35

Minuvach

преди 3 години

Слушайте ***!Бойко НЕ МОЖЕ да подаде оставка, защото ако го направи и бъде назначено сериозно служебно правителство, което да организира честни избори, той не просто ще си отиде от властта а вероятно и ще влезе в затвора имайки предвид наличния материал от срс-тата и видео материалите.Единствения начин да си замине е ако ЕС спре всички евро-фондове, тогава няма да има избор, защото ще остане без единствената упора която му е останала.

34

Boto

преди 3 години

Мисля, че вече е време да излезе армията. Нали протестипащите искаха демокрация, правила аба бала. И демокрацията и правилата налагат моето свободно придвижване като такова. Разбирам вечер тея дето така или иначе пият в борисова да отидат на паметника щото по яко било ама некъпани, миризливи хора да ми седнат с палатки в центъра по средата на седмицата и да блокират София ми идва много. А официалните организатори са си на работа да знаете!

33

тарикати бе....

преди 3 години

След няколко месеца били изборите ,та хората да не би да искат вие да направите изборите както си знаете ,то и кокошките на баба знаят ,че герберите броят три за нас едно за другите....Кой ще ви се навие да заметете и ошушкате всичко ,да се сключат договори за харчене на пари с огромни неустоики... тук се използва демокрацията ,като параван за зулене ,един път мато барнете власта всичко което правят е законно ,а другите само имат право да им викат браво и да им гледат шкафчетата....

32

Анонимен

преди 3 години

Само така... пълна блокада до оставката на Тиквата така...Протестите няма да апрат,защото хората вече намразиха толупа и колкото повече се инати,толкова повече ще се увеличава народното недоволство...до краха му...просто този Бай *** прекрачи всякакви граници и нищо няма да спре прлтестите освен оставката му...после ще мислим и за затвор...

31

Българин

преди 3 години

Тези хора са там и искат оставките на Бойко и ДОГАН и Пеевски и Гешев

30

Анонимен

преди 3 години

Няма да подаде оставка, защото даже ще му е много кеф хората да се изпотрепят! Българи срещу българи, а той отгоре да се прави на великомъченик и спасител на нацията и цвилизацията!

29

Чичо

преди 3 години

Бой си трябва. Когато нормалните хора почнат да бият тия самозабравили се лyмпeни, тогава и ще си дойдат нещата на мястото!

28

Ина ли навити

преди 3 години

Дайте да излезем от колите и да ошамарим тези протестиращи!! Щом полицията не вземат мерки ние какво да правим, да стоим на жегата и да им се радваме??

27

Анонимен

преди 3 години

Сбирщина от лентяи играещи футбол по кръстовищата на София се правят на "герои". Държавата ако е на място ги арестува до един.

26

Българин

преди 3 години

Божков плащал Ах ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха Бойко не плащал с 3х 50лв.на пенсионерите Ах ха ха ха ха ха ха

25

До 27

преди 3 години

Браво!!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Томи, а ти защо псуваш президента? На теб какво ти е направил, а? Остави го оня каруцар или чобанин. Той така си кара неговото стадо гербаджийско и си дои како си сака.

23

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаГлупако, какъв Радев при положение че тия са хора на Христо Иванов?Тези са същите които свалиха Орешарски преди 7 години, но тогава пеехте друга песен, защото помогнаха на вашия вожд да се върне на власт. А сега когато ви го правят същото ревете!Да бяхте мислили тогава, ама не. Тогава лигите ви течаха, за да се върнете във властовите кресла.Разбери, че зад тия хора стои Американското Посолство, както стои и зад разпространените записи на шефа ти.

22

Народа

преди 3 години

Ало,гнусни гербераджии!! Чуйте Тиквата как ви псува на майка!! От днес нататък,този *** не е Тиквата,а БОКО ПРОСТАКА!! Хайде бягайте да гласувате пак за него и останалите простаци от шайката му!!

21

Анонимен

преди 3 години

Нормалните хора са бесни! Това никъде го няма, наистина тук цари беззаконие! Отваряйте кръстовищата, защото ще ги покрием със зъбите и кокалите ви!

20

Анонимен

преди 3 години

Божков яко плаща за да падне правителството и да се върне от Дубай

19

Анонимен

преди 3 години

1000-2000 лум.пена тормозят цялата столица. Това никъде не може да се случи - особено в Москва. Това не е демокрация, това е тормоС на шепа хора над цял град, за което трябва да бъдат съдени по бързата процедура.

18

Анонимен

преди 3 години

Сутринта ритнах едни....добре , че нямаше камериТе имат право да протестират , аз имам право на свободно движения

17

В БГ убиват ЕСзнаели

преди 3 години

Вярно ли премиера Борисов лично решава кой неудобен да умре в Bulgaria държава от ЕС и дава поръчки на копоите си,а те са бол!Перник.ад!

16

до 1 където пита

преди 3 години

А и ако разгониш къде със шутове къде със палки тези дето блокират кръстовищата вечерта трябва да има масови боища ама с триисе хиляди човека ..... В такава ситуация ,ако си чист и не те е страх от закона си подаваш оставката. Това сега ще доведе до кривата пътека ,ще се намеси Европа и пак ще подадат оставки...Много се правят ,че не виждат бройката , но в Пловдив беше огромна манифестация ,като не искат да ги видят е друг въпрос , явно че оставки няма да има ,значи ще има друго....