26

Тикволандия

преди 3 години

Много се засягат гербаджиите ако някой засегне бат'им Бойко. А Мирчев не го е нарекъл "мишка", а каза, че се крие като мишка, което съвсем не е същото. И юристите това добре го знаят. Ако наречеш публично някого мошеник той може да те съди, но ако кажеш, че постъпва като мошеник - не.А това, че Бойко се крие като мишка от парламентарния контрол си е съвсем вярно. По-удобно му е да сипе бисери от джипа си, там, където никой не може да му задава въпроси.

25

И на Хитлер....

преди 3 години

До АнонименТо и много от сътрудниците на Хитлер са били такива, но това, не ги прави по-малко нацисти и престъпници!

24

Анонимен

преди 3 години

Страшно протувен Комунист....ето заради такива като него никога не съм харесвал БКП

23

анонимен

преди 3 години

Този е червена парламентарна мутра. Каруцарски език, ниска култура.

22

Анонимен

преди 3 години

Любимата ми водеща

21

Анонимен

преди 3 години

Това баща му или дядо му какви са били няма значение защото човека е интелигентен и говори верни неща и то аргументирано. Със сигурност не е като тъмночервения комунист Бойко Борисов дето още не си е изхвърлил партийната книжка.

20

Чебурашка

преди 3 години

Това талибанче е потомствен комунист. Дядо му, Стоян Михайлов е секретар на ЦК на БКП и светило на социалистическата социология, баща му Михаил Мирчев е социолог в казионният Научен институт за изследване на младежта след това преподава в УНСС, неуспешен кандидат за кмет на София, издигнат от БСП през 2015.

19

сминдух енд чесън

преди 3 години

Да не се заблуждаваме,нито пенсионери,нито държавни служители са спирали да получават пенсии и заплати.Тези които спряха работа ,не са получавали пари.Очевидно част от антикризисните мерки са нещо друго, предизборната покупка на избиратели е факт

18

Анонимен

преди 3 години

Ми проста селска мисирка управлява парламента според Бойко.

17

шах и мат

преди 3 години

Ти ПЪК кой си БЕ ?

16

Анонимен

преди 3 години

Нинова е проста, а според Борисов знаете само какво влиза в простите според него.

15

отговор

преди 3 години

е как защо ?! защото за бсп и спонсорите им няма пари !

14

Сата НАТО

преди 3 години

Ето, че има нормални хора, които разсъждават правилно и говорят умно. Не може да става сравнение с истеричните бръщолевения на гербавите активисти.

13

Анонимен

преди 3 години

Герберски продажницииии сте вие от днес бг трябва да бъдете закрити веднага със новини.бг едни и същи продажни медии сте ,ще ви запалим офисите бойлуциииии.

12

Анонимен

преди 3 години

След като има двустранни и многостранни сделки, такива, като тоя да ги избират за депутати да си живеят, и да работят само за себе си, парите на обществото ще се разпределят от,, диктатори,,

11

Анонимен

преди 3 години

Няма такива действия от страна на управляващите, които да не бъдат скандални за опозиция, като настоящата.

10

Анонимен

преди 3 години

БСП само ще мобилизира огромният потенциал на негласуващите да гласуват за ГЕРБ.БСП ще имат още по-малко представители в следващия парламент.Изцъклени гладни хи-ени са БСП.

9

Анонимен

преди 3 години

Кой те предложи за депутат, Мирчев.И защо? Не си добър депутат, а и добър човек също. Я, ми кажи ти с какво добринесе за твоя избирателен район след като си многуу смел, многуу висок, с многуу голяма брада но без гребенче.

8

Анонимен

преди 3 години

Защо сега дават, а преди не даваха.Има далавера някаква. Защо сега решиха да дават? За да правят далавера.Защо преди не даваха? Заради друга далавера.

7

Доктор

преди 3 години

Този потомствен комунист на снимката , с брадата, като го докарат в болницата с размазана физиономия, извикайте ме да го довърша. Има сметки за уреждане с комунистите.