41

Анонимен

преди 3 години

Трябва разследване на мутрите във властта, а не на президента.

40

Анонимен

преди 3 години

трепери радко трепери няма да има милост ***

39

моч

преди 3 години

Фигуранта е за прокурор още от аферата с грипените !Когато не кой да е, а точно президента перманентно излиза извън пълномощията си , системно погазва конституцията , открито води война с останалите независими институции , в продължение на месеци с действията си насажда разделение и подклажда омраза сред населението и упорито опитва да подпали цялата държава служейки на чужди интереси , тогава и без мнението на КС всеки нормален човек може да прецени нужно ли е или не РАЗСЛЕДВАНЕ И СЪД !!

38

Abigejl

преди 3 години

Искаме разследване на действащ министър- председател!!!!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

То имаше и за Ваньо Танов и за Мишо Бирата и шкафчета с пари и 8-те джуджета и КТБ, но там главния прокурор не проевява интерес.

36

Анонимен

преди 3 години

От отговора ще се разбере, колко е завладяна държавата от задкулисието.

35

До 29

преди 3 години

До До29Проверките на испанската прокуратура са приключили съсзаключение, че собственик на имота е друг човек и няманищо незаконно при придобиване на имота и при отдаванетому под наем. Нали много се интересувате, знаете езици,защо тогава пропускате написаното в испанската преса?Защото не ви отърва! Толкова и с другите скалъпени партенки!

34

Коментар

преди 3 години

Радев, ...на Путин вън!Националрен предател! Иска България да стане член на Евразийски съюз, и да преустановим членството си в Европейския съюз

33

До31

преди 3 години

С малката разлика, че чекмеджета, барселони и всичките приказки от 1001 нощ са неща публикувани от най-клозетните медии, производители на фейк новини, които обаче не са фейк, когато стане дума за герб ;) Тук имаш законно срс доказващо, че има проблем в президентската институция. Хващаш ли разликата?

32

Митев

преди 3 години

То ако се потърси и за главния прокурор може да се намери нещо уличаващо и пак стигнахме до израз от миналото-всички са маскари,народопсихология нищо повече....

31

аууу

преди 3 години

Гешев, ама ,много си прозрачно Нагъл!

30

Смях

преди 3 години

А Баце Чекмеджето кога?

29

До29

преди 3 години

Тъй, тъй,ами нещо за разследването на иберийците за една хасиенда,ами нещо за нечии покои пълни с пачки и злато?Та викаш народа е "интересно нещо"? На народа му писна от крадене и популизъм,как не може да го вдянете бре лакеи герберски!

28

Анонимен

преди 3 години

А премиера кога ще се разследва и цялата пасмина и обръчи около него. Далаверите им се виждат и от луната, само Гешев и тия образи преди него се правят на три и половина. Толкова са нагли и нахални. Не подкрепям никаква политическа сила, но предвид последните изтекли записи от премиера - нямам думи просто, без значение към кого са. Тоя е за публичен линч, не е добре с главата, психично, тумор ... трябва да се изреже на часа. Дълговете му и кражбите му, ще ги плащат и внуците ни ...

27

Двоен аршин

преди 3 години

Народа е интересно нещо - като имаш запис, в който има очевиден проблем и конфликт на интереси заради това, че жена ти е уредена със служебен пост - всичко е наред. Като имаш запис, в който друг човек псува - еее голям проблем вече, край. А това че 90% от нацията псува като каруцар и се налива денонощно с евтина водка в пластмасови чаши не е проблем, нали? Защо телевизиите, които твърдите че не са обективни след това ги използвате, за да докажете правотата си?

26

До25

преди 3 години

Ей това Герберастията е заболяване,когато е срещу вожда ви било незаконни записи,когато е срещу някой друг било законни СРС-та! Смешни и жалки по'длоги,това сте вие!

25

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме че случилото е станало когато Радев не е бил президент. А всички записи които излязоха с Боко са били когато той е бил на власт през всичките тези години.И не пачките евро и златото бяха в спалнята на президента. Каскета по всякакъв начин се опитва да захапе Радев а за онзи суджук излиза компромат след компромат и нито едно обвинение не му е повдигнато всичко се потулва.

24

Ха-ха

преди 3 години

РадеФ е напълнил пaмперса и затова не спират "протестите "

23

Абе тук само идиоти

преди 3 години

ли са се събрали да списват, правите ли разлика от ЗАКОННИ СРСта и някой нелегален(фалшив) запис

22

Анонимен

преди 3 години

айде айде към централния радкооо чакат те там