще стоиш с ръцете в джобовете и ще крещиш с надеждата някой да те чуе и да дойде да я поправи и кога ще се заемеш сам да си свършиш работата.18-годишният Митко на колко места е потърсил работа, някой отказал ли му е такава, къде е срещнал некомпетентни, които са нарушили правата му на трудещ се и кой изобщо е длъжен да дойде и да му осигури хубав живот?

198

Анонимен

преди 3 години

до: навсякъде на западЕ що бе? *** нали Борисов лично се хвалеше че другите ни дишали праха, че сме били първенци и искали съвети от нас?Значи някой лъже, въпросът е кой?Едно дървено човече премиер с дълъг нос?

197

и пак нещат да се

преди 3 години

връщат - тук е ГЕНОЦИД и загуба на ЖИВОТ за обикновенните хора с цели ПОКОЛЕНИЯ

196

навсякъде на запад

преди 3 години

българите са третирани като трета ръка хора даже след азиатци, араби, чернокожи, роми и други цветнокожи братя по съдба

195

Анонимен

преди 3 години

До: 207Ами всичко е разбито и не изглеждаме като европейска държава заради досегашната "братска помощ" от Русия за нас!

194

Русофил

преди 3 години

Отговор на глупаците с моя коментар,Русия и Б-я са свързани по език и религия,история.Западна Европа не познава Българите като европейци те са все още слуги,заради лошия имидж,за тях те са примитивни хора с корупция като погледнеш как изглежда територията с ретро влакове и дупките по пътищата,всичко е разбито,да не говорим за манталитета на българина на краде.Европа никога няма да се занимава.Русия не гледа на Б-я както преди.Има право нека нито един руснак да не стъпи на почивка,тогава фалит.