15

Анонимен

преди 3 години

А бе, герберастията! Защо Баце на два пъти лесно подаде оставка, а сега не ще?

14

Ало полицията!!!!!!!

преди 3 години

Жандармерията да ги спука от бой и да ги арестува!!!!!!Само след няколко месеца са изборите и нормалните хора ще протестират с бюлетина!!! Не може ако си нормален да искаш да останем без Правителство в тази криза на коронавирус и вече икономическа криза!Болниците са пълни вече, хаоса *** на врата и ако нямаме Правителство сме фалирали!

13

Чебурашка

преди 3 години

Отново повтарям, че Отровното трио и Радев съзнателно ескалират напрежението и провокират конфронтация и сблъсъци. Въпрос на време е някой пиян и дрогиран шофьор да се вреже в тълпата и да се дадат жертви. На триото и на Радев не им пука за човешкия живот и са готови да минат през трупове за да се докопат до властта.

12

Анонимен

преди 3 години

Младите си мислят че Бойко е виновен.Виновни са дядовците им комунисти, които доведоха руснаците в България за пари, ама как да го обясниш на някои роден след 2000 година

11

Анонимен

преди 3 години

Полицията да извади сълзотворния газ и да се самообгази !

10

Анонимен

преди 3 години

Това са хора на Христо Иванов от "Да България".ББ направи голяма грешка когато ги изрита от властта, сега ще му отмъщават. Освен това тия са финансирани от Сорос, тоест директно то Американското Послоство, така че са недосегаеми.Между тях има и заблудени които им помагат гратис, но голяма част от тях са хора на десницата -> СДС, ДСБ, РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК, ПРОТЕСТНА МРЕЖА и т.н.

9

Не искам протести

преди 3 години

Не искам избори, няма да гласувам за тези, които подклаждат протестите и не желая от джоба на народа да се плащат предсрочни избори. Щото като бъде избрана пак същата група ?пак протести ли?

8

Анонимен

преди 3 години

като са донесли палатки и пясък, кога полицията ще пусне маркучите с вода.

7

ined

преди 3 години

За Орлов мост не знам, ама днеска пак затворят Аспаруховия ще има бити протестери

6

Анонимен

преди 3 години

Хайде бе МВР връщайте си заплатите - тези които ви плащаме. Правителството не знам какво чака - милион софиянци да се организираме и да направим погром долу - да има и пребити до смърт?

5

Тонката

преди 3 години

Полицията чака ние да ги подпукаме:):):)Само да не се мешат:):):)Аз съм си заплюл Манол Глишев,ше му оставя само два зъба в устенцата къде къмпингува на центъра и тормози народа:):):)

4

Анонимен

преди 3 години

Шепа безделници се чудят какво да правят цял ден и са намерили ниша където им плащат да изкарат пари за морето! Жандармерията да си свърши работата и да употреби сила, която е в правомощията им!

3

Протестър

преди 3 години

Другаре, яз ви кажах, че само с блокади нема да стане. Требва да дойде Червената армия и както преди години да вземе властта за нас. За целта требва да и дадем повод, като нападнем неколко мандри, ако е възможно без зли кучета.

2

някой

преди 3 години

А палките и сълзотворния газ кога?!?! Писна ми от ***!!!

1

Къде е полицията

преди 3 години

Аз не мога да повярвам, че полицията толерира 10 човека да затворят булеварда и да играят футбол и да нарушат правата на хиляди! Това е безумие!Тези протестиращи са абсолютни престъпници, защото вършат незаконни работи!