21

Съдията

преди 3 години

Когато КС се произнася по даден казус, е добре да се показва не крайното решение в брой гласове, а как са гласували квотата на парламента, квотата на президента, квотата на *** и Пульо и т.н. И да се сравни с поименното гласуване, а не да си крият простотията зад безотговорността на колективен орган.

20

Анонимен

преди 3 години

Сега стана ли ви ясно защо е този шум по улиците?

19

Свиня

преди 3 години

Гешев не виждам да си активен по някой от многото записи на премиера много по-нагли от тези на президента..затова хората не те искат подлого....

18

До21

преди 3 години

Видовият ден ИДВА, ама потърпевш ще е Тиквун,а пък лакеите били те и анонимни ще отидат в забвение!

17

Видов ден

преди 3 години

При събраните доказателства трудно ще разминат с присъдата и Фигуранта и съветниците му. Би трябвало той самия да поиска сваляне на имунитета му за да си изчисти името преди следващите президентски избори. Той обаче не го прави - явно се страхува, че има състав на престъпление в действията му като шеф на ВВС.Много е държавнически да плащаш за услугите на любовницата си с 2 държавни длъжности, 2заплати и служебен апартамент, който не и се полага.Случих ме на Резидент!

16

Анонимен

преди 3 години

Да го почва Гершев, това продажното президентче!

15

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя Ц'ървул няма ли да почне проверка,за къщите,чекмеджетата,псувните и ред другите изцепки на Крадльото? Смешни сте бре наглеци!

14

Анонимен

преди 3 години

Радев назначил жена си или по-точно любовницата си за пиар? А бе Гешев, не се излагай! Я мини по министерствата и по държавните агенции и комисии и ще ти се завие свят от такива случаи, ха-аха-ха! *** прозрачен, много избирателно действаш.

13

Анонимен

преди 3 години

До 13 Ти да видиш..Ще видиш и още как. Такава дискредитация ще ти се зацепи отзад, че майка плаче

12

Ф.С.В.

преди 3 години

До Ти да видиш..-Имаше една стара приказка- "Кой ми ср-а в гащите!" Така че не оправдавай Борисов- Утре ще каже че има 30 милиарда в сметки и НЯКОЙ му ги е сложил !! На мен що не ми сложат няколко милиона в сметката?? аххаха

11

Я па я..!

преди 3 години

До Нане 11 Президента ви призовава ама нещо не се получава. Малко сте.

10

Ти да видиш..

преди 3 години

До Ф.С.В. 9 Кой сложи парите и златото в шкафчето на Борисов, за да го дискредитира ? Истински ли са или фалшиви за снимката ?Че и пистолет за по голяма достоверност.

9

Анонимен

преди 3 години

На Гешев работата е - "идат като тигри-бягат като овци".

8

Ф.С.В.

преди 3 години

До ЧебурашкаЯвно Гешев има нещо сериозно срещу Радев, затова "държавнея глава" се тресе от страх--Не знам какво сериозно има Гешев срещу Радев- ама НИЕ 7 милиона Българи виждаме нещо много сериозно -така нареченото НОЩНО ШКАФЧЕ- В НЕГО ИМА ПАРИ ОТКРАДНАТИ ОТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН -И ПОНЕЖЕ Е ДОСТАТЪЧНО СЕРИОЗНО ТОВА- ЗАЩО ГЕШЕФ НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА-ЯВНО ИМА ДВУСТРАННОСТ В НЕГОВИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ- ЗА ЕДНИ Е СЛЯП -А ЗА ДРУГИ ВИЖДА И С ДВЕТЕ ОЧИ- ГЕШЕВ Е "БУХАЛКАТА " НА МАФИЯТА!!

7

Димов

преди 3 години

"всички български граждани чуха най-вероятно неговия глас да въздейства за прикриване на проверка"Значи като е нечий глас - най-вероятно е истина.Като е на тиквата - веднага се казва е фейк. Тия хора наистина живеят в някакъв собствен свят.

6

Чебурашка

преди 3 години

До Ф.С.В.Ами недоразумението от Дондуков 2 да си направи партия и да спечели изборите, щом иска да управлява. А не вече трета година да руши държавността и президентската институция с непрекъснатите си лъжи и интриги. А решението на КС зависи от това, дали ще надделее президентското лоби. Явно Гешев има нещо сериозно срещу Радев, затова "държавнея глава" се тресе от страх и иска и неговата оставка.

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

От кантонер...пот,от кюсе...брада и от Конституционен съд...работа,ако...събереш,ще получиш Философфския камък;мечтата на всеки...алхимик.

4

Ф.С.В.

преди 3 години

ГЕРБ и Гешефтурата -направиха Президентът "БЕТОНЕН" вече почти няма сила която да го спре -Всички граждани разбраха че ТОЙ е единственият който НЯМА НИЩО ОБЩО С МАФИЯТА!! Въпрос на време е да Спечели Тотално Изборите -ако направи Партия!

3

Свободен

преди 3 години

Ха, троловете още спинкат! Поизморили са се вчера....

2

Ельоменат

преди 3 години

Баце има цяла фонотека за разследване като се почне от Ало Ваньо та се стигне до набива е на keep yourself positive, но Каскетски разследва шутобаджанашко назначение в администрацията, където 90 процента са роднини. Скоро ще осъмне в затвора